Jump to content
PirateClub.hu

sasa113

Felhasználó
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

sasa113's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Reputation

 1. Szia Chipi! Sajnos nem találom AHCI-t , nekem ABIT IP35-E Intel P35 LGA775 DDR2-es alaplapom van, de ha elmondod h pontos hol találom vagy hol keressem ezt a negítv módot akkor azt nagyon megköszönném:) Ezenkívül letöltöttem gyuszi02 által feltötött "Vista x64 integrált sp1, magyar" op.rendzser, de ennél is ugyan az volt a problémám. Egyszóval szeretném ha ti ajánlanátok nekem egy Vistát amiben tuti van integrálva SATA driver, nem tudom h 32 vagy 64 bites legyen-e , mert nem igazán tudom h miben külömböznek pontosan, én a gépemet játékra és netezésre szereteném használni. Végül egy kérdés: azon partícion ahová szeretném telepíteni az op.rendszert ott csak 10GB hely van, szerintetek ajánlott egy nagyobb partíció kialakítása? Gondolom egy fullos Vista sok helyet elfoglal... Jah és köszi h segítetek:)
 2. Köszönöm a segítséget, akkor sima vistával fogok probálkozni:) Remélem az működni fog:)
 3. Értem. Akkor megpobálom amit modtál. Már korábban elkezdtem a Windows Vista Gamer® NVIDIA Edition R1 x3264 letöltését, szerinted ezt is hagyjam inkább? Köszönöm segítséged!
 4. Szia! NTFS fájrendszer volt eddig is és abban formáztam. Eddig egy sima xp volt a gépemen és most akartam feltenni egy vistát, amit innen a piraterol töttem le (Byte Vista 32Bit Home Premium - Magyar). Szerinted mi lehet még a gond? A merevlemezem Samsung 160 Gb 8mb S-ATA.
 5. Üdv mindenkinek! A problémám a következő: vista telepítés közben nem tudok továbbjutni egy ponton, ott ahol ki kell választani a meghajtót h melyikre telepítse a windowst. Azt írja ki h "a windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési követelményeknek". A kiválasztott meghajtón volt elég hely és le is formáztam, ám így sem engedett tovább:( Ezen problémámra kérnék orvoslási javaslatot! Előre is köszönöm!
×
×
 • Create New...