Jump to content

capcara

Veterán
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,853 Kiemelkedő

About capcara

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  -
 1. PlayStation Plus Áprilisi ingyen játékok (2016.04) Ha rendelkezel PS Plus tagsággal, akkor a játékokat 2016.04.05-től töltheted ingyenesen a Playstation Store-ból. [video=I8gNV5oKL7k] A Virus Named Tom (PS Vita) Dead Star (PS4) I Am Alive (PS3) Savage Moon (PS3) Shutshimi (PS Vita) Zombi (PS4) Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 2. PlayStation Plus Márciusi ingyen játékok (2016.03) Ha rendelkezel PS Plus tagsággal, akkor a játékokat 2016.03.01-től töltheted ingyenesen a Playstation Store-ból. [video=HjpvE2Szm3o] Broforce (PS4) Flame Over (PS Vita) Galak-Z (PS4) The Last Guy (PS3) Reality Fighters (PS Vita) Super Stardust HD (PS3) Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 3. PlayStation Plus Februári ingyen játékok (2016.02) Ha rendelkezel PS Plus tagsággal, akkor a játékokat 2016.02.02-tól töltheted ingyenesen a Playstation Store-ból. [video=Op6ag6oPgT8] Grid Autosport (PS3) Helldivers: Democracy Strikes Back (PS4, PS3, PS Vita) Lemmings Touch (PS Vita) Nom Nom Galaxy (PS4) Nova-111 (PS Vita) Persona 4 Arena Ultimax (PS3) Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 4. PlayStation Plus Januári ingyen játékok (2016) Új év, új hónap, új ingyenes havi ps plus játékok! Ha rendelkezel PS Plus tagsággal, akkor a játékokat 2016.01.05-től töltheted ingyenesen a Playstation Store-ból. [video=GMKOTe1g6UI][Hidden Content] Dragon Age: Origins (PS3) Grim Fandango Remastered (PS4, PS Vita) Hardware: Rivals (PS4) Legends of War Patton (PS Vita) Medal of Honor Warfighter (PS3) Nihilumbra (PS Vita) Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 5. PlayStation Plus Decemberi ingyen játékok (2015) Ha rendelkezel PS Plus tagsággal, akkor a játékokat 2015.12.01-től töltheted ingyenesen a Playstation Store-ból. [video=kJIrvSuqsC0] Gauntlet: Slayer Edition (PS4) King’s Quest Chapter 1 - A Knight to Remember (PS4) Far Cry 3 Blood Dragon (PS3) SSX (PS3) Rocketbirds: Hardboiled Chicken (PS Vita) Freedom Wars (PS Vita) Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 6. capcara

  Audi, BMW vagy Mercedes?

  Audi RS6 l R8
 7. PlayStation Plus Novemberi ingyen játékok (2015) A játékok 2015.11.03-tól tölthetőek ingyenesen a Playstation Store-ból. [video=L-sUMmIY1AA] The Walking Dead Season Two (PS4) Dragon Fin Soup (PS4 - PS3 - PSVITA) Magicka 2 (PS4) Beyond Good and Evil (PS3) Mass Effect 2 (PS3) inviZimals (PSVITA) Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 8. capcara

  Driveclub BIKES [PS4]

