Jump to content
PirateClub.hu

Gere-raser

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Gere-raser

  1. Gere-raser

    Kocsi Vagy Motor ?

    hát annakidején volt egy tűzpiros 50 köbcis Thomos fenevadunk de hamar letörött a berugója, mivel többet volt rugdalva mint hajtva Úgyhogy maraadok aa jóöreg versenybringámnál, végülis az is két kerék....
  2. Gere-raser

    Csorog, csepeg, spriccel

    Én már láttam ilyet, de mondjuk nem annyira látványosat, mint a filmekben. Bár akkor eléggé ki akadtam mert nem volt rögtön egyértelmű, hogy mi volt az a "folyadék"!!!
  3. Gere-raser

    Kedvenc Vers, Idézet

    Ady Endre KI LÁTOTT ENGEM? Volt nálamnál már haragosabb Élet? S haragudtam-e, vagy csak hitem tévedt? Szívem vajon nem szent harang verője? Vagyok csakugyan dühök keverője? Kit mutatok s mit kutató szemeknek? Nem csalom-e azokat, kik szeretnek? Szeretem-e azokat, kiknek mondom? Méltán gerjeszt haragot büszke gondom? Ennen dühöm nem csak píros káprázat? S azok forrók, kik közelemben fáznak? Bolond tüzem alágyújt-e szíveknek? Szeretnek-e, kik szerelmet lihegnek? Csókos szám miért tör szitokba rögtön? Nem tenyeremet rejti csak az öklöm? Pótolnak-e életet élet-morzsák? Érdemlem-e szánásnak csúnya sorsát? Szabad-e engem hidegen megértní? Szabad közönnyel előlem kitérni? Gerjedt lelkemnek ki látta valóját? Ki lát, szívem, sebes és örök jóság? Istenülő vágyaimba ki látott? Oh, vak szívű, hideg szemű barátok. Ez a kedvenc versem...Legalábbis azt hiszem, hogy most ez áll hozzám a legközelebb...................
  4. Arra, hoyg végre kisüssön a nap és legyen vagy 15-20 fok. Na az jó volna... Nme hiszem el, hoyg csak akkor lehet jó idő amikor nincs időm elmenni biciklizni!!!!!
  5. Gere-raser

    Kinek Milyen Bringája Van?

    nekem, egy 83-as kiadású Peugeot országuti bringám van, de most már csak a váz ami eredeti rajta. Két éve vettem a vásárban 3-ezer forintért. Eddig 60-ban van...
  6. Én ha nagyon mérges vagyok akkor általában sportban vezetem le az idegességemet... Vagy lefutok egy huszast, vagy elmegyek és hajtok egyet a bringámon.
  7. Hát te, te buttttiiiii...............
  8. Arra, hogy valakivel elmehessek végre túrázni egy nagyot a Mecsekbe.
  9. Gere---SZERE--->Betariche!!!

  10. Hát nekem az én Beatrixemre volna szükségem, hoyg rakja már le végre a vizsgáit, és tudjunk TÖBBET foglalkozni egymással.................... Amúgy meg az explorer nekem is kevert korábban.. Állandóan a nyomorult jambát hozta be még akro is amikor a firefoxot nyitottam meg... Aztán egy kis Ada-aware-zés, majd egy kis system clean, főleg a sütik törlését javaslom előszeretettel... Mostanra megszünt ez a probléma, tehát valahol így kell orvosolni a problémát. Javaslom a CCleanert. A letöltési fórumban megtalálod.
  11. Gere-raser

    Ti hogyan védekeztek?

    Hát a modern tabletták már valóban nem olyan károsak az egészségre, de sajnos késöbb még ez a kis mennyiség is problémákat okozhat... A gumi meg elszakadhat, meg nem is kényelmes..Bár mindenki másképp csinálja... Amúgy ma már jó alternatívát jelentenek, ezek helyett az un. hormonmentes hüvelyi fogamzásgátló készítmények, mint pl. a Pharmatex. Igaz hogy vannak bizonyos megkötések, de amúgy nem rossz.
  12. Gere-raser

    Tanuld meg az anális szexet!

    Én is azon a véleményen vagyok, hoyg attól még nem kell senkit sem elítélni, mert szereti az anális szexet, vagy épp ellenkezőleg. Csinálja mindenki úgy ahogy neki és a partnerének jól esik... De énszerintem nem ad több örömet mindha a "helyére" tennénk, se fiúnak, se lánynak. De azis igaz, hoyg mindent kikell próbálni... Mert anélkül, nemigazán lehet megítélni...Ez csak a saját véleményem.
  13. Gere-raser

    Saját fényképek

    Egy naplemente....Még az "őskorból"....
  14. Gere-raser

    Igaz vagy Hamis

    Hamis! Közös lónak, túrós a táska!!!!
  15. Gere-raser

    Mennyi ismerősötök van IWIWen?

    170 ismerősöm van, de csak a beérkező kérelmekből, szelektálok, hogy ki az akit valójában ismerek....
  16. Gere-raser

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Mindenképpen formás, és csak annyira nagy, hogy még pont kézreálljon..
  17. Gere-raser

    ki jut eszedbe?

    Hogy ki jut eszembe? Egyértelmű!!!!-------> Az én(!!!) Beatrixem! (Cukibea)
  18. Gere-raser

    Szörös vs. szörtelen

    Hát az biztos, hogy illik csinálni vele valamit, főleg ha az illető előnytelenebb mennyiségű zőrzettel rendelkezik, de nem feltétlenűl kell totál csupasznak lennie, mert az meg hamar egy 60-as csiszolópapírral lesz hasonlatos, tehát a brazil fazon sem rossz.... Amúgy meg az a véleményem, hogy amit mi pasik elvárunk a partnerünktől azt az esetek többségében illik viszonozni is.
×
×
  • Create New...