Jump to content
PirateClub.hu

csabicsekker

Veterán
  • Pontszám

    55
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: csabicsekker

  1. Én minimum ezekre gondoltam AMD Phenom II X2 545 3,1G BOX 6M AM3 BOX AMD Phenom II X2 550 3,2G BOX 6M AM3 BOX
  2. Felejtsd el ,vagy veszel egy gyengébb videokarit mondjuk egy 4670 vagy 4770-est bár ezek csak 128 bites kártyák vagy veszel egy újabb generációs 2 magos AMD-t de inkább egy második generációs 3 magost.Egyszerűen ezek a "régi"procik nem tudják kihajtani a kártyákat ,még húzva sem!!
  3. Nekem most még egy AMD 4600+ procim van felhúzva magonként 2850 Mhz-re Gyári hűtővel a hőfok alapjáraton 36fok 100%-os terhelés mellett 50 fok.Mindezt úgy értem el többek között,hogy a proci hűtőbordáján levő ventit megfordítottam ,gyárilag kifele húzza a levegőt így meg nyomja rá
  4. A frissítést tudod használni,hogy letöltsön valami illesztőprogramot a microsoft oldalról? ami elhárítja ezt a hibát??? Próba másik pci foglalatba.
  5. A megoldások keresésére rákattintottál?Ott valami hardverütközés lesz.
  6. Nem ír ki semmit?.hogy új hardver vagy valami? Az eszközkezelővel mi a helyzet és itt most nem az a baj,hogy nem jó driver van fenn vagy sem hanem,hogy nem is látja a hozzá csatlakoztatott eszközt a driver a következő lépés lenne a sorban.
  7. csabicsekker

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nokia 3120c 4gb-os memó kártyával és átalakított sony fülessel amivel nagyon szépen szól.Aimre én használom arra tökéletes.
  8. Töröld le a leadtek drivert, gép kikapcs,vedd ki a tuner kártyát,gép elindít,majd kikapcs,tedd bele a tuner kártyát és látnia kell neki,hogy valami csatlakoztatva van,de ne rakd fel a leadtek drivert az nélkül nézd meg a media centerrel!
  9. Sztem 100%,hogy nincs hozzá win7-re való driver és fogadni mernék,hogy a vistaéra valóval kísérletezel,szóval sztem hiába mert ha nem a win7-re való drivert rakod fel akkor nem lesz tökéletes,.Amennyiben win7 ultimate van feltelepítve nézd meg a media centerrrel ami alapból felismeri és kezeli a tv tuner kártyákat.(élő tv műsor)
  10. Nézd én soha nem fogom azt mondani,hogy frissítsd a biost főleg xp alól mert avval tönkre lehet tenni egy gépet,jobb lenne ha megnézetnéd egy szakszervízben!
  11. Az is sok ott valami más van a magas fordulatszám mögött!
  12. A frissítés előtt is ilyen volt a hangja vagy még előtte frissítetted? Én nem tudom ki,hogy van vele nem ismerem az asus bios frissítését de hajlékonylemezről szokás vagy usb-ről semmi esetre sem xp alól
  13. Alaplap tipusa? Bios frissítés volt ? Valami nagyon nem stimm
  14. Fel van húzva a proci?? Amennyiben igen akkor mennyire?Kettő és 3 ezer között kellene pörögnie,pedig az nagyon jó hűtő!
  15. Egy kis helyreigazítás rosszul írtam(elnézést) a 6500K ami szorzózármentes de van sima is ami le van zárva , 6500 Sajnos egyenlőre csak Kínában lehet kapni legjobb tudomásom szerint.
  16. Persze ,de azért írtam csak négyet a képen látható helyett,az AMD procik közül például van a AMD Athlon64 AM2x2 7750+ BOX Socket AM2 x2 Black Edition DC amely gyárilag egy négy magos processzor csak le van tiltva benne 2 mag valamilyen oknál fogva,(gyártáshiba,nagyobb áramfelvétel vagy valami miatt)nagyon veszik mostanában.Nagyon olcsó és nagyon jól viseli a húzást.
  17. De ez szorzózármentes direkt az AMD Black procik ellenében lett készítve a 6300 az még zárt volt,mindenesetre igazad van ,hogy mindenki saját felelősségére húzza fel a processzorát és tuningolja
  18. Ajánlom minden Intel és tuningos figyelmébe ha akar egy olcsó és remekül húzható procit! Intel® Pentium® Processor E6500 (2M Cache, 2.93 GHz, 1066 FSB) ami egy szorzózármentes proci ,röhögve bírja a 4GHz-t ára kb 20 rugó http://ark.intel.com/Product.aspx?id=42805&processor=E6500&spec-codes=SLGUH
  19. Ebben igazad van ,mert az enyém jobb mint az alienware, sztem meg lehetne velük beszélni a dolgot egy kis pénz fejében de ha ennyire zavar akkor maradjunk a sima procinál
  20. Az alienware-nél meg lehet rendelni így felhúzva,(agressor12 hozzászólásában is ez található)egyébbiránt szeretek képi cuccokkal foglalkozni.A topik alcíme pedig úgy szól,hogy "Avagy ha milliomos lennél mit raknál össze" én ezt
  21. processzor:Quad Core i7-975 Extreme 3.33Ghz(opcionálisan3.86 GHz) videokártya:NVIDIA Quadro FX 5800 PCIe 4GB alaplap :GA-EX58-EXTREME vagy Asus Rampage II Gene & Extreme 512 GB-os Toshiba SSD-meghajtó 4DB memória:CSX DIABLO DDR3-2000MHz 3GB 3DB hangkártya:Creative Sound Blaster® X-Fi™ Titanium High Definition 7.1 Audio processzorhűtő Alienware® High-Performance Liquid Cooling + Acoustic Dampening táp:chieftec 1200G-DF 750w Ház:Alienware® P2 ALX Chassis with AlienIce™ 3.0 Video Cooling DVD író:Plextor Blu-ray PX-B920SA 2 DB Hangfal: Creative GigaWorks T20W Series II A moncsinak 1020p-t megjeleníteni képes tv a billentyűzet és egér marad ,már hozzám nőttek Ezek jelenleg megvásárolható termékek!
  22. csabicsekker

