Jump to content
PirateClub.hu

Santos1993

Törzstag
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Santos1993

  • Születésnap 04/18/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://penzedlesz.blog.hu
  • ICQ
    0

Santos1993's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Nemrég hoztam létre,de már a statisztikák szerint túl vagyok az 1000 látogatón! Az oldalt azért hoztam létre,hogy a porosodó XP-t átalakítsátok saját ízlés szerint! http://xpdesign.blogger.hu Hamarosan fórumunk is nyílik!
  2. Santos1993

    egy Egri Bikavér üvegén

    Kéééész! Nagyon komoly:D
  3. Megtalálták a San Diegó-i Kaliforniai Egyetem kutató az 1971-ben eltűnt szovjet Lunohod-1 robot holdjárót. A lézerreflektoros Lunohod-1 1970. november 17-én szállt le a Hold felszínére. A szovjetek nem sokkal később egy másik holdjárót is üzembe helyeztek. A Lunohod-1 mintegy tíz hónapon át küldött adatokat a Földre a Hold talajáról és topográfiájáról. A járművel azonban váratlanul megszakadt a kapcsolat. Több szakértő azt feltételezte, hogy a holdjáró kráterbe zuhanhatott. A programot 1971 októberében hivatalosan is lezárták. A NASA tavaly fellőtt Lunar Reconnaissance Orbiter műholdja nemrégiben felvételeket készített arról területről, ahol a holdjárónak nyoma veszett. A kutatók lézersugarakat küldtek a Lunohod-1 feltételezett tartózkodási helye felé, ahonnan szokatlanul erős jel-visszatükröződést fogtak. Hasonló erősségű jeleket csak évekkel korábban, a Lunohod-2 vizsgálatakor észleltek. Tom Murhynek, a tudóscsapat vezetőjének közlése szerint ráadásul a Lunohod-1-ről most fogott jel erőssége háromszorosa volt a Lunohod-2 jelének.
  4. Santos1993

    Star Wars név

    pazonaszipanadol
  5. Santos1993

    üzenet south parkból

    Állati komoly.Köszi
  6. Santos1993

    Buli sms-ek

    Köszi nagyon komolyak
  7. Azért néha jó tudni ilyen dolgokat.Biztos dolgoznak,kutatnak az AIDS ellen vagy egyéb más betegség gyógyítására,csak azt nem fogják nyilvánosságra hozni,majd csak ha megtalálták a megfelelő ellenszert. Mondjuk ez tényleg kicsit hülyeség,hogy "ilyenekre" is van idejük.Szerintem ez nem olyan fontos dolog tudni.
  8. Santos1993

    Hajtrendek

    Én elmondom őszintén ,régen félhosszú wolt a hajam,de mostmár csak 1mm körül wan.Nem szeretem zselézni,utálom a hosszú hajat.Ez meg szánalom,hogy ez a lenyalt,b*zis haj a divat,sztem undorító.Tecktonik meg Emo Style,ez nem stílus ez hányás! Nekem ez a wéleményem és lelehet oltani.
  9. Engem lesokkolt.Előre szólók csak erős idegzetűeknek! Nem tudom jó helyre raktam-e vagy előbb mért törölték a Csevegőből,de szerintem ebből sajnos tanulni is lehet,hogy nem éri meg a tenni az agyunkat másoknak! http://www.indavideo.hu/video/18_Brutalis_ugras_18
  10. Santos1993

    Ötletek A Fórumhoz

    Lehetnének kedvesebbek a felhasználók,moderátorok. A titulust tényleg kéne változtatni. Lehetne kicsit gyorsabb is az oldal. És végül,túl sok a választható Design.Lehetne 1-2 új. Még 1 utolsó ötlet szerintem nektek(PirateClub) is átkéne váltani IPB3-ra.
×
×
  • Create New...