Jump to content
PirateClub.hu

Star2009

Veterán
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Star2009

 1. Star2009

  Németország és a letöltés

  Sziasztok érdeklödni szeretnék tud e valaki konkrét oldalt vagy információt arról,hogy németországban lehet e filmeket,zenét,játékot letölteni FTP vagy weben keresztül? Jelenleg annyi infom van hogy a torrent dolog az tilos vagyis nem érdemes vele próbálkozni van aki esküszik ,hogy le kell tiltani a feltöltést ,de jobban szeretem a békességet. És ezért inkább a fenti 2 dologra lennék kiváncsi Előre köszönöm
 2. Star2009

  Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?

  Sztem normális bár a nő részéről a 30 soknak találom Hát nekem eddig 2 barátnőm volt egyik sem tudot eljutatni a csúcsra 1-2 órát voltunk átlagba együt. (Ők elmentek ,de én nem az orál sem segített,már azt hitte az egyik hogy valami bajom van erre ema is kellet ,de még így is kellet idő a dolognak,sex után volt) Azóta nem tudom mi változot mert a barátnőmel szakítotunk pár éve) és azota magamba vagyok zárkozva sztem ez a legjob kifejezés.
 3. Star2009

  Mennyi pornófilmet nézel?

  naponta pár órát attól füg mennyire vagyok fáradt a dolghoz
 4. Star2009

  Mikor szeretkeztél utoljára?

  +1 régen hiányzik pénzt nem adok érte ez van majd egyszer összejön egy rendes nő(lány) idő megoldja
 5. Star2009

  Nem áll fel.

  nézd én már sok mindent probáltam nekem is ilyesztő volt bár a problémámon segített ,a leírás sztem pontos én egy picit elrontotam mert egy picit a bőr megéget mai napig megvan a helye (semmi komoly csak picit más színe van egy ponton)ezért írtam h ovatosan és csak saját felelőségre bár ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni !!
 6. Star2009

  Nem áll fel.

  Van egy tuti megoldás forro vízet kel rá csepegtetni ,de nagyon ovatosan és csak saját felelőségre ne várj csodát tőle ,de napi 2-3x megcsinálod 2 héten belűl elmulik a hiba. Több haveromnál müködöt illetve nálam is. Annit kel róla tudni ne 1 helyre csepegtesd meg ne túl közelről illetve elöbb logasd bele langyos vízbe hogy ne kapjon olyan hírtelen nagyon nagy hőkülömbséget. kb 7-10 cm magasról érdemes ha a bőr sérül akkor kezeld le és álj le a kurával.Mindenki csak saját felelőségre és nagyon ovatosan !!!!!
 7. Star2009

  Navigációs kérdések (új)

  Sziasztok Jelenleg egy wayteq 950 BT HD vel nyomulok az idegeimet megőli a lassu hardwere és a lassu térkép kezelés (primo 2)Ki szeretném cserélni ami tervben van az egy ipad vagy egy androidos tablet a kérdésem az volna hogy az ipad 3g képes e futatni az igo primot vagy azt az appletől tudom csak letölteni.A másik kérdésem wifi+4G verzio is képes internet nélküli navigálásra mint a 3G válaszokat elöre köszönöm.
 8. Star2009

  Mi kell a nőnek?

  Nem a férfi felfogásával van a baj hanem a nőknél van agyban a baj.írok egy két példát ,Melos vagy munkaidőbe kimész ebédelni nem délben hanem délután x-y időpontokban összefutsz pár nővel akit leszólítasz és van amelyik szó szerint lenéz csak a munkaruha miatt.A másik beszélgetsz a nővel majd tuti lesz anyagiakra vonatkozó kérdése.A sex az benne lehet ,de sokszor mondják a nők ,hogy most nincs kedvük volt rá példa (sztem ha valaki szereti a másikat és nincs akadálya akkor enneka dolognak futnia kellene szokáshoz hívően).Az udvarlás és a romantika is oda már hiszen a nők 80-90% nem is értékeli (akár egy buszon metron átadod a helyed illemből egy nőnek sokan meg sem köszönik .pár példát levéstem aztán nyugotad lehet mondani ,hogy én nekem a felfogásom rossz,de jelen helyzetben eddig azt mondom egyetlen 1 nő legyen az életemben aki nem ezekre a dolgokra hajt.Sajnos nem igen találni ilyet a fent említett dolgok miatt sem .
 9. Star2009

  Mi kell a nőnek?

