Jump to content
PirateClub.hu

Flegeton

Veterán
  • Pontszám

    393
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Flegeton

  1. ...

     

    Csak egy tipp: radir helyett szerintem jobb lett volna maszkolást használni, az könyebben korrigálható utólag is.

    Akkor olvassd el a hszeket. Alapokkal kezdjünk, majd lesz akinek leesik mi az és van akinek nem. Akinek nem az ne fárasszon azzal, hogy mi az a maszk, így is meg tudja csinálni!

  2. Beogrónak jó. A szélek pontatlanok, meg kicsit nem jók a méretezések (nyomott, széles stb). A szűrőket is lehetne bonyolítani!

    Magyar lap és jó lenne ha magyarul is folyna a beszéd! (megjegyzem, németes vagyok és nem nagyon vágok angolt)

    Szlovák?! :D Most hétvégén voltam a két szlovák lakótársamnál vendégségben. Hetényen laknak! Van borpincéjük és a 2004 es bor nagyon durva lett.

     

  3. szép részletes, köszönet a grafitnak. Ami nem tetszik az árnyék amit vez, nagon messze esik, + a kardon a markolat ugye henger és ha már valmilyen irányba árnyékot vet akkor a markolaton is más az árnyék, meg a pengén is. Pengénél a hegyével van kis bibi, meg ha már kopott akkor az élén is jól nézne ki egy kis kopás. Azért csak így tovább.

  4. nagyon jó, szeretem ha nem ecsetelnek hanem maguk csinálják a képeket. Megsúgom hogy a két program ugyan azokat a dolgokat tudja, csak másképp nevezik vagy máshol van. Shopot azért használok mert jobb a swapolásban.

  5. nem direkt anime, hanem van a Naruto és benne lakik egy róka démon és arról rajzolt egy kis fantázia képet chibi stílusban a leányzó. Ez így nincs benne az animében, de mégis fan art. Hasonlót én is csináltm majd megcsinálom azt is.

  6. egész jók. Azért a nokián még dolgoznék. Más: a gördeszkának nem középen van egy alapja és onnan megy szét egy tengely kb: fordított T alakú, és azon a kerék.

     

    Enisz: Elméletben nem kell programozás a modellezéshez, az animátori munkák is kattingatosak. De mégis ha nagyon pro valaki akkor jól jön a kis script nyelv, nem kell annyit pöcsölni. A maxot szinte a legkönnyebb megtanulni és javaslom is hogy azzal kezd, de nem kell leszedi minden csilivili újat. A warcraft és a frozen t. videók még a max R3assal készültek, szal nem kell verébre atommal lőni.

    Ha viszont profi szinten akar valki 3d-zni és talán ebből megélni akkor bizony tudni kell a programozást, mert szeretik a sokoldalú embereket és nem hiszem hogy csak + ba azért fizetnének egy másikat hogy skripteljen nekünk és úgymond valid modelleket faragjon az összesufnizott dolgainkból.

     

  7. Az ilyen sablon weblapok nem igazán értékelhetőek.

    ezzel értek egyett! sablont álítgatod az nem weblap, még jó hogy gportálosok nem rakják ki hogy mekkora lapokat lőnek.

     

    És nem ide illik mint javított a kollega, de zenéhez ikább ezt használd. Mert nem win alatt nincs mediaplayer.

    zene.zip

     

    ezt a részt kell csak megkeresni és utánna írni az mp3 címét

  8. nem teljesen így van. Van amit rajzolsz a semmiböl az egy dolog, de a VThez kellsok idő, sok kijelölés és sok alapanyag és ezek nem teremnek tehát sok időt kell ráfordítani hogy jó vt s legyen valki.

×
×
  • Create New...