Jump to content
PirateClub.hu

Tarzaan

Veterán
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Semleges

About Tarzaan

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarzaan

  Új fórum verzió

  Sziasztok! Tetszetős lett az új fórum. Sajnos az új munkahelyem miatt minimális időm van itt lenni - meg filmet nézni is - de tetszik a változás.
 2. Végre? Hát én speciel nem örülök neki.
 3. Tarzaan

  DDR3-as ram bővítés.

  Ilyet találtam: Chipset dependent, you can run both at different timings. If not, usually the board will (usually) automatically set the timings to the slowest settings. [Hidden Content] Pénzt azért nem tennék rá.
 4. Tarzaan

  DDR3-as ram bővítés.

  Tudtommal az a lényeg, hogy ne legyen kisebb az órajele. Nagyobb órajelűt meg nem biztos, hogy érdemes venni, mert a teljesítménynél tudtommal a legkisebb lesz a meghatározó, de baj elvileg nincs belőle. De ha megkérdezed a boltban, vagy írsz a bolt mailcímére tutira segítenek majd.
 5. Tarzaan

  Microsoft Windows 7

  Üdv! Tudom, hogy régi rendszer, de a gép is öreg. Ma beütött a ménkű, a win eredetiségellenőrző törölte a korábbi tisztaszoftveres licenszemet., szóval elsötétült a háttér, és időnként jönnek az üzenetek. Az Office 2010-re is. Kipróbáltam a KMSpico 10.2-t, de semmi eredmény. Az új gép beszerzéséig - őszre terveztem - nem akarok új Win10-et venni, és felhasználói programok beállításainak megőrzése - ill. a Vuze-ban tárolt csomó torrent beállításainak - megőrzése érdekében milyen ötletetek van?
 6. Tarzaan

  Mi a kedvec sorozatod?

  Az abszolút csúcs az a a Fekete Vipera. A 4 évad és az önálló epizódok is. Animációban a South Park. A hagyományos sorozatok közül a Chuck a 3 évad 13-ig, vagy mondjuk a 3. évad végéig. Nagyon jó még a Reaper - Démonirtók, szomorú, hogy hamar kaszálták. Lelkes nézője voltam még a Stargate sorozatoknak. A kedvenc a 2 évad után elkaszált Destiny, ill. az Atlantist is szerettem a főszereplő páros miatt. Sitecomok közül a Talpig pácban, ami azezredforduló körül ment a TV2-n, szombat délben. Nem tudok arról, hogy valahol felbukkant volna. Szintén nagyon kedveltem még a Lindát, az Angyalbőrbent és a Forró szél-t.
 7. Tarzaan

  X-Men: Apokalipszis

  Hááát, a Végtelen háború elég sokminden visszaköszönt ebbőla filmből :-)
 8. Lazán kapcsolódó: Elvileg az MCU-ban lenne egy váltás az Avangers 4 után - asszem Phase4/4. fázisnak nevezik a Marvelen belül, ahol a Disney által tavaly megvett X-men karakterek is szerephez jutnának. Ezzel kapcsolatos friss, és - számomra, valamint azok számára akik szeretik az önálló X-men univerzum filmjeit - jó hír, hogy mégsem oylan biztos, hogy a Disney megszerzi a Foxot, mert a részvényesek taggyűlése még nem bólintott rá, és pár napja a Comcast jócskán ráigért a Disneyre, ráadásul ha a Fox tulajdonosai rábólintanak, akkor készek azonnal kifizetni a teljes vételárat, méghozzá pénzben.
 9. Tarzaan

  Ötletek A Fórumhoz

  Köszi, hogy megcsináltátok!
 10. Tarzaan

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Üdv! Nem találtam jobb topikot ennek a megjegyzésnek, úgyhogy ide írom. Többen feltöltöttek a filmek részre egy-egy Kojot DVD ripet (Kojot.2017.HUN.DVDRip.x264-TTT) Na most én nem tudok arról, hogy a Kojot kijött volna bármilyen lemezen, és az NFO szerint is a forrás "CUSTOM.DVDR.HUN-Bjoe", vagyis azt feltételezem, hogy Bjoe a youtubra feltöltött nem túl jó hangminőségű, alacsony bitrátájú (0,97GB, 973kb/s 802p-hez) videóból csinált egy DVDR ripet, amit valaki visszarippelt SD x264 mkv-vé, ráadásul viszonylag nagy, 1,5GB-s mkv-vé, amitől persze nem lett jobb, hiszen az eredeti feltöltésen minden átkódolás - kevés kivételtől eltekintve, amikor a kódoláson kívül mást is csinálnak - csak ront.. Szóval szvsz ez nem DVD rip, hanem csak webrip.
 11. Tarzaan

  Munkatársakat keresünk!

  Üdv! A halott link keresős dolog - főleg a film területen - esetleg érdekelne. Nem érnék rá minden nap, de szerintem hasznomat tudnátok venni.
 12. Tarzaan

  Ötletek A Fórumhoz

  Üdv! Szerintem megfontolandó lenne a egy külön tévéműsorok rész, mert úgy nézem, az utóbbi időben egyre több ilyen került a filmes letöltési fórumokra.
 13. Tarzaan

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Köszönöm a választ!
 14. Tarzaan

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Üdv! Nem tudom van-e közötök az iTorrent oldalhoz - abból gondolom, hogy esetleg lehet, hogy a főoldalon a fejlécben régóta van iTorrent "ajánló", ha igen, akkor jelezném, hogy napok óta nem megy a tracker. Ha nincs, akkor elnézést az offért. Üdv:T
 15. Tarzaan

  Több audiosávos videók készítése

  Küldtem PM-et, de ide is írhatod az infókat az érdeklődők okulására.
×