Jump to content
PirateClub.hu

spdeluxe

ViP
  • Pontszám

    803
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: spdeluxe

  1. spdeluxe

    Szoktál online kaszinózni?

    Szoktam. Woofer , hol toltad?
  2. Szintén ENTP. Érdekes , ezt a tesztet már angol nyelven is végigtoltam , és akkor is ENTP - The Originator lettem. Angol nyelven itt : http://www.mypersonality.info Itt meg én :
  3. Csengőhangként az alap nokia csengő, ébresztőnek viszont a Lucky Lady's Charm kaszinó slot freegame zenéje.
  4. spdeluxe

    TOP 5

    Haezer - Black (La Musique D'Ordinateur Remix)Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites (Noisia Remix) Brennan Heart – One-Master-Blade Tai, Steve Aoki – Paradise Poltergeist (Gtronic Remix) The Bloody Beetroots – Warp 1.9 (GTRONIC BadAssRMX)
  5. spdeluxe

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva,mert hiányzik neki valaki.
  6. spdeluxe

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva mert csak 1 éves.
  7. Nehéz volt megtalálni tényleg a videóit Most megnéztem párat , de amíg lesz olyan egyén aki erre gerjed addig tele lesz ilyen videóval a net , ami azt is pontosan mutatja hogy van erre igény.Meg úgy tűnik lesz is.
  8. spdeluxe

    A Nagy Hadronütköztető Téma

    Az antiprotont meg antielektront akár el is tudom képzelni , de hogy az antineutron miben különbözhet a neutrontól ,azt már nem nagyon Érdekesek amúgy ez a CERN-es hírek.
  9. spdeluxe

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert jó nektek.
  10. spdeluxe

    Tenga tojás

    Utazásokra egy csajt kell vinni , nem ezt kedves pacalt1993.
  11. spdeluxe

    UFO vagy sem? A NASA színt vallott

    Mivel 50 millió fényévre van , így legalább 50000030 éves ha egyszer már látható innét tőlünk.De hogy ennek mi köze egy UFO-hoz, azt én sem tudom.
  12. Rapidshare-t szeretem , mert az elejétől kezdve prémium voltam rajta.Csak sajnos mélyrepülésbe kezdett az utóbbi fél évben.Így jár aki lemondja az Affiliate programját.
  13. Nah nem sokkal gyarapodtam 1 év alatt : Profil megtekintés: 12,039*
  14. Győr , mert itt születtem , és tényleg szeretem.
  15. Hááát , ígéretes ez a fejlődés.Egy új tüdőre máris vevő vagyok,mert ez a mostani már eléggé hitvány állapotban van.
  16. spdeluxe

    Az évtized legjobb sorozatai

    Habár nincs a listán , nekem a Modern Family tetszik most a legjobban.Ha elkezdem nézni komolyan mintha 5 perces lenne csak egy rész.Nagyon bejött nekem ez a sorozat
  17. spdeluxe

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Ez jutott nekem is eszembe.Ha én vallásos lennék , és istennel akarnék beszélni, akkor minek ehhez az egészhez 1 pápa , több ezer - tízezer bíboros / érsek / püspök / pap?? És a pokol/menny/purgatórium témához kapcsolódva elgondolkozott már azon valaki hogy mennyi emberi lélekről van szó , csak ha nézzük például az elmúlt tízezer évet , amikor már az ember hasonlított a maihoz , ne nézzük régebbről.Hány milliárd egyedi lélekről van szó?Ha van lélek , akkor másodpercenként 1000 és 1000 emberi lélek keletkezik és távozik el.Szal szép nagy befogadóképesség áll rendelkezésre És mi a helyzet azokkal akik a kereszténység előtt születtek?Vagy azokkal akik utána, de sose kereszteltek meg?Nagyon nem világos itt sok minden , szóval véleményem szerint a kereszténység rettenetesen ingoványos alapokon áll, isten létezésének az esélye pedig elég rendesen tart a zérushoz,a vallás szent könyve pedig szintén emberi termék , és végleges formáját is emberek ollózták össze.
×
×
  • Create New...