  Ez fogós kérdés ,de tudom rá a választ 1. Legyen jó érzéked a sexhez. ---> Ha ez nincs vagy nem rakod őket rendben elhagynak. 2. Legyen pénzed. --->Ha nincs már nagyon szóba sem állnak veled 3. Legyen egy jó stílusod öltözködés,beszéd stb..(személyiséged)--> Ha ez nincs szóba sem állnak veled Aki úgy gondolja ,hogy ezen kívül más is kel az téved és bátran ki is lehet jelenteni ,hogy próbálja ki.
 10. Star2009

  Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?

  nem csodálkozom rajtad meg sztem más sem hiszen leírtad a lényeget akaratlanul is "meddig jó nekem,, neked jó legyen a másik meg nem érdekes lol ,hát ne csodálkozz akkor ,ha valaki tovább bírja mint te azt szeretnéd.
 11. Star2009

  Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?

  Ez tényleg nagy szerencse ,mivel ahogy más is leírta 3 perc az édes kevés lol még nem voltál szerelmes és nem tudod értékelni a pároddal eltöltött időt.(másokat és magadat is becsaphatod ,de majd eljön az az idő amikor nem csak felvágásból bújsz össze valakivel 1-1 menetre és akkor rájössz,hogy is repül az idő)
 12. Star2009

  Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?

  Amikor egy nő sex közben mást csinál az egy balfék nálam repülne is egy párkapcsolatból.Ha meg úgy érzed béna valaki akkor figyelj te is a férfira ,vagy próbálj neki segíteni pár ötlettel tanáccsal,pozícióval.(előbb utóbb jó lesz neked is meg neki is vagy ha végkép nem akkor intézkedj ,hogy neki jó legyen és már lankadtan nem is fog maszatolni). A legutolsó barátnőm szavait idézem amikor szeretkeztünk. "Neked 5 nő sem volna elég,, Semmilyen pozícióban és stílusban nem volt még nő aki bármit is tudot volna kezdeni velem.
 13. Star2009

  Cikis esetek amik megtörténtek veled!

  Elég ciki,hogy egyik barátnőm sem tudott elvíni a csúcsra és nekem kellet kicsapnom a répát . Illetve volt rá példa,hogy nem akarta sex után ,hogy kinyaljam és utána megcsokoljam,de ő simán leszopot lenyelte és megcsokolt de vissza fele meg nem akarta.(Pedig gecit nyelni és utána smárolni egy picit merészeb mint egy nőt kinyalni és utána smárolni)
 14. Star2009

  A leghosszabb menetidő ?

  Életemben eddig 3 barátnőm volt 2,5 hét,1 hét,2 hónap és sajnos egyik sem juttatott el arra a bizonyos pontra bármit és bárhogy csinált kevésnek bizonyult.Szóval ez a leghosszabb menet idő nem volt ,mivel eddig mindig a nők dőltek ki mindegyik hölgyel nyomtam 2-4 órás menet időt csak ugye nekik már elégé ki volt a mókus és mindig abba kellet hagyni a szájuk sem tett csodát +1 óra után sem.
 15. Star2009

  Mikor és hogyan vesztetted el a szüzességed?

  Nem írom le a storyt teljesen,de szerintem ami nem sok embernél fordul elő az az ,hogy szűz létemre elvitem a barátnőmet a csúcsra és egész este nem sültem el később is elment,de én nem. (ő már nem volt az) érdekes a dolog mára már kemény munkával el tud vinni ,de közben párszor elmegy ő is mire sikerül összehoznunk nekem is a dolgot. Lehet párkapcsolata válogatja ,de nekünk így nagyon jó főleg amikor látom és érzem amikor élvez és élvezi a sexet
 16. Star2009

  Fleshlight,játékszer férfiaknak!

  melyikhez nem szoktak ilyet oda írni ? mindent el kel adni valahogy
 17. Star2009

  Nők csak gondolattól rendesen elélvezése

  ez csak a férfiaknál működik a nők a fantáziával nem tudnak orgazmust elérni én így tudom (bár férfi létemre sem mentem el soha fantáziálva max ha használtam a kezemet de az meg már megint más )
 18. Star2009

