Jump to content
PirateClub.hu

sasa113

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by sasa113

  1. Szia Chipi!

     

    Sajnos nem találom AHCI-t , nekem ABIT IP35-E Intel P35 LGA775 DDR2-es alaplapom van, de ha elmondod h pontos hol találom vagy hol keressem ezt a negítv módot akkor azt nagyon megköszönném:)

     

    Ezenkívül letöltöttem gyuszi02 által feltötött "Vista x64 integrált sp1, magyar" op.rendzser, de ennél is ugyan az volt a problémám. Egyszóval szeretném ha ti ajánlanátok nekem egy Vistát amiben tuti van integrálva SATA driver, nem tudom h 32 vagy 64 bites legyen-e , mert nem igazán tudom h miben külömböznek pontosan, én a gépemet játékra és netezésre szereteném használni.

     

    Végül egy kérdés: azon partícion ahová szeretném telepíteni az op.rendszert ott csak 10GB hely van, szerintetek ajánlott egy nagyobb partíció kialakítása? Gondolom egy fullos Vista sok helyet elfoglal...

     

    Jah és köszi h segítetek:)

     

  2. Szia!

    NTFS fájrendszer volt eddig is és abban formáztam. Eddig egy sima xp volt a gépemen és most akartam feltenni egy vistát, amit innen a piraterol töttem le (Byte Vista 32Bit Home Premium - Magyar). Szerinted mi lehet még a gond? A merevlemezem Samsung 160 Gb 8mb S-ATA.

  3. Üdv mindenkinek!

    A problémám a következő: vista telepítés közben nem tudok továbbjutni egy ponton, ott ahol ki kell választani a meghajtót h melyikre telepítse a windowst. Azt írja ki h "a windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési követelményeknek". A kiválasztott meghajtón volt elég hely és le is formáztam, ám így sem engedett tovább:(

    Ezen problémámra kérnék orvoslási javaslatot!

    Előre is köszönöm!

×
×
  • Create New...