Jump to content
PirateClub.hu

SixHouse

Veterán
 • Posts

  313
 • Joined

 • Last visited

About SixHouse

 • Birthday 11/07/1987

Contact Methods

 • MSN
  great.hair@hotmail.com

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Cyberworld

Recent Profile Visitors

3206 profile views

SixHouse's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

2

Reputation

 1. Leszedtem a 3.6.6 ost (3.6.5 ösöm volt) és ezzel megy.
 2. Sziasztok! Nem tudom, hogy csak nálam áll elő vagy más nem figyelte még, de: Ha az ADD REPLAY gombbal próbálok hozzászólást írni nem tudok, illetve nem kapok kurzort a beviteli sz9vegdobozhoz. Ugyanez (mint látjátok is, mivel most írok) a FAST REPLAY -el működik. A legújabb FireFox -ot használom. Az a vicces, hogy internet explorerrel viszont működik. Ez azért nagyon rossz, mert tudnék vele élni, de nem akarok. Megnéznétek? (Én valami javascriptre tippelnék...) Köszi!
 3. SixHouse

  Windows 7

  Bocs, ha már leirtátok, de nem fogom egy mondatért átböngészni az egész topicot. Tud valaki hivatalos infót arról hogy ez lesz az utcsó windows amiből lesz 32 bites?
 4. 1: Van a vezérlőpultban az automatikus frissitések szekció ott kikapcsolod, és a biztonsági központban a riasztásoknál kikapcsolod a figyelmeztetést. 2: lehet, de kétlem, használj más virusirtót
 5. Pascal v. Basic Kismillió doksit találsz a neten.
 6. Valószínűleg nem a BDE a baj . Ezt könnyen kiderítheted: Letöltesz egy BDE drivert (nem kell hozzá a delphi ) és feltelepíted. Ha ezek után is kapod a hibaüzenetet akkor valószínűleg más adatbázis motort használt az illető.
 7. Hi! TImageList: Hozzáadod a képeket amiket akarsz és az imagelist aktuális elemét mindig értékül adod a picturebox-nak.
 8. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6234921
 9. Ha már "sokkal érettebbek és komolyabbak" mutassák is meg... gondolom egyértelmű kikre gondoltam
 10. Melyik szabványra gondolsz? Az ansi c -ben ez a szabványos és ez "központi" szabvány. (és "általában" ezzel a c++ szabványok kompatibilisek) c++ ban igaz végülis Itt egy kis segédlet amiből megnézheted seekoly javaslatát: http://e-oktat.pmmf.hu/webgui/www/uploads/images/1453/010-c-c-2.pdf
 11. Gondolom nincs jól beállítva a fordítóban az include könyvtár. Próbáld beállítani... több ötletem nincs
 12. 1: nem tudja megnyitni az iostream.h fájlt 2,3,4: ezek az első problémából adódnak, ugyanis az a fájl tartalmazza ezeket a függvényeket 5: a getchar pedgi azt hiszem az stdio.h-ban található (6: nem használod a deklarált változót semmire)
 13. SixHouse

  C++

  1. először a nyelvtant kellene megtanulni legalább elégségesre (2) 2. gondolom fejlesztői környezetre gondolsz a "program" alatt - ha nem vagy képes arra hogy utánanézz, hogyan is nevezik az egyes fejlesztői környezeteket, nem hiszem, hogy van jövője ennek a dolognak - felhasználói szinten fejlődj még... 3. kérni szépen kell és egy "legyetek szívesek" nem hátrány, ez a flegma stílus külön gyönyörű A pascalból arra következtetek, hogy felhasználói programok fejlesztésére gondolsz... Kulcsszavak az appz topichoz: Kulcsszavak google-höz:
 14. > PirateClub.hu > Számítástechnikai, Technikai fórumok > Grafika, Photoshop > Kérdezz-Felelünk
×
×
 • Create New...