Jump to content
PirateClub.hu

J3t1

Veterán
  • Pontszám

    152
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Lakhely
    Békéscsaba

J3t1's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. J3t1

    Rémsztori

    Ezt régen hallotam még olyan 12 lehettem. Azzal volt kiegészítve a történet hogy egy sorozatgyilkos megszökött valami börtönből és az csinálta. Akkor nem zavart az alvásban. Szerintem most sem fog Egy az hogy nincsen kutyám és nem is nyalogatják a kezemet éjszaka xD Ha valaki meg betör a házamba akkor Őt lógatom fel a plafonra ^^
  2. J3t1

    Kocsi Vagy Motor ?

    Ha 300 nál kikanyarodnak eléd akkor nem nagyon veszed észre hogy jön a mentő érted Motornál nekem nem az lenne a bajom hogy megázok... Inkább a veszély. Mondjuk egy harley t vagy valami hasonlót szivesen vennék és akkor végigmennék a városon szépen nyugisan miközben a kipufogó kilóméterenként egyszer-egyszer pöffen egy naggyot és érzed a szívedben ahogy dolgoznak a hengerek xD
  3. J3t1

    Kocsi Vagy Motor ?

    KOCSIK!!! Egyértelmű... Egy kocsi sokkal sokoldalúbb, sokkal jobban lehet tuningolni sokkal biztonságosabb. Elhiszem hogy milyen jó ott az út közepén 270 nel száguldani úgy hogy teljesen szabad vagy és nem határol el a kocsi a külvilágtól. Majjd feltöltök egy videót ha több időm lessz és akkor majjd rájöttök a motorozás nagy hátrányára.
  4. J3t1

    Mennyi ismerősötök van IWIWen?

    Nekem 280 van és mindeggyiket ismerem egytől egyig. Myvipen 160 körül :S ...
  5. J3t1

    (!) Area 51 (!)

    Szerintem ott van a rosewell i lezuhant csészealj. Amivel most még semmit nem tudnak kezdeni mert egy magasabb inteligencia készítette. Ugyhogy ez zsákutca Amugy csak repülőket tesztelnek ott. Egyszer majjd biztosan megértik azt a magasabb inteligenciát. Szerintem.
  6. J3t1

    Milyen lesz 2030 -ban?

    ProZsolt teljesen egyetértek veled, engem is nagyon fel tud idegesíteni amikor 10-12 éves k*r*ák mászkálnak éjfélkor az utcán Szerintem a világ lassan át áll elektromosenergiákra pl.: Szélturbinákra, napenergiára, és később pedig megcsinálják a magfúziós reaktorokat. Szerintem. De ezt valószínű hogy már egyikőnk sem éli meg A másik út szerintem is az hogy lesz egy óriási zuhanás, háború meg ilyesmik pánik, gyilkosságok, teljes káosz. Remélem azért ez nem fog bekövetkezni.
  7. J3t1

    Csokigép

    Ez a kérdés már régóta kering neten, és kalci megoldása jó.
  8. J3t1

    Palik László

    Én egyszer láttam élőben xD Mentünk Pesten a dunapart mellett , tudjátok a Red bull air race volt akkor, és ott állt a közvetitötorony mellett, én meg kikiabáltam neki kocsibol hogy HOPPÁCSKA !!!!! És amikor meghallotta elkezdte kapkodni a fejét hogy kinek van még olyan nyomorék szövege mint neki
  9. J3t1

    Mit súg a fanta?

    Azt hogy A kiszolgáló nem található Bambúcsa!!!
  10. J3t1

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    T(ré) gomb :Azér mer ha nem halnánk meg akkor lerohadna a bőrünk és egy csomó csontváz mászkállna a világon. Meg hát milyen lenne meghívni többezer embert egy családi találkozóra. Mér terjedtek el a szőkenők hülyeként???????
  11. Nekem van egy bassom egy sx, nemtom valami német márka.60ért vettük 15w erősitővel. Király kis gitár amig tanulok addig tökéletes. Aztán jöhet egy ilyen: http://www.fender.com/products/search.php?partno=0196208800 Amikor meghallottam Marcus Millert akkor határoztam el hogy basszusgitározni fogok. Aki ismeri az értheti miért. A Red Hot Chili Peppers a kedvencem mer naggyonállat basszus van benne és néhány számát már megtanultam. Egy utolsó kérdés: Nem tuggya valaki hogy Flea nek milyen basszusgitárja van a tell Me Baby ban??????
  12. J3t1

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Én azt kívánnám hogy ne legyen szenvedés sehol a világon.
  13. J3t1

    Ki a kedvenc játékosod?

    Nagy László (válogatott átlövő) Perényi László (eddzőnk).Nekem Petrovszki György (a kapuseddzőnk)Fazekas Nándor (válogatott kézikapus), Sterbik (ő is kapus), és Pálinger Katalin (ő is kézikapus). Szerintem azért ők a kedvenceim mert ők is kézikapusok mint én De azért nem vetem meg Dirk Nowitzkit, Steve Nasht és ugyancsak Michael Jordant.
  14. J3t1

    Mi lenne a férfiakkal, nők nélkül?

    Szerintem is elkezdenék klónozni a nőket. Monyyuk em lenne roszz te rakhatnád öszze hogy milyen is legyen
×
×
  • Create New...