  DRIVECLUB BIKES [PS4 - 2015.10.27] Ha úgy tartja kedvünk most már motorozhatunk is a Driveclub-ban. Sony a Paris Games Week keretein belül leplezte le a Driveclub-hoz készült "Driveclub BIKES" kiegészítőt. Sajnos a Season Pass ezt nem tartalmazza. Aki szeretne motorozni is a játékban, annak 15 eurót kell fizetnie, ha már az alapjáték a tulajdonában van. A kiegészítő külön is futtatható alapjáték nélkül, így viszont borsosabb árat, 20 eurót kell fizetni a 15,7 gigabájtot felemésztő motoros mókázásért. Egyelőre 12 motort tartalmaz a kiegészítő. Azt még nem tudni, hogy ez a szám később majd bővül-e még. Egyébként teljes külön kampányt, és multiplayer módot is tartalmaz a kiegészítő. Sőt, végtelen sok kihívást készíthetünk barátaink vagy játékos társaink számára, ahogy azt már megszokhattuk a játék autós részében. [video=PLx4lW1cjdI] [video=60aVHyKRE_o] Mindenki döntse el saját maga, hogy megéri-e számára a plusz pénzért kapható plusz tartalom. Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra.
 9. PlayStation Plus Októberi ingyen játékok (2015) Ha kicsit is bíztál abban, hogy talán ebben a hónapban kapunk egy AAA-s játékot, akkor azt kell mondanom számodra, hogy csalódni fogsz. Bízzunk benne, hogy a SONY valami nagy dologra készül, és későbbre tartogatja számunkra az AAA-s játékokat. Az e havi kínálatot október 6-tól tölthetitek a Playstation Storeból. [video=KVY9gFXgrps] PS4 Broken Age Super Meat Boy Unmechanical Extended PS3 Unmechanical Extended Kickbeat Kung Fu Rabbit Chariot PS Vita Broken Age Super Meat Boy Kickbeat Kung Fu Rabbit Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 10. Playstation Plus Szeptemberi ingyen játékok (2015) Ebben a hónapban elég hamar bedobta a lapokat a Sony és megmutatta a világnak, hogy mely játékok lesznek ingyen a szeptemberi Playstation Plus kínálatában. A játékokat 2015.09.01-től tudjátok ingyenesen letölteni a PlayStation Store-ból, feltéve ha rendelkeztek Plus előfizetéssel. [video=fm4ZtlyKYiU] Grow Home (PS4) Super Time Force Ultra (PS4, PS Vita) Twisted Metal (PS3) Teslagrad (PS4, PS3) La-Mulana EX (PS Vita) Xeodrifter (PS4, PS Vita) Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 11. Playstation Plus Augusztusi ingyen játékok (2015) Végre megtudtuk mely játékok lesznek ingyen az augusztusi Playstation Plus kínálatában. A játékokat 2015.08.04-től tudjátok ingyenesen letölteni a PlayStation Store-ból, feltéve ha rendelkeztek Plus előfizetéssel. [video=PbNN6X-vYNY] Limbo (PS4) Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4) God of War Ascension (PS3) Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita) Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita) CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita) Mi az a PlayStation Plus? A PlayStation Plus egy prémium szolgáltatás, amelyet a PlayStation Store rendszerén keresztül vásárolhatsz meg. Az előfizetést követően számos extra funkcióval leszel gazdagabb, többek között: - Minden hónapban új játékokkal bővítheted a gyűjteményedet, extra költségek nélkül. - 60 perces próbaidőszak keretein belül nyerhetsz betekintést teljes játékokba. - Kedvezményesen vásárolhatsz a PlayStation Store széles kínálatából. - Több tucat prémium profilképet és dinamikus témát tölthetsz le, extra költségek nélkül. - Hamarabb férhetsz hozzá demókhoz és más bétákhoz. - Olyan exkluzív funkciókat vehetsz igénybe, mint például az automatikus frissítés és a mentett állások online tárolása. Bővebben a Playstation Plus-ról: [Hidden Content] Ha tetszett a téma tartalma akkor kattints a jobb oldalt lenti -jelre, vagy alul a köszönöm gombra, így köszönheted meg.
 12. capcara

  Újabb Need For Speed a láthatáron!

  E3 2015 - Need for Speed Megjelenés: 2015 November 3 [PS4 - XBOX ONE - PC] [video=Y5wssYZHVWc] [video=hX_ke3GwLE0&list]
 13. Need For Speed Végre leleplezték a Need for speed sorozat következő részét. Bár az új rész nem a várva várt Underground 3 nevet kapta, viszont így sem kell aggódnunk, hiszen a játék még így is az Underground sorozatra alapul majd. Mivel a kiadó rebootként tekint a sorozat újabb tagjára, így nem kapott sorozatszámot és alcímet sem. A fejlesztői csapat ismét a Ghost Games, akik beígérték az Underground sorozatban látott éjszakai versenyzést, nyílt világot és nem utolsó sorban történetet is emlegettek, melyről később többet is megtudhatunk majd. Az Electronic Arts bejelentése szerint ebben a részben teljes mértékben figyelembe veszik a játékosok visszajelzéseit. Lehetőség lesz majd az autók részletes testreszabására, így mindenki elkészítheti a neki legjobban tetsző változatot. A játékban helyet kapnak a jelen autói mellet, a múlt és a jövő verdái is. [video=ybZ5nchDm6o&sf38228013][Hidden Content] A játékról az E3-on kapunk majd egy gameplay videót is. A NFS sorozoat új tagja kizárólag Xbox One-ra, Playstation 4-re és PC-re érkezik valamikor idén ősszel.
 14. capcara

  Driveclub - 2015 Márciusi update (1.12) + DLC

  Ma végre megérkeztek a verdák! Hoztam a beígért képeket is, melyeket a Spoiler melletti Megnyit gombra kattintva láthattok!
 15. capcara

  Driveclub - 2015 Márciusi update (1.12) + DLC

  Amikor tegnap este megírtam a fenti hírt, akkor még nem gondoltam, hogy ma már elérhető lesz az update fájl. Szóval aki már egy ideje szünetelteti a játékot különféle okok miatt, az készüljön egy 7.16Gb-os frissítésre. Bízzunk benne, hogy lassan, de biztosan tökéletesre javítgatják a játékot. Képeket láthattok az update-ről, ha a Spoiler melletti Megnyit gombra kattintotok.
×