Jump to content
PirateClub.hu

Santos1993

Törzstag
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Santos1993

  1. Sziasztok! Nemrég hoztam létre,de már a statisztikák szerint túl vagyok az 1000 látogatón! Az oldalt azért hoztam létre,hogy a porosodó XP-t átalakítsátok saját ízlés szerint! http://xpdesign.blogger.hu Hamarosan fórumunk is nyílik!
  2. Santos1993

    egy Egri Bikavér üvegén

    Kéééész! Nagyon komoly:D
  3. Megtalálták a San Diegó-i Kaliforniai Egyetem kutató az 1971-ben eltűnt szovjet Lunohod-1 robot holdjárót. A lézerreflektoros Lunohod-1 1970. november 17-én szállt le a Hold felszínére. A szovjetek nem sokkal később egy másik holdjárót is üzembe helyeztek. A Lunohod-1 mintegy tíz hónapon át küldött adatokat a Földre a Hold talajáról és topográfiájáról. A járművel azonban váratlanul megszakadt a kapcsolat. Több szakértő azt feltételezte, hogy a holdjáró kráterbe zuhanhatott. A programot 1971 októberében hivatalosan is lezárták. A NASA tavaly fellőtt Lunar Reconnaissance Orbiter műholdja nemrégiben felvételeket készített arról területről, ahol a holdjárónak nyoma veszett. A kutatók lézersugarakat küldtek a Lunohod-1 feltételezett tartózkodási helye felé, ahonnan szokatlanul erős jel-visszatükröződést fogtak. Hasonló erősségű jeleket csak évekkel korábban, a Lunohod-2 vizsgálatakor észleltek. Tom Murhynek, a tudóscsapat vezetőjének közlése szerint ráadásul a Lunohod-1-ről most fogott jel erőssége háromszorosa volt a Lunohod-2 jelének.
  4. Santos1993

    Star Wars név

    pazonaszipanadol
  5. Santos1993

    üzenet south parkból

    Állati komoly.Köszi
  6. Santos1993

    Buli sms-ek

    Köszi nagyon komolyak
  7. Azért néha jó tudni ilyen dolgokat.Biztos dolgoznak,kutatnak az AIDS ellen vagy egyéb más betegség gyógyítására,csak azt nem fogják nyilvánosságra hozni,majd csak ha megtalálták a megfelelő ellenszert. Mondjuk ez tényleg kicsit hülyeség,hogy "ilyenekre" is van idejük.Szerintem ez nem olyan fontos dolog tudni.
  8. Santos1993

    Hajtrendek

    Én elmondom őszintén ,régen félhosszú wolt a hajam,de mostmár csak 1mm körül wan.Nem szeretem zselézni,utálom a hosszú hajat.Ez meg szánalom,hogy ez a lenyalt,b*zis haj a divat,sztem undorító.Tecktonik meg Emo Style,ez nem stílus ez hányás! Nekem ez a wéleményem és lelehet oltani.
  9. Engem lesokkolt.Előre szólók csak erős idegzetűeknek! Nem tudom jó helyre raktam-e vagy előbb mért törölték a Csevegőből,de szerintem ebből sajnos tanulni is lehet,hogy nem éri meg a tenni az agyunkat másoknak! http://www.indavideo.hu/video/18_Brutalis_ugras_18
  10. Santos1993

    Ötletek A Fórumhoz

    Lehetnének kedvesebbek a felhasználók,moderátorok. A titulust tényleg kéne változtatni. Lehetne kicsit gyorsabb is az oldal. És végül,túl sok a választható Design.Lehetne 1-2 új. Még 1 utolsó ötlet szerintem nektek(PirateClub) is átkéne váltani IPB3-ra.
  11. Santos1993

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva mert nem mosolyog
  12. Hello!Először is köszi! Lenne egy olyan kérdésem,hogy lehetne háttérképet berakni neki?Illetve menüket pl (Feltöltött képek,Gyakran látogatott stb.)Nha meg mikor tölt fel valaki képet szeretnék egy olyat berakni,hogy lássa mennyi %-nál jár!Előre is köszi a választ!
  13. Nekem nem kell skat gondolkoznom. Nőt nem ütnék meg. Embert nem lopnék,aláznék,ölnék meg.
×
×
  • Create New...