Jump to content
PirateClub.hu

Gere-raser

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Gere-raser

  • Születésnap 07/26/1984

Contact Methods

  • MSN
    gere-raser@freemail.hu
  • Website URL
    http://gere-raser.spaces.live.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Pécs

Gere-raser's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Szere szere Téged téged :):)

  2. Gere-raser

    Kocsi Vagy Motor ?

    hát annakidején volt egy tűzpiros 50 köbcis Thomos fenevadunk de hamar letörött a berugója, mivel többet volt rugdalva mint hajtva Úgyhogy maraadok aa jóöreg versenybringámnál, végülis az is két kerék....
  3. Gere-raser

    Csorog, csepeg, spriccel

    Én már láttam ilyet, de mondjuk nem annyira látványosat, mint a filmekben. Bár akkor eléggé ki akadtam mert nem volt rögtön egyértelmű, hogy mi volt az a "folyadék"!!!
  4. Gere-raser

    Kedvenc Vers, Idézet

    Ady Endre KI LÁTOTT ENGEM? Volt nálamnál már haragosabb Élet? S haragudtam-e, vagy csak hitem tévedt? Szívem vajon nem szent harang verője? Vagyok csakugyan dühök keverője? Kit mutatok s mit kutató szemeknek? Nem csalom-e azokat, kik szeretnek? Szeretem-e azokat, kiknek mondom? Méltán gerjeszt haragot büszke gondom? Ennen dühöm nem csak píros káprázat? S azok forrók, kik közelemben fáznak? Bolond tüzem alágyújt-e szíveknek? Szeretnek-e, kik szerelmet lihegnek? Csókos szám miért tör szitokba rögtön? Nem tenyeremet rejti csak az öklöm? Pótolnak-e életet élet-morzsák? Érdemlem-e szánásnak csúnya sorsát? Szabad-e engem hidegen megértní? Szabad közönnyel előlem kitérni? Gerjedt lelkemnek ki látta valóját? Ki lát, szívem, sebes és örök jóság? Istenülő vágyaimba ki látott? Oh, vak szívű, hideg szemű barátok. Ez a kedvenc versem...Legalábbis azt hiszem, hogy most ez áll hozzám a legközelebb...................
  5. Arra, hoyg végre kisüssön a nap és legyen vagy 15-20 fok. Na az jó volna... Nme hiszem el, hoyg csak akkor lehet jó idő amikor nincs időm elmenni biciklizni!!!!!
  6. Gere-raser

    Kinek Milyen Bringája Van?

    nekem, egy 83-as kiadású Peugeot országuti bringám van, de most már csak a váz ami eredeti rajta. Két éve vettem a vásárban 3-ezer forintért. Eddig 60-ban van...
  7. Én ha nagyon mérges vagyok akkor általában sportban vezetem le az idegességemet... Vagy lefutok egy huszast, vagy elmegyek és hajtok egyet a bringámon.
  8. Hát te, te buttttiiiii...............
  9. Arra, hogy valakivel elmehessek végre túrázni egy nagyot a Mecsekbe.
  10. Gere---SZERE--->Betariche!!!

  11. Hát nekem az én Beatrixemre volna szükségem, hoyg rakja már le végre a vizsgáit, és tudjunk TÖBBET foglalkozni egymással.................... Amúgy meg az explorer nekem is kevert korábban.. Állandóan a nyomorult jambát hozta be még akro is amikor a firefoxot nyitottam meg... Aztán egy kis Ada-aware-zés, majd egy kis system clean, főleg a sütik törlését javaslom előszeretettel... Mostanra megszünt ez a probléma, tehát valahol így kell orvosolni a problémát. Javaslom a CCleanert. A letöltési fórumban megtalálod.
  12. Gere-raser

    Ti hogyan védekeztek?

    Hát a modern tabletták már valóban nem olyan károsak az egészségre, de sajnos késöbb még ez a kis mennyiség is problémákat okozhat... A gumi meg elszakadhat, meg nem is kényelmes..Bár mindenki másképp csinálja... Amúgy ma már jó alternatívát jelentenek, ezek helyett az un. hormonmentes hüvelyi fogamzásgátló készítmények, mint pl. a Pharmatex. Igaz hogy vannak bizonyos megkötések, de amúgy nem rossz.
×
×
  • Create New...