Jump to content
PirateClub.hu

J3t1

Veterán
  • Pontszám

    152
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: J3t1

  1. J3t1

    Rémsztori

    Ezt régen hallotam még olyan 12 lehettem. Azzal volt kiegészítve a történet hogy egy sorozatgyilkos megszökött valami börtönből és az csinálta. Akkor nem zavart az alvásban. Szerintem most sem fog Egy az hogy nincsen kutyám és nem is nyalogatják a kezemet éjszaka xD Ha valaki meg betör a házamba akkor Őt lógatom fel a plafonra ^^
  2. J3t1

    Kocsi Vagy Motor ?

    Ha 300 nál kikanyarodnak eléd akkor nem nagyon veszed észre hogy jön a mentő érted Motornál nekem nem az lenne a bajom hogy megázok... Inkább a veszély. Mondjuk egy harley t vagy valami hasonlót szivesen vennék és akkor végigmennék a városon szépen nyugisan miközben a kipufogó kilóméterenként egyszer-egyszer pöffen egy naggyot és érzed a szívedben ahogy dolgoznak a hengerek xD
  3. J3t1

    Kocsi Vagy Motor ?

    KOCSIK!!! Egyértelmű... Egy kocsi sokkal sokoldalúbb, sokkal jobban lehet tuningolni sokkal biztonságosabb. Elhiszem hogy milyen jó ott az út közepén 270 nel száguldani úgy hogy teljesen szabad vagy és nem határol el a kocsi a külvilágtól. Majjd feltöltök egy videót ha több időm lessz és akkor majjd rájöttök a motorozás nagy hátrányára.
  4. J3t1

    Mennyi ismerősötök van IWIWen?

    Nekem 280 van és mindeggyiket ismerem egytől egyig. Myvipen 160 körül :S ...
  5. J3t1

    (!) Area 51 (!)

    Szerintem ott van a rosewell i lezuhant csészealj. Amivel most még semmit nem tudnak kezdeni mert egy magasabb inteligencia készítette. Ugyhogy ez zsákutca Amugy csak repülőket tesztelnek ott. Egyszer majjd biztosan megértik azt a magasabb inteligenciát. Szerintem.
  6. J3t1

    Milyen lesz 2030 -ban?

    ProZsolt teljesen egyetértek veled, engem is nagyon fel tud idegesíteni amikor 10-12 éves k*r*ák mászkálnak éjfélkor az utcán Szerintem a világ lassan át áll elektromosenergiákra pl.: Szélturbinákra, napenergiára, és később pedig megcsinálják a magfúziós reaktorokat. Szerintem. De ezt valószínű hogy már egyikőnk sem éli meg A másik út szerintem is az hogy lesz egy óriási zuhanás, háború meg ilyesmik pánik, gyilkosságok, teljes káosz. Remélem azért ez nem fog bekövetkezni.
  7. J3t1

    Csokigép

    Ez a kérdés már régóta kering neten, és kalci megoldása jó.
  8. J3t1

    Palik László

    Én egyszer láttam élőben xD Mentünk Pesten a dunapart mellett , tudjátok a Red bull air race volt akkor, és ott állt a közvetitötorony mellett, én meg kikiabáltam neki kocsibol hogy HOPPÁCSKA !!!!! És amikor meghallotta elkezdte kapkodni a fejét hogy kinek van még olyan nyomorék szövege mint neki
  9. J3t1

    Mit súg a fanta?

    Azt hogy A kiszolgáló nem található Bambúcsa!!!
  10. J3t1

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    T(ré) gomb :Azér mer ha nem halnánk meg akkor lerohadna a bőrünk és egy csomó csontváz mászkállna a világon. Meg hát milyen lenne meghívni többezer embert egy családi találkozóra. Mér terjedtek el a szőkenők hülyeként???????
  11. Nekem van egy bassom egy sx, nemtom valami német márka.60ért vettük 15w erősitővel. Király kis gitár amig tanulok addig tökéletes. Aztán jöhet egy ilyen: http://www.fender.com/products/search.php?partno=0196208800 Amikor meghallottam Marcus Millert akkor határoztam el hogy basszusgitározni fogok. Aki ismeri az értheti miért. A Red Hot Chili Peppers a kedvencem mer naggyonállat basszus van benne és néhány számát már megtanultam. Egy utolsó kérdés: Nem tuggya valaki hogy Flea nek milyen basszusgitárja van a tell Me Baby ban??????
  12. J3t1

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Én azt kívánnám hogy ne legyen szenvedés sehol a világon.
  13. J3t1

    Ki a kedvenc játékosod?

