Jump to content
PirateClub.hu

Zuluparaszt

Veterán
  • Pontszám

    586
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Zuluparaszt

  1. david, azért nem keletkeznek 2 naptömeg alatt, mert nincs hozzá elég nagy tömegük, h akkora nyomás legyen a belsejében h feketelyukká váltjon. Viszont az ütközések során teljesül a fetétel, és tényleg mini feketelyukak keletkeznek (ez sosem volt vita tárgya ez tény). A baj ott kezdődik h sokak szerint ezek a feketelyukak majd nőni kezdenek és felfalják a bolygót. ami szintén hüyleség, mert ahogy megjósolták és ahogy mi még itt vagyunk (teht bebizonyosodott) ezek szétesnek, nem tudnak egyben maradni.

     

    Szerinted honna vette az átlagember a feketelyukas elméletet? Publikálták a folyamatot, ezek meg csak annyit fogtak fel h juj feketelyuk végünk.

  2. Ma felraktam a win8-at, egyelőre csak próbálgatom úgyhogy a 7est meghagytam mellette. Nagyobb változásra számítottam, de a metrón kívül semmi különösebbet nem fedeztem fel eddig. Lehet holnap felteszem véglegesre, bár a sok telepítéshez nem nagyon van kedvem. :mellow:

     

    én talán egy csöppet gyorsabbnak érzem, és tetszik, bár csak 1 éintőképernyőre optimalizált win7

  3. Heath Ledger az egyik kedvencem:) bár van néhány gagyi szerepe, de hát ez van.Huh vannak filmek amiket nem tudok megnézni pedig állítólag jók, pl a falu, életrevalók. Am az éhezők viadalát megnéztem nagy nehezen és jó volt.Gondolom nem vagytok alkoynatrajongók, szal be merem tenni: ez a kritika üt:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=BWoS3jQAGG8
    

     

    am érdems a többi alkoynat film kritikáját is megnézni: Garantált szórakozás:D

  4. wtf iylen előfordul de azonnal szólnod kelltt volna neki... ebből nem sok jó sülhet ki, főlleg ha nem embereled meg maagdat és szólsz neki rögtön!

     

    (remélem csak kamu)

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...