  Tesztelik a GSM gyilkos technológiát

  Még csak most olvastam. Szerintem felesleges. Az akksi ideje a hálozati elérésektől függ legjobban ha egész nap a mobil csak a szolgáltatot keresgli akár 1-2 nap alatt kimerül bármilyen csucsmobil is. A beszélgetések azért huzák le a telefont mert adatfolyamat játszodik le a kis készülék és egy nagy antena közt ez hogy tömöriti meg nem lényegtelen hiszen az elmondot szavak alapján kevesebb a fogyasztás a tömörités miatt de a másik mobil ezt a megtakaritott rész ugyan ugy elhasználja a tömöritésre a cpu használat véget. Magyarán ha meg is takaritanak valamit az ropant kevés.. Manapság meg terjednek az olyan mobilok amik érintö kijelzősők hiába van bene 1000 mamperos aku ha a kijelzője 3-4x akkora mint a régi telefonoké.. A gyártok meg simán le tudnának gyártani minden telefonba egy brutális akut 2000-3000 mamperal kicsit nagyob lenne de a mobilok 98% ban volna rá lehetőség. Csak ezt azért nem teszik mert ha 1 töltésel megy a telefon 3-4 hétig akkor az aku élet tartama is nem 3-4 év lesz hanem vagy 10-15 és nem vásárolna senki uj akukat a régi elhasználodott helyet.
 19. Star2009

  Kapu egy másik dimenzióba?

  a cik elolvasása útán is és előte is azt mondom ezeket a dolgokat ugyan ugy folytatják csak nem a tengeren és a nép előtt hanem szépen az 52 es vagy 51 es körzeben a főld alatt ki tudja milyen mélyen és hányan is dolgoznak különbőző teknikákon. Amerikának mindig volt pénze és esze is. Az a hely nem véletlen védet és tikosított enyire . 1 találmány meg ha már működik vagy probálkoznak vele akkor azal nem fognak leállni aig kész nem lesz
 20. Star2009

  A fénynél gyorsabb objektumot figyeltek meg

  Ezekel az a baj ,hogy régen felfedezet valaki valamit és mindneki mindent az köré épít tervez. Erre mondhatnám az is ,hogy a fényesbeségnél vannak leragadva meg még azt sem tudjuk elérni egyéb okok miatt.Egy fejletebb civilizáció meg már lehet hogy a féynsebeségek sokszoroságánál járnak vagy egy nagyonbb tartományba. Sajnos nem véletlenül nem jutunk el sehova és utaznaka szondák is hónapokat hiszen gyér a sebeség. Szerintem erre kéne első sorban emgoldást találni
 21. Star2009

  Tanuld meg az anális szexet!

  Én is szívesen kiapprobálnám (biztos csodás érzés)
 22. Star2009

  Hálózati problémák

  nos van egy ruterem amiről jön a wifi elég régi és nincs meg a papirja ezáltal csak netezni tudok de a ruterben nem tudok kiengedni programokat és ezért pár dolgot nem tudok használni. Kiprobáltam egy oldalról a gyári kodokat hátha de sajna nem müködik egysem gondolom régen meg let változtatva valaki tudna segíteni?(resetet próbáltam meg áramtalanitást is akkor sem enged be (erről a tipusról lenne szó WRT54GL) egy olyan progira gondolok ami kipörgetné nekem az adatokat vagy hasonlo.
 23. Star2009

  Ki mire gerjed be?

  Hát nekem nagyon bejön ha szép a csaj alakja nem gázosa feje tűsarkut visel és esetleg combfixet hord vagy esetleg még ha a tangából azt a vékonyat hordja(ami csak mint 1 zsinor ugy néz ki az egész , nem tom mi a neve poreszből látam xd) +szép combok (senki sem tökéletes még én sem meg ö sem lehet az) bár szivesen ismerkednék már valami hasonlo csajal
 24. Star2009

  Ingyen 1500 mega reklámmentes webtárhely

  hát egy pár dolog nem működik rajta megfelelően egyik nap próbáltam ki nekem nem nyerte el a bizalmam. tárolni rajta cucokat jó 1 webtárhely de futatni rajta 1
 25. Star2009

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  a bátyám 22 és még szűz szóval lehet nálunk a neveltetésben kimaradt ez hogyan szedjünk fel nőket topik :S (bár sokszór kinevetem mert 1 bnője sem volt még)én nem akarok úgy járni mint ő
×