Jump to content
PirateClub.hu

lanak

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About lanak

  • Születésnap 04/07/1992

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kruiningen

Legutóbb itt jártak

590 profil megtekintés

lanak's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

5

Közösségi hírnév

  1. lanak

    Microsoft Windows 8

    Sziasztok! Mivel, vagy hogyan tudom aktiválni a windows 8.1 pro verzióját? Előre is köszönöm a segítséget!
  2. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi, megtaláltam! És ezekkel, hogyan tudom frissíteni? Usb kábelen keresztül ráteszem a gps-t és?!
  3. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Térképeket szeretném frissíteni. vagy nem tudom hogy igo 8-nak van-e újabb verziója.
  4. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Nekem van egy Wayteq 950-es készülékem amin IGO 8 rendszer van. ezt milyen programmal, vagy hogyan tudnám a legújabb igo 8-ra frissíteni? Előre is köszönöm a választ!
  5. lanak

    Microsoft Windows 8

    Kínomba feltettem a win7-et de ígyis hibát ír ki. viszont a pendrájvon rá kattintottam a telepítőre és egyből kéri a serialt.. boot.ini fájlt nem látok az isoba. megpróbálom a másik megoldást amit linkeltél! Már tovább ment a dolog. telepíteni és kiírja hogy a windows nem tudja a szükséges D:/sources/install.wim fájlt... 0x8007000B hibakód am Próbáltam más progikkal is! Amikor bootolni kellene akkor fekete képernyő jelenik meg és egy _ mozog! Szerk: Valszeg az volt a baj hogy csak 4Gb-os pendrive-al próbáltam, és legalább 8Gb-os jó ha van! Telepítettem win7-en keresztül így már okés!
  6. lanak

    Microsoft Windows 8

    F2 nálam a Bios! Próbáltam az F8,F12-t! Viszont ugyan ezt hozza ki hogy NTLDR stb... Lehet az a gond, hogy most az operációs rendszerem ubuntu 12.10 és a winyom ugye nem ntfs, nem tudom mi lehet vele a baj!
  7. lanak

    Microsoft Windows 8

    próbáltam feltenni a rendszert pendriveon keresztül, de nem ismeri fel hiába állítom át BIOS-ba! Már 1 napja a windows 8 telepítésével szenvedek és már minden bajom miatta! Lényeg: Letöltöttem a windows 8 msdn-t iso fájlt! Aztán szeretném rátenni 4 Gb-os pendrájvomra a rendszert ami 3.2 Gb! Mind ezt a a Windows 7 USB/DVD Download Tool program segítségével! Nehezen befejezi és kiírja hogy a bootable meg stb nem biztos hogy okés! BIOS-ban beállítottam hogy usb hdd-ről bootoljon! meg is történik és ezt a hibát kapom: Mi lehet a probléma mit tegyek? Előre is köszönöm a segítséget
  8. lanak

    Microsoft Windows 8

    Értem, köszönöm! Mit jelent a VL kifejezés. olvastam hogy win 8 pro vl
  9. lanak

    Microsoft Windows 8

    Értem, köszönöm! épp most találtam meg! http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/compare Pro többet tud mint a sima windows 8 Igaz ma megjelent a windows 8 de nem sok hírt hallok felőle! Nem találom sehol a windows 8 pro final-t sehol!
  10. lanak

    Microsoft Windows 8

    Sziasztok! Ha jól értesültem, akkor ma jelent meg az új windows 8 operációs rendszer! Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban! Ultimate versio mikortól lesz? és érdemes telepíteni a windows 8 pro-t? Honnan tudom letölteni? Előre is köszönöm a válaszokat!
  11. lanak

    Ubuntu

    Megjelent az Ubuntu legújabb kiadása, az Ubuntu 12.10, fejlesztői kódnevén a Quantal Quetzal. Az új Ubuntu ingyenesen letölthető az ubuntu.hu oldal letöltési szekciójából. Azok számára pedig, akik az Ubuntu korábbi kiadását használják, a rendszer fel fogja ajánlani a frissítés lehetőségét. A frissítésnél minden adatunk és beállításunk megmarad, egyszerűen a rendszer és az alkalmazások frissülnek az aktuális verzióra.
  12. lanak

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Milyen megoldások vannak ingyen wifis internet használatára? Mivel sajnos a kolis hálózatot mac alapján szűrik! Jelszavat tudom a hálózathoz, csak ugye ha MAC cím nincs router adatbázisában, akkor nem tudok netezni! Milyen megoldásokat, programokat tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm!
  13. lanak

    Hálózati problémák

    Értem, köszönöm a választ! És milyen router márkát ajánlasz, ami időt álló, és nem romlik el rövid időn belül?
  14. lanak

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Féléve kaptunkajándékba a T-hometól egy digitális elosztót, ami nagyon sokszor ledobál! Miért lehet ennek az oka? nem is mondhatnám melegnek a készüléket, összesen 2-3 laptop megy rajta, semmi letöltés vagy feltöltés! Anno ritkán csinálta, manapság szinte napi szinten többször és nagyon idegesítő! Olyankor kikapcsolom várok 1 kicsit és nehezen betölt és aztán műxik! Tudnátok tanácsot adni? Előre is köszönöm a válaszokat!
×
×
  • Create New...