Jump to content
PirateClub.hu

lanak

Veterán
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Semleges

About lanak

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Miskolc
 1. lanak

  Microsoft Windows 8

  Sziasztok! Mivel, vagy hogyan tudom aktiválni a windows 8.1 pro verzióját? Előre is köszönöm a segítséget!
 2. lanak

  Navigációs kérdések (új)

  Köszi, megtaláltam! És ezekkel, hogyan tudom frissíteni? Usb kábelen keresztül ráteszem a gps-t és?!
 3. lanak

  Navigációs kérdések (új)

  Térképeket szeretném frissíteni. vagy nem tudom hogy igo 8-nak van-e újabb verziója.
 4. lanak

  Navigációs kérdések (új)

  Sziasztok! Nekem van egy Wayteq 950-es készülékem amin IGO 8 rendszer van. ezt milyen programmal, vagy hogyan tudnám a legújabb igo 8-ra frissíteni? Előre is köszönöm a választ!
 5. lanak

  Microsoft Windows 8

  Kínomba feltettem a win7-et de ígyis hibát ír ki. viszont a pendrájvon rá kattintottam a telepítőre és egyből kéri a serialt.. boot.ini fájlt nem látok az isoba. megpróbálom a másik megoldást amit linkeltél! Már tovább ment a dolog. telepíteni és kiírja hogy a windows nem tudja a szükséges D:/sources/install.wim fájlt... 0x8007000B hibakód am Próbáltam más progikkal is! Amikor bootolni kellene akkor fekete képernyő jelenik meg és egy _ mozog! Szerk: Valszeg az volt a baj hogy csak 4Gb-os pendrive-al próbáltam, és legalább 8Gb-os jó ha van! Telepítettem win7-en keresztül így már okés!
 6. lanak

  Microsoft Windows 8

  F2 nálam a Bios! Próbáltam az F8,F12-t! Viszont ugyan ezt hozza ki hogy NTLDR stb... Lehet az a gond, hogy most az operációs rendszerem ubuntu 12.10 és a winyom ugye nem ntfs, nem tudom mi lehet vele a baj!
 7. lanak

  Microsoft Windows 8

  próbáltam feltenni a rendszert pendriveon keresztül, de nem ismeri fel hiába állítom át BIOS-ba! Már 1 napja a windows 8 telepítésével szenvedek és már minden bajom miatta! Lényeg: Letöltöttem a windows 8 msdn-t iso fájlt! Aztán szeretném rátenni 4 Gb-os pendrájvomra a rendszert ami 3.2 Gb! Mind ezt a a Windows 7 USB/DVD Download Tool program segítségével! Nehezen befejezi és kiírja hogy a bootable meg stb nem biztos hogy okés! BIOS-ban beállítottam hogy usb hdd-ről bootoljon! meg is történik és ezt a hibát kapom: Mi lehet a probléma mit tegyek? Előre is köszönöm a segítséget
 8. lanak

  Microsoft Windows 8

  Értem, köszönöm! Mit jelent a VL kifejezés. olvastam hogy win 8 pro vl
 9. lanak

  Microsoft Windows 8

  Értem, köszönöm! épp most találtam meg! [Hidden Content] Pro többet tud mint a sima windows 8 Igaz ma megjelent a windows 8 de nem sok hírt hallok felőle! Nem találom sehol a windows 8 pro final-t sehol!
 10. lanak

  Microsoft Windows 8

  Sziasztok! Ha jól értesültem, akkor ma jelent meg az új windows 8 operációs rendszer! Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban! Ultimate versio mikortól lesz? és érdemes telepíteni a windows 8 pro-t? Honnan tudom letölteni? Előre is köszönöm a válaszokat!
 11. lanak

  Ubuntu

  Megjelent az Ubuntu legújabb kiadása, az Ubuntu 12.10, fejlesztői kódnevén a Quantal Quetzal. Az új Ubuntu ingyenesen letölthető az ubuntu.hu oldal letöltési szekciójából. Azok számára pedig, akik az Ubuntu korábbi kiadását használják, a rendszer fel fogja ajánlani a frissítés lehetőségét. A frissítésnél minden adatunk és beállításunk megmarad, egyszerűen a rendszer és az alkalmazások frissülnek az aktuális verzióra.
 12. lanak

  Hálózati problémák

  Sziasztok! Milyen megoldások vannak ingyen wifis internet használatára? Mivel sajnos a kolis hálózatot mac alapján szűrik! Jelszavat tudom a hálózathoz, csak ugye ha MAC cím nincs router adatbázisában, akkor nem tudok netezni! Milyen megoldásokat, programokat tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm!
 13. lanak

  Hálózati problémák

  Értem, köszönöm a választ! És milyen router márkát ajánlasz, ami időt álló, és nem romlik el rövid időn belül?
 14. lanak

  Hálózati problémák

  Sziasztok! Féléve kaptunkajándékba a T-hometól egy digitális elosztót, ami nagyon sokszor ledobál! Miért lehet ennek az oka? nem is mondhatnám melegnek a készüléket, összesen 2-3 laptop megy rajta, semmi letöltés vagy feltöltés! Anno ritkán csinálta, manapság szinte napi szinten többször és nagyon idegesítő! Olyankor kikapcsolom várok 1 kicsit és nehezen betölt és aztán műxik! Tudnátok tanácsot adni? Előre is köszönöm a válaszokat!
×