Jump to content
PirateClub.hu

tt73

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by tt73

  1. 24 óránként 1x jelentkezik, ha nem így van kérlek írjátok le, milyen rendszeren, milyen böngészővel, milyen hibát tapasztaltok!

    Szia! Belépésnél,ha filmekből átlépek a sorozatokba, onnan a játékokba onnan pl vissza az aktuális sorozatokba, ha megköszönök valamit... stb minden alkalommal előjön az oldal! Persze megértem és elviselem mert szeretem ezt az oldalt de nagyon idegesítő ennyiszer!(win 10, eset,firefox, ABplus)

    Pár napja érdeklődtem King és az Ő játék féltöltéseinek sajnálatos eltűnéséről, de az a hozzászólásom törölve lett...?... Nem a miértekre vagyok kíváncsi, gondolom megvolt az ok amiért ez történt, és nem is rám tartozik, de nagyon hiányozni fognak a jó minőségű és megbízható feltöltései, ezért csak az érdekelne, hogy a jövőben számíthatunk-e még a profi dolgaira itt az oldalon vagy pedig valahol máshol kell Őt keresni? Köszönöm a lehetőséget és remélem nem sértettem meg senkit a kíváncsiságommal.

    • Upvote 4
  2.  

     

    Chip magazin 2014/04

     

     

    Kaspersky Antivírus 2014

    D48FX-7KWT7-SXN5Z-UQ22E
    

    F-Secure internet Security 2014 és Mobile security

    95mx4e
    

    G-DATA is 2014

    HUFNR-GGIDL-E1FT2-9PUW7-AR7JC
    Felhasználó:Mayxac4k30138
    jelszó:3A8NAE
    

     

    Szia! Köszi a kódokat, de azt lehet tudni, hogy a G-DATA kód melyik programmal működik?( Totalprotection, internet sec. vagy a sima vírusírtó) Köszi!

    • Upvote 4
×
×
  • Create New...