Jump to content
PirateClub.hu

lanak

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: lanak

  1. lanak

    Microsoft Windows 8

    Sziasztok! Mivel, vagy hogyan tudom aktiválni a windows 8.1 pro verzióját? Előre is köszönöm a segítséget!
  2. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi, megtaláltam! És ezekkel, hogyan tudom frissíteni? Usb kábelen keresztül ráteszem a gps-t és?!
  3. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Térképeket szeretném frissíteni. vagy nem tudom hogy igo 8-nak van-e újabb verziója.
  4. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Nekem van egy Wayteq 950-es készülékem amin IGO 8 rendszer van. ezt milyen programmal, vagy hogyan tudnám a legújabb igo 8-ra frissíteni? Előre is köszönöm a választ!
  5. lanak

    Microsoft Windows 8

    Kínomba feltettem a win7-et de ígyis hibát ír ki. viszont a pendrájvon rá kattintottam a telepítőre és egyből kéri a serialt.. boot.ini fájlt nem látok az isoba. megpróbálom a másik megoldást amit linkeltél! Már tovább ment a dolog. telepíteni és kiírja hogy a windows nem tudja a szükséges D:/sources/install.wim fájlt... 0x8007000B hibakód am Próbáltam más progikkal is! Amikor bootolni kellene akkor fekete képernyő jelenik meg és egy _ mozog! Szerk: Valszeg az volt a baj hogy csak 4Gb-os pendrive-al próbáltam, és legalább 8Gb-os jó ha van! Telepítettem win7-en keresztül így már okés!
  6. lanak

    Microsoft Windows 8

    F2 nálam a Bios! Próbáltam az F8,F12-t! Viszont ugyan ezt hozza ki hogy NTLDR stb... Lehet az a gond, hogy most az operációs rendszerem ubuntu 12.10 és a winyom ugye nem ntfs, nem tudom mi lehet vele a baj!
  7. lanak

    Microsoft Windows 8

    próbáltam feltenni a rendszert pendriveon keresztül, de nem ismeri fel hiába állítom át BIOS-ba! Már 1 napja a windows 8 telepítésével szenvedek és már minden bajom miatta! Lényeg: Letöltöttem a windows 8 msdn-t iso fájlt! Aztán szeretném rátenni 4 Gb-os pendrájvomra a rendszert ami 3.2 Gb! Mind ezt a a Windows 7 USB/DVD Download Tool program segítségével! Nehezen befejezi és kiírja hogy a bootable meg stb nem biztos hogy okés! BIOS-ban beállítottam hogy usb hdd-ről bootoljon! meg is történik és ezt a hibát kapom: Mi lehet a probléma mit tegyek? Előre is köszönöm a segítséget
  8. lanak

    Microsoft Windows 8

    Értem, köszönöm! Mit jelent a VL kifejezés. olvastam hogy win 8 pro vl
  9. lanak

    Microsoft Windows 8

    Értem, köszönöm! épp most találtam meg! http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/compare Pro többet tud mint a sima windows 8 Igaz ma megjelent a windows 8 de nem sok hírt hallok felőle! Nem találom sehol a windows 8 pro final-t sehol!
  10. lanak

    Microsoft Windows 8

    Sziasztok! Ha jól értesültem, akkor ma jelent meg az új windows 8 operációs rendszer! Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban! Ultimate versio mikortól lesz? és érdemes telepíteni a windows 8 pro-t? Honnan tudom letölteni? Előre is köszönöm a válaszokat!
  11. lanak

    Ubuntu

    Megjelent az Ubuntu legújabb kiadása, az Ubuntu 12.10, fejlesztői kódnevén a Quantal Quetzal. Az új Ubuntu ingyenesen letölthető az ubuntu.hu oldal letöltési szekciójából. Azok számára pedig, akik az Ubuntu korábbi kiadását használják, a rendszer fel fogja ajánlani a frissítés lehetőségét. A frissítésnél minden adatunk és beállításunk megmarad, egyszerűen a rendszer és az alkalmazások frissülnek az aktuális verzióra.
  12. lanak

