Jump to content
PirateClub.hu

capcara

Veterán
  • Pontszám

    36
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    -

Legutóbb itt jártak

2,385 profil megtekintés

capcara's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1.9k

Közösségi hírnév

  1. Ma végre megérkeztek a verdák! Hoztam a beígért képeket is, melyeket a Spoiler melletti Megnyit gombra kattintva láthattok!
  2. Amikor tegnap este megírtam a fenti hírt, akkor még nem gondoltam, hogy ma már elérhető lesz az update fájl. Szóval aki már egy ideje szünetelteti a játékot különféle okok miatt, az készüljön egy 7.16Gb-os frissítésre. Bízzunk benne, hogy lassan, de biztosan tökéletesre javítgatják a játékot. Képeket láthattok az update-ről, ha a Spoiler melletti Megnyit gombra kattintotok.
  3. Driveclub - 2015 Márciusi update (1.12) + DLC csomag Végre a jövő héten megérkezik a várva várt újabb frissítés, és még ebben a hónapban megjön a DLC csomag is a Driveclub-hoz, egy csomó extra tartalommal! Ezt az örömteli hírt az Evolution Studios a Driveclub hivatalos facebook oldalán tudatta velünk. Nos... Hol is kezdjem? Azt hiszem, hogy kezdem az általam amúgy is hiányolt autókkal, amelyek most végre egy fizetős DLC formájában bekerülnek a játékba. Hogy melyek ezek a járművek? Hát a Lamborghini-k! Személy szerint jobban örültem volna, ha már megkapjuk az alap játékhoz, de ha már nem így volt, akkor legalább egy DLC formában megérkeznek ezek is. Természetesen aki rendelkezik season pass-al annak "ingyenes" ez a DLC csomag is. Ez a pakk az autók mellett 12 új eventet és 5 új trófeát is tartalmaz majd. Az autók pedig a következők: Aventador LP 720-4 50° Anniversario Veneno Gallardo LP 570-4 Squadra Corse Huracán LP 610-4 [video=youtube;0RSbShYtp3Q] Az új Lamborghini-k mellé kapunk egy ingyenes letölthető Peugeot ONYX Concept autót is, valamint a legalább 50-es szintű pilóták egy Ferrari 599XX EVO-t kapnak. Az ingyenes frissítés immáron tartalmazni fogja a Replay módot, így már visszanézhetjük és elemezhetjük a futamainkat akár több kameranézetből is. Továbbá a Replay módon belül elérhető a már jól ismert photo mód is. Természetesen ezeket a felvételeket elmenthetjük és megoszthatjuk másokkal. A fejlesztők csináltak nekünk egy update összefoglaló videót is, amit lent meg is nézhettek: [video=youtube;UhOlOr5hxJY] A hivatalosan facebook-on közzétett leírást, és a kisebb/nagyobb hibajavításokról a Spoiler melletti Megnyit gombra kattintva olvashattok többet: Ha minden jól alakul, akkor az ingyenes frissítés már a jövő héten elérhető lesz. A DLC-re és a többi kiegészítő tartalomra viszont még várni kell, mivel azok csak Március 24-26 közt kerülnek be a PlayStation®Store-ba. Természetesen amint megjönnek a "Lambók" jelentkezem a képekkel. (Írta: capcara / 2015.03.15)
