Jump to content
PirateClub.hu

sasa113

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: sasa113

  1. sasa113

    Vista telepítő gond

    Szia Chipi! Sajnos nem találom AHCI-t , nekem ABIT IP35-E Intel P35 LGA775 DDR2-es alaplapom van, de ha elmondod h pontos hol találom vagy hol keressem ezt a negítv módot akkor azt nagyon megköszönném:) Ezenkívül letöltöttem gyuszi02 által feltötött "Vista x64 integrált sp1, magyar" op.rendzser, de ennél is ugyan az volt a problémám. Egyszóval szeretném ha ti ajánlanátok nekem egy Vistát amiben tuti van integrálva SATA driver, nem tudom h 32 vagy 64 bites legyen-e , mert nem igazán tudom h miben külömböznek pontosan, én a gépemet játékra és netezésre szereteném használni. Végül egy kérdés: azon partícion ahová szeretném telepíteni az op.rendszert ott csak 10GB hely van, szerintetek ajánlott egy nagyobb partíció kialakítása? Gondolom egy fullos Vista sok helyet elfoglal... Jah és köszi h segítetek:)
  2. sasa113

    Vista telepítő gond

    Köszönöm a segítséget, akkor sima vistával fogok probálkozni:) Remélem az működni fog:)
  3. sasa113

    Vista telepítő gond

    Értem. Akkor megpobálom amit modtál. Már korábban elkezdtem a Windows Vista Gamer® NVIDIA Edition R1 x3264 letöltését, szerinted ezt is hagyjam inkább? Köszönöm segítséged!
  4. sasa113

    Vista telepítő gond

    Szia! NTFS fájrendszer volt eddig is és abban formáztam. Eddig egy sima xp volt a gépemen és most akartam feltenni egy vistát, amit innen a piraterol töttem le (Byte Vista 32Bit Home Premium - Magyar). Szerinted mi lehet még a gond? A merevlemezem Samsung 160 Gb 8mb S-ATA.
  5. Üdv mindenkinek! A problémám a következő: vista telepítés közben nem tudok továbbjutni egy ponton, ott ahol ki kell választani a meghajtót h melyikre telepítse a windowst. Azt írja ki h "a windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési követelményeknek". A kiválasztott meghajtón volt elég hely és le is formáztam, ám így sem engedett tovább:( Ezen problémámra kérnék orvoslási javaslatot! Előre is köszönöm!
×
×
  • Create New...