Jump to content
PirateClub.hu

sik_wit_it

Törzstag
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Semleges

About sik_wit_it

 • Rank
  Zsebibaba

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Érdeklődés
  Nők, Streetball, Warez
 1. sik_wit_it

  Underground topic (2)

  Nem rossz album az.
 2. sik_wit_it

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Biztos, hogy ezek a verziók elérhetők a Win 8 ISO - fájlodban ? Starter Home Basic Home Premium Professional Professional Plus Ultimate Enterprise Mert én úgy hallottam, hocs csak 4 verzió elérhető a Win 8 - nál.
 3. sik_wit_it

  VGA Vásárlási tanács kérése

  Köszi a segítséget, sikerült beszereznem 1 450 GTS 1GB OC -verzióban még tavasszal. Az egyetlen hátránya az, hogy nem annyira masszív mint a 8800 -as volt és gyakorlatilag hajlékony, de a teljesítménye megfelelő. Most a Batman Arkham Cityt toltam fele DX 11el médiumon és a Skyrimet fullon.
 4. sik_wit_it

  Számoljunk el 1000-ig

 5. sik_wit_it

  A Nagy Hadronütköztető Téma

  Ez az eszköz fogja 2012 végét is jelenteni ?
 6. sik_wit_it

  Számoljunk el 1000-ig

 7. sik_wit_it

  A cél a 78 963 hozzászólás!!

  Eléggé nagy számnak ígérkezik.
 8. sik_wit_it

  S.T.A.L.K.E.R. 2

  Köszi az infót, remélem a 2-ben lesznek vezethető járművek is (Hogy tonna számra vigyem vissza a használt fegyvereket a zónából a kezdőterületre eladásra ^^ )
 9. A problémám az, hogy leégett a jelenlegi VGA-m, (egy [Hidden Content] Gainward Bliss 8800 GTS 512 volt) és szeretnék venni egy hasonló vagy jobb teljesítményű videókártyát. Kb. : 25000 Ft-om van rá. Jelenlegi gépem : Intel Core 2 E 6550 2GB DDR 2 Ram Táp 450 W Gigabyte p35c ds3r
 10. sik_wit_it

  Kedvenc filmes idézeteid?

  "Én vagyok önmagam legnagyobb ellensége . " >>> Valentin nap "- Nincs jó meg rossz hír! Csak hír van. - Dehát megszökött Tai Lung... - Na, ez valóban rossz hír." >>> Kung Fu Panda "Minden, aminek kezdete van, az véget is ér !" >>> Matrix "Van úgy, hogy egyetlen őrült tetten múlik az egész élet." "Harcos voltam, aki békéről álmodott, de előbb vagy utóbb mindig fel kell ébredni." >>> Avatar
 11. sik_wit_it

  Szted melyik játékból lesz film v. fordítva?

  Assassin"s Creed, Splinter Cell, Ghost Recon Advanced Warfighter szerintem ezek remek filmes témák lehetnének és egy jó rendezővel lenne akkora sikere mint pl a Transformersnek.
 12. sik_wit_it

  The Expendables 2.

  Stallone vajon tudja mit csinál ennyi sztárral ? Egyes filmek ilyen sok híresség mellett eléggé leronthatják a minőséget. Csak remélni tudom, hogy jó lesz.
 13. sik_wit_it

  The Book of Eli

  Én is csak ajánlani tudom. Aki teheti az angol hanggal és felirattal nézze, a hatás valamivel jobb (Félreértés ne essék, nincs gond a szinkronnal csak néhány hangot nem igazán találtak el szerintem)
 14. sik_wit_it

  Alien 5 ?

  Remélem nem fogják elszúrni mint az utolsó részt. A 3D-s megjelenítés meg új szintre emelheti a borzongást, ha legalább akkora film lesz mint a 8. utas ...
×