Jump to content
PirateClub.hu

BoRo

Támogató
  • Pontszám

    78
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: BoRo

  1. Nem működik a képfeltöltés, és a feltöltött képek se jelennek meg. lehet tudni erről valamit?
  2. BoRo

    Kedvenc Vers, Idézet

    Come to the dark side, we have cookies.
  3. sziasztok most tervezek venni a vid karit és ki is néztem 2.őt az ipon-on csak azt szeretném kérdezni, hogy megéri a gyárilag tuningolt : http://www.ipon.hu/webshop/product/gainward_8941_bliss_8800gt_512mb_golden_sample_pcie/19073 mint a sima: http://www.ipon.hu/webshop/product/gainward_8965_bliss_8800gt_512mb_gddr3_pcie/24433 BoRo
  4. Independence Ingyenes regisztracio kinyitva ezen a linken: http://indep.eu/regisztracio.php Tilos duplan regisztralni, mert az osszes felhasznalo nevet toroljuk annal, aki duplan van az oldalon. Szoljatok ismerosoknek, hogy nyitott regisztracio van az oldalon, most hatarozatlan ideig van nyitva.
  5. BoRo

    1 film, 2 hangsáv!

    hát talán úgy hogy lemented az egyikről a hangsávot, és "ráidőzíted" a másikra. BoRo
  6. BoRo

    Kedvenc sorozatod??

    House MD NCIS A Grace klinika Gyilkos számok CSI Miami X-akták Kaliforgia . . .
  7. BoRo

    Google találatok

    akkor pedig nekem 16 850 000 000 volt, de most nekem is 16 570 000 000 jött ki. Nem tom mért.
  8. BoRo

    Kedvenc Vers, Idézet

    There are only two kinds of people who are really fascinating: people who know absolutely everything, and people who know absolutely nothing. Oscar Wilde But time is always guilty. Someone must pay for Our loss of happiness, our happiness itself. Ismeretlen.
  9. BoRo

    Google találatok

    A(z) "com" kifejezés 1-100. találata az összes, kb. 16 850 000 000 találatból. (0,23 másodperc)
  10. BoRo

    Kedvenc Vers, Idézet

    „Mindennap megszűnik valami , amiért az ember szomorkodik, de mindennap születik valami, amiért érdemes élni és küzdeni.” Herakleitos Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet! Einstein Albert Két dolog végtelen: az emberi butaság és a világegyetem, bár az utóbbiban nem vagyok egészen biztos. Einstein Albert
  11. BoRo

    Torrent vs Fórum

    Ezért kell a prémium acc. De most ha azt írod hogy " és akinek nincs rá pénze ? "...
  12. BoRo

    Torrent vs Fórum

    én is warez párti vagyok, mert nekem sokkal gyorsabb prémium rapid acc-al leszedni a cuccokat.
  13. BoRo

    Kedvenc Vers, Idézet

    Pontosan, A kedvenc filmem. Csak a második nem az. "Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika." "A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma." / J. V. Sztálin "Ahányszor szabad szellem vetődik e helyre, az eljövendő századok során hallani fogja az időtlen kövek suttogását." /300 c. film „Itt fekszünk vándor, vidd hírül a spártaiaknak, megcselekedtük, amit megkövetelt a haza” /Szimónidész
  14. BoRo

    Kedvenc Vers, Idézet

    "A legerősebb és legbölcsebb férfiak állnak itt körülöttem. Sok nagy lehetőség, ami pocsékba megy. Az egész elkúrt nemzedék benzint csapol, kaját tálal vagy nyakkendős rabszolgának állt. Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, melózunk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk se helyünk. Nincs világháborúnk se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk." "Az első vágás nem a legmélyebb,az első vágás semmi.Egyszer, kétszer szembeköphetsz, az is semmi. Elveheted a dolgaimat és megtanulok nélkülük élni. De mindent nem vehetsz el tőlem, egyszerre csak egy dolgot. Míg egyszercsak megérinted a szemem, a szívem, a lelkem.Ezt nem teheted meg úgy hogy azt mondod: SEMMI." /Anonymus "A kotton a mi nemzedékünk üvegcipellője: ha egy idegennel találkozol, felveszed, táncolsz benne egyet, aztán eldobod. Mármint a kottont, nem az idegent." "Apánkban kerestük Istent. Amikor apánk elhagyott, mit tudtunk meg Istenről? Nem gondoltál még arra a lehetőségre, hogy Isten nem szeret téged? Sőt, ami egyenesen biztos: gyűlöl! Nem kellünk neki, és ő sem kell nekünk. A kárhozat és a megváltás csak kamu duma. Szóval Isten fattyai vagyunk? Nagyon helyes!"
  15. A felhasználó nem engedélyezte a megjegyzéseket. BoRo.

