Jump to content

tt73

Törzstag
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Semleges

About tt73

 • Rank
  Pelenkás

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. tt73

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Már jó ideje nem tapasztalni a 404-es hibát, bízom benne, hogy így is marad! Végre megint kényelmes az oldalon való keresgélés, olvasgatás, köszönöm!
 2. tt73

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Hát gyerekek ez egyre sz@rabb!!! Már csak minden harmadik-negyedik frissítésre lép a kért oldalra! Haldoklás vagy mi a F@sz???
 3. tt73

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Baromi idegesítő, minden oldalt kétszer megnyitni!
 4. tt73

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Szia! Belépésnél,ha filmekből átlépek a sorozatokba, onnan a játékokba onnan pl vissza az aktuális sorozatokba, ha megköszönök valamit... stb minden alkalommal előjön az oldal! Persze megértem és elviselem mert szeretem ezt az oldalt de nagyon idegesítő ennyiszer!(win 10, eset,firefox, ABplus) Pár napja érdeklődtem King és az Ő játék féltöltéseinek sajnálatos eltűnéséről, de az a hozzászólásom törölve lett...?... Nem a miértekre vagyok kíváncsi, gondolom megvolt az ok amiért ez történt, és nem is rám tartozik, de nagyon hiányozni fognak a jó minőségű és megbízható feltöltései, ezért csak az érdekelne, hogy a jövőben számíthatunk-e még a profi dolgaira itt az oldalon vagy pedig valahol máshol kell Őt keresni? Köszönöm a lehetőséget és remélem nem sértettem meg senkit a kíváncsiságommal.
 5. tt73

  Biztonsági programok havi kódjai

  Szia! Köszi a kódokat, de azt lehet tudni, hogy a G-DATA kód melyik programmal működik?( Totalprotection, internet sec. vagy a sima vírusírtó) Köszi!
×