Jump to content
PirateClub.hu

sik_wit_it

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: sik_wit_it

  1. sik_wit_it

    Underground topic (2)

    Nem rossz album az.
  2. Köszi a segítséget, sikerült beszereznem 1 450 GTS 1GB OC -verzióban még tavasszal. Az egyetlen hátránya az, hogy nem annyira masszív mint a 8800 -as volt és gyakorlatilag hajlékony, de a teljesítménye megfelelő. Most a Batman Arkham Cityt toltam fele DX 11el médiumon és a Skyrimet fullon.
  3. sik_wit_it

    A Nagy Hadronütköztető Téma

    Ez az eszköz fogja 2012 végét is jelenteni ?
  4. sik_wit_it

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    Eléggé nagy számnak ígérkezik.
  5. sik_wit_it

    S.T.A.L.K.E.R. 2

    Köszi az infót, remélem a 2-ben lesznek vezethető járművek is (Hogy tonna számra vigyem vissza a használt fegyvereket a zónából a kezdőterületre eladásra ^^ )
  6. A problémám az, hogy leégett a jelenlegi VGA-m, (egy http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=52 Gainward Bliss 8800 GTS 512 volt) és szeretnék venni egy hasonló vagy jobb teljesítményű videókártyát. Kb. : 25000 Ft-om van rá. Jelenlegi gépem : Intel Core 2 E 6550 2GB DDR 2 Ram Táp 450 W Gigabyte p35c ds3r
  7. sik_wit_it

    Kedvenc filmes idézeteid?

    "Én vagyok önmagam legnagyobb ellensége . " >>> Valentin nap "- Nincs jó meg rossz hír! Csak hír van. - Dehát megszökött Tai Lung... - Na, ez valóban rossz hír." >>> Kung Fu Panda "Minden, aminek kezdete van, az véget is ér !" >>> Matrix "Van úgy, hogy egyetlen őrült tetten múlik az egész élet." "Harcos voltam, aki békéről álmodott, de előbb vagy utóbb mindig fel kell ébredni." >>> Avatar
  8. Assassin"s Creed, Splinter Cell, Ghost Recon Advanced Warfighter szerintem ezek remek filmes témák lehetnének és egy jó rendezővel lenne akkora sikere mint pl a Transformersnek.
  9. sik_wit_it

    The Expendables 2.

    Stallone vajon tudja mit csinál ennyi sztárral ? Egyes filmek ilyen sok híresség mellett eléggé leronthatják a minőséget. Csak remélni tudom, hogy jó lesz.
  10. sik_wit_it

    The Book of Eli

    Én is csak ajánlani tudom. Aki teheti az angol hanggal és felirattal nézze, a hatás valamivel jobb (Félreértés ne essék, nincs gond a szinkronnal csak néhány hangot nem igazán találtak el szerintem)
  11. sik_wit_it

    Alien 5 ?

    Remélem nem fogják elszúrni mint az utolsó részt. A 3D-s megjelenítés meg új szintre emelheti a borzongást, ha legalább akkora film lesz mint a 8. utas ...
  12. sik_wit_it

    Klasszikusok: Pesszimista befejezések

    A Terminátor 2 meg az Oldboy jól sikerült.
  13. Messze van még 2012 sajnos , amúgy kösz az infókat hankock.
  14. sik_wit_it

    Prince of Persia

    Legalább a herceg karakterét eltalálták, hogy milyennek is kellett lennie.
  15. sik_wit_it

    Titánok harca 2

    Talán a 2. rész hozza a várt szintet.
  16. sik_wit_it

    Harcművészetek --> Shotokan Karate

    Csatlakozom tg44- hez, érdekes és igaz vélemény
  17. Kösz a tippeket, van itthon pár lemez amire ráférne a gyümölcskúra
  18. Kösz a témát, tetszett. Eléggé érdekes, meg kell hagyni Habár a mai világban elég sok a mentális zavarban szenvedők száma, mégsem annyira kreatívak, mint a fent említett nevek egyike.
×
×
  • Create New...