Jump to content
PirateClub.hu

tt73

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: tt73

  1. Már jó ideje nem tapasztalni a 404-es hibát, bízom benne, hogy így is marad! Végre megint kényelmes az oldalon való keresgélés, olvasgatás, köszönöm!
  2. Hát gyerekek ez egyre sz@rabb!!! Már csak minden harmadik-negyedik frissítésre lép a kért oldalra! Haldoklás vagy mi a F@sz???
  3. Baromi idegesítő, minden oldalt kétszer megnyitni!
  4. Szia! Belépésnél,ha filmekből átlépek a sorozatokba, onnan a játékokba onnan pl vissza az aktuális sorozatokba, ha megköszönök valamit... stb minden alkalommal előjön az oldal! Persze megértem és elviselem mert szeretem ezt az oldalt de nagyon idegesítő ennyiszer!(win 10, eset,firefox, ABplus) Pár napja érdeklődtem King és az Ő játék féltöltéseinek sajnálatos eltűnéséről, de az a hozzászólásom törölve lett...?... Nem a miértekre vagyok kíváncsi, gondolom megvolt az ok amiért ez történt, és nem is rám tartozik, de nagyon hiányozni fognak a jó minőségű és megbízható feltöltései, ezért csak az érdekelne, hogy a jövőben számíthatunk-e még a profi dolgaira itt az oldalon vagy pedig valahol máshol kell Őt keresni? Köszönöm a lehetőséget és remélem nem sértettem meg senkit a kíváncsiságommal.
  5. tt73

    Biztonsági programok havi kódjai

    Szia! Köszi a kódokat, de azt lehet tudni, hogy a G-DATA kód melyik programmal működik?( Totalprotection, internet sec. vagy a sima vírusírtó) Köszi!
×
×
  • Create New...