    Microsoft Windows 7

    Raktam be WGA Patcher Cyclone 4.0 Setup progit win7-re nem tudom ezt ismered-e,én kipróbáltam és nekem műxik mindenesetre!
  23. csabicsekker

    Microsoft Windows 7

    Na szóval talán még nem késő ,nézegettem és találtam olyant,hogy számírógép/ tulajdonságok /speciális rendszerbeállítások /indítás és helyreállítás /rendszerindítás,alapértelmezett operációs rendszer,itt a legördülő menüből lehet választani ,hogy melyiket indítsa el 30 másodperc után automatice,illetve csökkentett módban melyik OP rendszerbe tudj bemenni!
  24. Semmi baj nincs alapvetően a kingmax memókkal,attól,hogy olcsó nem biztos,hogy gagyiA samsung gyártástechnologiája megengedi,hogy ilyen alacsony ár mellett is lehet gyártani (ilyenkor szokott leégni egy gyár véletlen ha már nem éri meg gyártani) viszont azt hozzá teszem,hogy a memória időzítései például egy Corsair Twin2X 2048-6400C4DHX 2GB DDR2 4-4-4-12 a kingxtonnak pedig 5-5-5-18 minél kisebb az érték annál jobb ,némelyik alaplapban lehet állítgatni egyénileg a memória időzítésekről http://hu.wikipedia.org/wiki/Mem%C3%B3riak%C3%A9sleltet%C3%A9s Modosm annál a procinál pont az a lényeg,hogy mivel szorzózármentes tudod úgy húzni,hogy közben nem viszi fel a memória értékeit,de végül is te döntöd el,hogy mit akarsz vele tenni
×
×
  • Create New...