  4. Szerinted melyik konzol a jobb? [ PS4 vs. Xbox one ] Playstation 4 műszaki adatai: Adathordozó: Blu-ray disc, DVD Operációs rendszer: Orbis OS, a FreeBSD 9-en alapul Processzor: 8 magos AMD x86-64 CPU (az APU-ra integrálva) Háttértár: 500 GB HDD (szabadon bővíthető) Memória: 8 GB GDDR5 (egyesített) Kijelző: HDMI (480p, 720p, 1080i, 1080p és 4K) Grafikus vezérlő: AMD Radeon GPU (az APU-ra integrálva) AV kimenet: HDMI, DIGITAL OUTPUT (optikai) kimenet Bemenet/ Kimenet: Super-Speed USBx (USB 3.0) port x 2, AUX port x 1 (PlayStation Camera) Vezérlő egység: DualShock 4, PlayStation Move, PlayStation Vita Kapcsolat: 802.11 b/g/n Wireless, Bluetooth 2.1, USB 3.0 (2x), Ethernet 10/100/1000 Online szolgáltatás: PlayStation Network Visszafelé kompatibilitás: Nincs natív támogatás Méretek Kb.: 275×53×305 mm (szélesség × magasság × hosszúság) Tömeg Kb.: 2.8 kg PS4 alapcsomag tartozékok: PlayStation®4 rendszer × 1 Vezeték nélküli vezérlő (DUALSHOCK®4) × 1 Mono headset × 1 AC tápkábel × 1 HDMI kábel × 1 USB kábel × 1 XBOX ONE műszaki adatai: Adathordozó: Blu-ray disc, DVD, CD Operációs rendszer: Xbox OS, egyedi Windows kernel és egy hypervisor Processzor: AMD 8 magos APU Háttértár: 500 GB merevlemez (HDD) Memória: 8 Gigabyte DDR3 (5 GiB a játékoknak) video-kimenet formátumok: HDMI (1080p és 4K) Grafikus vezérlő: AMD Radeon változat (az APU-n belül) Hang: 7.1 surround hangrendszer Bemeneti egység: Három USB 3.0 port és egy HDMI port Kamera: 1080p Kinect kamera Online szolgáltatás: Xbox Live Visszafelé kompatibilitás: nincs Vitassuk meg közösen, hogy melyik a jobb konzol. Írd le saját véleményed hozzászólásban. Kérlek benneteket, hogy a csúnya szavakat hanyagoljuk. Úgy gondolom, hogy mindenki értelmes ember, így különösebb nagy veszekedéseken kívül megbeszélhetjük, hogy melyik konzol miben jó, avagy éppen miben rossz. [Az adatok a wikipédiáról származnak! Ha valami rosszul van, vagy csak bővítenéd a listát, vedd fel velem a kapcsolatot és javítom.]
  5. Ami azt illeti én régen vásároltam már a DVD írómat. Előkapartam a dobozát + a papírokat is, így meg lett a termék vételi dátuma, ami: 2008.03.25 Mai napig működik a cucc! Kora miatt, talán már ideje lenne befektetni egy új, gyorsabb és jobb meghajtóba. Az én DVD íróm: DVD-RW ASUS DVR-2014L1 Black KIT Anno még 1020 koronáért vásároltam Szlovákiában: (Biztonsági okok miatt pár dolgot cenzúráztam!) A Bónusz fehér front panel a mai napig bontatlan:
  6. Pár éve elromlott egy 320Gb-os samsung hdd-m. A Garancia lejárta felé elkezdett kerregni / kattogni, majd a garancia lejárta után 1 nappal megadta magát... Annak ellenére, hogy használhatatlan, mégis megtartottam(de minek??? ):
  7. capcara

    A pontos idő

    05:48, fél óra és indulás International Air Fest-re
  8. capcara

    A Nagy Adobe Téma

    Esetleg feltudnád tenni olyan helyre is ahová nem kell prémium acc, hogy le lehessen tölteni? (pl.: 4shared elég jó oldal én is használom, vagy akár ugyan ide datara csak 200Mb-os partokba..)
  9. capcara

    Weboldalak, amiket naponta látogatsz

    Pirateclubb.hu freemail.hu pokec.sk
  10. capcara

    Apple iPhone & iPod Touch & iPad

    nekem ien telefonom van Aple iphon 3g 8gigás minden nagyon király benne csak nagyonn internetfüggö telefon :S
  11. capcara

    Ki milyen játékkal nyomul?

    én tom clancy ́s hawx tom clancy rainbow six vegas
×
×
  • Create New...