Jump to content
PirateClub.hu

csabicsekker

Veterán
  • Pontszám

    55
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

csabicsekker's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Én minimum ezekre gondoltam AMD Phenom II X2 545 3,1G BOX 6M AM3 BOX AMD Phenom II X2 550 3,2G BOX 6M AM3 BOX
  2. Felejtsd el ,vagy veszel egy gyengébb videokarit mondjuk egy 4670 vagy 4770-est bár ezek csak 128 bites kártyák vagy veszel egy újabb generációs 2 magos AMD-t de inkább egy második generációs 3 magost.Egyszerűen ezek a "régi"procik nem tudják kihajtani a kártyákat ,még húzva sem!!
  3. Nekem most még egy AMD 4600+ procim van felhúzva magonként 2850 Mhz-re Gyári hűtővel a hőfok alapjáraton 36fok 100%-os terhelés mellett 50 fok.Mindezt úgy értem el többek között,hogy a proci hűtőbordáján levő ventit megfordítottam ,gyárilag kifele húzza a levegőt így meg nyomja rá
  4. A frissítést tudod használni,hogy letöltsön valami illesztőprogramot a microsoft oldalról? ami elhárítja ezt a hibát??? Próba másik pci foglalatba.
  5. A megoldások keresésére rákattintottál?Ott valami hardverütközés lesz.
  6. Nem ír ki semmit?.hogy új hardver vagy valami? Az eszközkezelővel mi a helyzet és itt most nem az a baj,hogy nem jó driver van fenn vagy sem hanem,hogy nem is látja a hozzá csatlakoztatott eszközt a driver a következő lépés lenne a sorban.
  7. csabicsekker

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nokia 3120c 4gb-os memó kártyával és átalakított sony fülessel amivel nagyon szépen szól.Aimre én használom arra tökéletes.
  8. Töröld le a leadtek drivert, gép kikapcs,vedd ki a tuner kártyát,gép elindít,majd kikapcs,tedd bele a tuner kártyát és látnia kell neki,hogy valami csatlakoztatva van,de ne rakd fel a leadtek drivert az nélkül nézd meg a media centerrel!
  9. Sztem 100%,hogy nincs hozzá win7-re való driver és fogadni mernék,hogy a vistaéra valóval kísérletezel,szóval sztem hiába mert ha nem a win7-re való drivert rakod fel akkor nem lesz tökéletes,.Amennyiben win7 ultimate van feltelepítve nézd meg a media centerrrel ami alapból felismeri és kezeli a tv tuner kártyákat.(élő tv műsor)
  10. Nézd én soha nem fogom azt mondani,hogy frissítsd a biost főleg xp alól mert avval tönkre lehet tenni egy gépet,jobb lenne ha megnézetnéd egy szakszervízben!
  11. Az is sok ott valami más van a magas fordulatszám mögött!
  12. A frissítés előtt is ilyen volt a hangja vagy még előtte frissítetted? Én nem tudom ki,hogy van vele nem ismerem az asus bios frissítését de hajlékonylemezről szokás vagy usb-ről semmi esetre sem xp alól
  13. Alaplap tipusa? Bios frissítés volt ? Valami nagyon nem stimm
  14. Fel van húzva a proci?? Amennyiben igen akkor mennyire?Kettő és 3 ezer között kellene pörögnie,pedig az nagyon jó hűtő!
×
×
  • Create New...