Jump to content
PirateClub.hu

GX25

Veterán
  • Pontszám

    57
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by GX25

  1. Sziasztok!

     

    Nekem olyan oldal kellene ahol vannak tuningautó képek mert photoshoppal szeretnék VT-zni és kellenének donorok. Beírtam google-ba hogy tuningautó de elég béna képeket adott ki. Ha tudtok ilyen oldalt ahol vannak ilyenek légyszi írjátok meg.

     

    Köszönöm.

  2. Sziasztok!

     

    Olyan chat kellene phpbb 3.0.0-ás fórumhoz amit a fejléc alá be tudnák rakni, azt hiszem shoutbox-nak hívják talán. Létezik ilyen, ha igen honnan tudom leszedni és hogy tudom telepíteni?

     

    Valami ilyesmire gondolok mint ez:

    scrd76367hs1.png

  3. Sziasztok!

     

    Olyan kérdésem lenne hogy az hogy lehet megcsinálni phpbb 3.0.0-ás fórumon hogy a fórumozó adatai között (ahol ott van az avatarja a rangja) ott legyen az hogy pl.: autója és Ő oda beírhatja hogy milyen autója van. Ehez valami külön kiegészítő kell?

     

    Előre is köszönöm.

  4. Leszedtem amit adtál de nem műkszik amikor feltöltöm feltöltés közbe egy csmó hibát kiír és nem hadja hogy minden fájlt feltötsek. Találtam egy oldalt így szeretném megcsinálni én is:

     

    http://www.snw.info.hu/ftp/index.php

     

    szerk.: ez valami php listázó v.1.3.2-val van csinálva ezt le lehet szedni valahonnan?

     

     

    Szer.: sikerült. a cwi volt a sz*r extrán sikerült. Mégegyszer köszi a segítséget.

  5. Sziasztok!

     

    Az lenne a kérdésem hogy azt hogy lehet megcsinálni hogy pl: regiztem a cwi.hu-n és a oldalam címe xyz.cwi.hu és ha én ftp-n kersetül felrakok egy kér .rar fájlt akkor at bárki le tudja szedni. Tehát a böngészőbe hogy kell beírni hogy ki listázza azt ami fent van a tárhelyemen?

     

    Előre is köszi.

  6. Sziasztok!

     

    IPB 2.0.0-ás fórumon hogy tudom azt megcsinálni hogy csak akkor lássát a témákat ha regisztráltak, azaz hogy lehet úgy beállítani mint itt a pirate-n van hogy csak akkor látom a fórumot ha bejelentkeztem?

     

    Előre is köszönöm.

×
×
  • Create New...