Jump to content
PirateClub.hu

uukk

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: uukk

  1. uukk

    Weboldalak, amiket naponta látogatsz

    ez változó, de a kezdőlap gumimaci.mlap.hu, innen a linkekről: vicclap, pto.hu , citromail, pirateclub, mobilport... Most még ehez néha szoktam nézni a hirstartot, és az ikariamot
  2. uukk

    Total Comander Vs. Sajátgép

    szerintem a sajátgép jobb, nem egyszerűbb, hanem inkább kezelhetőbb, kényelmesebb stb. tc-t csak crc-nél használok
  3. uukk

    Kivonul a Motorola a mobilpiacról?

    3. én sem szeretem a samsungot, nincs semmi designjük, ha van is, azt vagy 10-20 telóra rányomják kicsit más formában... ha rajtam múlna a sony ericsson lenne az első
  4. uukk

    A legpontosabb óra

    és azt elmondanátok hogy ha idáig ez a legpontosabb óra, akkor ennek az órának hogyan állították be hogy pontosan 1 másodpercet mérjen? mihez képest, ha ennél pontosabb nincs?
  5. uukk

    Híres bazmegek!

    Britney Spears: BAZDMEG
  6. uukk

    Előadók

    Az nem carl orff? mindegy Fergie
  7. uukk

    Anti Tokio Hotel

    csatlakozom
  8. én nem szoktam a méretet bámulni egyszerűen fogok 6ot a 3 rétegűből azt csá
  9. uukk

    Melyik a szebb név?

    ricsárd sztem naon rossz! Sztem a T-vel kezdődő fiunevek a legjobbak, Tomi, Torda (utobbi az én nevem, azé is szeretem a t betut me t.t. a mooónogrammom turcsány torda )
  10. az én számolásom szerint 79845 felhaználó van.
  11. uukk

    40 cm-s törpe

    Én nagyon is szeretném, mert há' hogy nézne ki egy vértócsa a szönyegemen?! Hazafele ezen gondolkodtam... Adnék neki kaviárt, meg mindenfélét, hoghy jóba legyünk, aztán tudja már hogy én nagyon szeretem a torpoket, megszöktetné a többi törpöt is, aztán lessz 5000 törpöm. Eladom jóval drágábban (Vegyenek törpöt, és többé nem kell takarytani, Ő elvégzi), raknék mindegyiknek a szíve fölé egy érzékelőt, aztán ha nem ver a szive, kárpótlásul kérnék 1.000.000 ft -ot. EGYÉPKÉNT EGY ÁRA 10.000 LENNE. Gondoljatok bele: 10.000X5.000=50.000.000 ft plussz mondjuk 500 meghal: 500.000.000 ft az 550 mila, és az már félmilliárd ft!!! És ti még kínozni mernétek?!
  12. uukk

    Beszélgetés egy robot csajjal

    Hoszú hosszú beszélgetés után: Lafoxka Nagyon örülök, hogy tetszett. Te HAHAHA Lafoxka Azt mondod, hogy unalmas vagyok? Tényleg? Én meg azt gondtam magamról, hogy nagyon vicces vagyok. Te unalmas vagy.
  13. uukk

    Beszélgetés egy robot csajjal

    Lafoxka Helló. Te SZIA!!!! Te Na én elmentem. Te Mit? Lafoxka Már megint egy robot... aki engem utánoz... Te Biztos, hogy a kérdésemre válaszoltál? Mert számomra nem világos a válaszod. Lafoxka Kár, hogy nincs. Te Nincs semmi hiba benne! Te szoktál TV -zni? Lafoxka Nincs valami gond azzal, amit beírsz? Ugye mondtam, hogy használj magyar ékezetes betűket, és a helyesírásra is ügyelj! Te Akkor most gyorsan döntsd el! Lafoxka Nem tudom, még nem döntöttem el. Te De én kérdeztem! Az vagy vagy nem vagy az? Lafoxka Vegyük úgy, hogy nem is kérdeztél semmit... Lafoxka Biztos? Lehet hogy így van, de lehet hogy nem. Még nem tudom. Te Mert szerintem az vagy. Az vagy? Lafoxka Miért gondolod, hogy én qrva vagyok ? Lafoxka Biztos, hogy a kérdésemre válaszoltál? Mert számomra nem világos a válaszod. Te Nincs tévénk. Te qrva vagy? Lafoxka Szoktál TV-t nézni? Lafoxka Tulajdonképpen nem is ismerlek még. Semmit se tudok rólad. Például Te De én kérdeztem! Az vagy vagy nem vagy az? Lafoxka Vegyük úgy, hogy nem is kérdeztél semmit... Lafoxka Szerinted ez így van? Nekem még nincsenek erről ismereteim. Te Mert szerintem az vagy. Az vagy? Lafoxka Miért gondolod, hogy én qrva vagyok ? Te Te qrva vagy? Lafoxka Most már minden világos (mint a sötét éjszaka). Te CSAK Lafoxka Miért gondolod, hogy aha és én értelmetlen vagyok ? Te Aha, és te értelmetlen vagy? Lafoxka Neked ez értelmes??? Te Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lafoxka Hát nem is tudom. Te Melyik a kedvenc mobilod / mobilmárkád ? Lafoxka Szia. Te Hahó! Rám figyelj! Lafoxka A színek gyönyörűek. Most hirtelen nem is tudnék kedvencet választani, egyformán szép mind. De valahogy a piroshoz vonzódom... hogy miért, azt nem tudom... Lafoxka Rád kéne figyelnem tudom, de mindig elkalandozik a gondolatom. Lehet, hogy egy kicsit egoista vagyok, hogy mindig magammal foglalkozom. Te És miért velem? Lafoxka Szeretek beszélgetni az emberekkel. Most éppen veled beszélgetek. Te Mit csinálsz most? Lafoxka Helló. Te Szia! Lafoxka A nevetés nagyon egészséges dolog. Én szeretek nevetni. Te Mi a TELJES neved?
  14. uukk

    Verses Játék

    Kanadába el kell menni 2csövű pisztolyt venni:D:D
  15. uukk

    Taxi 4

    Ebből a filmből csak 1et hiányolok: a repülést!!! Nem igaz, hogy 1 jelenetnél sem repül a taxi! Az naon faja lett volna pedig! Naon jó film! ajanlom mindenkinek!
  16. uukk

    Ki itt a legkeményebb?

    Én meg már elporladtam!
  17. uukk

    Fekete-fehér,igen-nem

    Fúúúúj!!!!!!!! Szar ott lakni!!!! Hova hánytam tegnapí?
  18. uukk

    Extrém Sportok

    Fingani egyet... Ez a legweszélyesebb "sport"
  19. uukk

    A Nagy Giga Történet!

    csak. így volt kedvük, meg ez egy madárölős nemzeti ünnep. na szóval...
×
×
  • Create New...