Jump to content
PirateClub.hu

uukk

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

uukk's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. uukk

    Weboldalak, amiket naponta látogatsz

    ez változó, de a kezdőlap gumimaci.mlap.hu, innen a linkekről: vicclap, pto.hu , citromail, pirateclub, mobilport... Most még ehez néha szoktam nézni a hirstartot, és az ikariamot
  2. uukk

    Total Comander Vs. Sajátgép

    szerintem a sajátgép jobb, nem egyszerűbb, hanem inkább kezelhetőbb, kényelmesebb stb. tc-t csak crc-nél használok
  3. uukk

    Kivonul a Motorola a mobilpiacról?

    3. én sem szeretem a samsungot, nincs semmi designjük, ha van is, azt vagy 10-20 telóra rányomják kicsit más formában... ha rajtam múlna a sony ericsson lenne az első
  4. uukk

    A legpontosabb óra

    és azt elmondanátok hogy ha idáig ez a legpontosabb óra, akkor ennek az órának hogyan állították be hogy pontosan 1 másodpercet mérjen? mihez képest, ha ennél pontosabb nincs?
  5. uukk

    Híres bazmegek!

    Britney Spears: BAZDMEG
  6. uukk

    Előadók

    Az nem carl orff? mindegy Fergie
  7. uukk

    Anti Tokio Hotel

    csatlakozom
  8. én nem szoktam a méretet bámulni egyszerűen fogok 6ot a 3 rétegűből azt csá
  9. uukk

    Melyik a szebb név?

    ricsárd sztem naon rossz! Sztem a T-vel kezdődő fiunevek a legjobbak, Tomi, Torda (utobbi az én nevem, azé is szeretem a t betut me t.t. a mooónogrammom turcsány torda )
  10. az én számolásom szerint 79845 felhaználó van.
  11. uukk

    40 cm-s törpe

    Én nagyon is szeretném, mert há' hogy nézne ki egy vértócsa a szönyegemen?! Hazafele ezen gondolkodtam... Adnék neki kaviárt, meg mindenfélét, hoghy jóba legyünk, aztán tudja már hogy én nagyon szeretem a torpoket, megszöktetné a többi törpöt is, aztán lessz 5000 törpöm. Eladom jóval drágábban (Vegyenek törpöt, és többé nem kell takarytani, Ő elvégzi), raknék mindegyiknek a szíve fölé egy érzékelőt, aztán ha nem ver a szive, kárpótlásul kérnék 1.000.000 ft -ot. EGYÉPKÉNT EGY ÁRA 10.000 LENNE. Gondoljatok bele: 10.000X5.000=50.000.000 ft plussz mondjuk 500 meghal: 500.000.000 ft az 550 mila, és az már félmilliárd ft!!! És ti még kínozni mernétek?!
  12. uukk

    Beszélgetés egy robot csajjal

    Hoszú hosszú beszélgetés után: Lafoxka Nagyon örülök, hogy tetszett. Te HAHAHA Lafoxka Azt mondod, hogy unalmas vagyok? Tényleg? Én meg azt gondtam magamról, hogy nagyon vicces vagyok. Te unalmas vagy.
×
×
  • Create New...