    Nagy László (válogatott átlövő) Perényi László (eddzőnk).Nekem Petrovszki György (a kapuseddzőnk)Fazekas Nándor (válogatott kézikapus), Sterbik (ő is kapus), és Pálinger Katalin (ő is kézikapus). Szerintem azért ők a kedvenceim mert ők is kézikapusok mint én De azért nem vetem meg Dirk Nowitzkit, Steve Nasht és ugyancsak Michael Jordant.
  14. J3t1

    Mi lenne a férfiakkal, nők nélkül?

    Szerintem is elkezdenék klónozni a nőket. Monyyuk em lenne roszz te rakhatnád öszze hogy milyen is legyen
  15. J3t1

    Mi a kedvenc filmed?

    Nekem a mars a marsra, függetlenség napja, az öszzes starwars az öszzes gyűrűk ura, Talán a harry potterek és mindegyy csak legyen vígjáték akció Scifi és Thriller.
  16. J3t1

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Ericsson K700i Látom sok embernek ilyen telefonyya van. Megértem... Amugí én is SE hívő vagyok
  17. J3t1

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    1. Én elöszzör is tunning céget alapítanék majlimate val és V4k0nd dal és minden király gigacenter tag jöhetne tunningoltatni a verdáját 99% kedvezményyel (ebben a tunningolt autó alapára is benne lenne). 2. Vennék egy nem olyan nagy (monyuk 200 négyzetméteres) házat pest belvárosában, és alatta lenne a műhely. 3. Hihetetlenül nagy tárhelyet vennék a gigacenternek, monyyuk 10x nagyobbat mint a rapid. 4. Admányoznék a rászorulóknak 5. Családtagoknak adnék 6. És én is élnék a kamaból + a tunningcégből 7. Newyorkban szerveznék egy gigacenter talákozót és mindenkinek tunningolnánk limuzint és felvonulnánk new york legnagyobb sugárútjain és Pamela Anderson és még hasonló világsztárok mosnák le mindenkinek a szélvédőjét
  18. J3t1

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Én a Fatasztikus 4 esből lennék az a tüzes emberke amelyik repülni is tud, hiszen pont olyan piromániás mint én Jó lenne itt ott egyyszer egyyszer fel fel gyújtani egy egy kukát meg stb. És még fűszerezném ezt a képességemet egy kis Jedi erővel és fehéren világító kardom lenne. De ilyen mesehős sajnos még nincs.
  19. J3t1

    Új Wartburg

    Azér nem roszz, de az Opel tervezte eredetileg. Jó lenne ha megcsinálnák de szerintem a wartburg nem
  20. J3t1

    Bugatti-gyilkos Saleen

    Szerintem is fölösleges az az 1000 lóerő,hiszen a magyarországi utakra tökéletesen megfelel nekem egy 310lovas Lancer EVO IX MR , viszont ha miliárdos leszek akkor tuti hogy beszerzek eggyet a privát versenyrályámra De a csúcs nem az 1200 lóerős Cobra, hanem a Weineck által külön rendelésre épített 16 literes V8 as, ugyancsak Cobra és több mint 1600 lóerős!kicsit odab*sz http://www.weineck-power.de http://www.weineck-power.de/image.jsp?gall...=engine02%2Ejpg
  21. J3t1

    Megdőlt a sebességi világrekord

    Jóestét minden Koenigsegg hívőnek, tényleg nem rossz egy évente kb. 8-9 autót gyártó kis cégtől, csak az árától kiráz a hideg Amugy nemsokára kijön a Koenigsegg CCX és azt már most 395 fölött jósolják A Bugattisok meg csak vakargatyyák a fejüket Kurta, milyen 1000 lóerős SUBARU??????
  22. J3t1

    Kocsik és Csajok

    A dolog egyszerű: mindkettő osz' jóvan! Ez jó topik mer a világ 2 legfontosabb doldoga van főszerepben.
  23. J3t1

    Ford Mustang Eleanor!

    Az nem csoda hogyha egy 725 lóerős autónál kicsit megolvad a motorháztető meg minden ilyesmi. ROhatt meleg lehet olyankor odabent Valami hűtési hiba f***om és vége. A kocsit eredetileg maga Shelby tervezte Chip meg megpakolta mindennel. Hát ez van ha két profi összedolgozik.
  24. Ami Lancer és EVO az mind király! Szerintem az EVO IX és a VIII jobban néz i, igaz az X sem roszz! A IX-t és a VIII-t viszont jobban lehet tunningolni(és ez a lényeg)! Majjd ha később EVO-t vesztek, tökmindegyy hogy mejik sorozatot kb. 10 év múlva, akkor forduljatok a KSMM Performance hez mer ez lessz a legjobb tunningcég az egész világon! (Majlimate, V4k0nd és J3t1 vezetésével) Üdv minden EVO rajongónak!
×
×
  • Create New...