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Milyen megoldások vannak ingyen wifis internet használatára? Mivel sajnos a kolis hálózatot mac alapján szűrik! Jelszavat tudom a hálózathoz, csak ugye ha MAC cím nincs router adatbázisában, akkor nem tudok netezni! Milyen megoldásokat, programokat tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm!
  13. lanak

    Hálózati problémák

    Értem, köszönöm a választ! És milyen router márkát ajánlasz, ami időt álló, és nem romlik el rövid időn belül?
  14. lanak

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Féléve kaptunkajándékba a T-hometól egy digitális elosztót, ami nagyon sokszor ledobál! Miért lehet ennek az oka? nem is mondhatnám melegnek a készüléket, összesen 2-3 laptop megy rajta, semmi letöltés vagy feltöltés! Anno ritkán csinálta, manapság szinte napi szinten többször és nagyon idegesítő! Olyankor kikapcsolom várok 1 kicsit és nehezen betölt és aztán műxik! Tudnátok tanácsot adni? Előre is köszönöm a válaszokat!
  15. lanak

    Hálózati problémák

    Igen.. felcsatlakozik, de nincs internetkapcsolat egyébként köszi az oldalt, olvasgatom
  16. lanak

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Van egy TP-link Tl-wr340g/TL-WR340GD típusó routerem, és szeretném ha az ip-m dinamikus lenne mivel t-online szolgáltatónál vagyok és hát alapból dinamikus ip-t kapok. de ennél a routernél ha dinamikus ip-vel akarom beállítani akkor felcsatlakozik és ennyi.. semmi több... viszont ha PPPOe-vel pedig simán felcsatlakozik... win 7-em van! Mit kell beállítani hogy jó legyen, és kapjak dinamic ip-t? Előre is köszi!
  17. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Hello! Srácok, hogy tudnám azt megcsinálni, hogy mivel ugye nekem IGO 8-as rendszer van a GPS-emen és szeretném rátenni az IGO 8.3-at, de jó lenne ha a régi adatok, amiket anno beírtam ugyanúgy kiadja, mert ugye megjegyzi és akkor nem kell írkálni, csak katt és meg is van:) Tehát ebben szeretném a segítségeteket kérni:) Előre is köszi!
  18. lanak

    Együttes szólánc

    Foo Fighters
  19. lanak

    Szerelmes vagy jelen pillanatban?

    Annak kellett volna lennem, de nem jött össze... mint ahogy általában..
  20. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Értem! Nagyon szépen köszönöm a választ! szerk.: És még 1 kérdésem lenne.. ha új iGO-t akarok rátenni a GPS-re akkor mi a teendő? gondolom kábelen keresztül kell feltenni, csak melyik mappába és hogyan? 1 rövid leírást tudnátok adni? Előre is köszi!
  21. lanak

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Kérdésem lenne.. van egy mio 720b-s tipusú GPS-em, és ezen a gépezeten IGO 8.0 van.. és szeretném frissíteni a legújabb térképeket benne.... ha frissítem a téképeket, akkor a régen beírt címek automata megmaradnak, vagy törlődnek? IGO 8.0 van rajta és IGO 8.3-as térképeket akarok rá tenni... lehetséges?
  22. 2 évvel idősebb barátnőm, mint én!
  23. lanak

    TOP 5

    1. The wild archive- Give mi a Knife 2. Ákos- A fénybe néz 3. James Blunt - Stay the Night 4. Coldplay- Clocks 5. 30 Seconds to Mars- Closer
  24. lanak

    Tesco Vagy Auchan?

    Auchan az első, csak az a baj hogy elég kevés helyen van, de sokkal jobb mint a tesco... aki nem volt az próbálja ki! :)
×
×
  • Create New...