  16. BoRo

    Windows movie maker gondok!

    Windows Movie Maker 2.1 Download http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/moviemaker2.mspx Windows Movie Maker 2.6 http://download.chip.eu/hu/Windows-Movie-Maker-2.6_92496.html igaz ennél regisztálni kell hogy le tudd tölteni. Üdv.:BoRo
  17. Internet2: rajtra készen Az Internet2 névre keresztelt fejlesztés több sebességrekord felállítása után végre elkészült és januártól külön hálózaton fogja össze a nagyobb egyetemeket és kutatóintézeteket, amelyek 10 Gb/s-os sebességgel kommunikálhatnak. Az elmúlt hónapokban több alkalommal is szóba kerültek a következő generációs "világhálók" és a különböző fejlesztői csoportosulások célkitűzési. Az Internet2 eddig többnyire a sebességrekordok felállítása révén került reflektorfénybe, ám több éves munka után végre elkészült a teljes hálózat, illetve az ennek létrehozását lehetővé tévő technológiák. Átlagfelhasználóként ennek semmilyen előnyét nem látjuk majd, hiszen a hálózat feladata az észak-amerikai felsőoktatási intézmények, azok kutatócsoportja és a különböző társintézmények összefogása, valamint az ezek között zajló adatforgalom nagy sebességen történő biztosítása. A másodpercenként 100 Gbit elméleti sebességhatárt elérő hálózat első lépésben 10 Gb/s-os folyamatos adatátvitelt tesz lehetővé a végpontok között, természetesen már IPv6 szabványon, multicast és egyéb technológiák jelenléte mellett. A tervek szerint a platform nem fog megjelenni kereskedelmi forgalomban, vagyis hangzatos neve ellenére nem fogja leváltani a meglévő világhálót. Mindazonáltal az itt felhasznált és kellőképp bevált megoldásokat idővel meghonosíthatják az elődnél is, vagyis a fokozatos evolúció révén előbb-utóbb - inkább utóbb - mi is részesülhetünk az újabb fejlesztések által kínált előnyökből. Arról azonban még nem esik szó, hogy ez pontosan mit és milyen valószínű időintervallumot jelent. Az internet "leváltásán" több különböző csoport is dolgozik. Legutóbb egy japán kezdeményezésről számoltunk be, amelynek résztvevői 2015-re fejeznék be a munkát az utódhálózaton - meglátjuk, hogy sikerrel járnak-e.
  18. BoRo

    Evolúció vs. Teremtés

    én hiszek abban higy isten teremtette az embert, az evolúció meghát ezzé tett minket amik most vagyunk.
  19. BoRo

    House

    nekem eddig ez volt a kedvenc sorozatom , de az új szinkronhang iszonyatosan rossz.nekem egyáltalán nem tetszik. nemtudom hogy ezután fogom-e nézni.
  20. BoRo

    Ki Melyik Pirateclub Skint Használja?

    IPB Default skin: nekem ez tetszik a legjobban,főleg az új logoval
  21. BoRo

    Sötét anyagra lelt a Hubble

    érdekes ,én úgy tudtam hogy a Hubble már nem működik.
  22. BoRo

    2020 után lesz okosabb a gép nálunk

    ha úgy vesszuk akkor bizonyos szempontból máris okosabbak.melyik ember képes többmillió műveletet elvégezni másodpercenként? persze abban én is egyetértek hogy az emberi lelket nem tehet utánozni.
×
×
  • Create New...