Jump to content
PirateClub.hu

Star2009

Veterán
  • Pontszám

    30
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Star2009

  • Születésnap 03/04/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapes mondujuk

Star2009's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok érdeklödni szeretnék tud e valaki konkrét oldalt vagy információt arról,hogy németországban lehet e filmeket,zenét,játékot letölteni FTP vagy weben keresztül? Jelenleg annyi infom van hogy a torrent dolog az tilos vagyis nem érdemes vele próbálkozni van aki esküszik ,hogy le kell tiltani a feltöltést ,de jobban szeretem a békességet. És ezért inkább a fenti 2 dologra lennék kiváncsi Előre köszönöm
  2. Sztem normális bár a nő részéről a 30 soknak találom Hát nekem eddig 2 barátnőm volt egyik sem tudot eljutatni a csúcsra 1-2 órát voltunk átlagba együt. (Ők elmentek ,de én nem az orál sem segített,már azt hitte az egyik hogy valami bajom van erre ema is kellet ,de még így is kellet idő a dolognak,sex után volt) Azóta nem tudom mi változot mert a barátnőmel szakítotunk pár éve) és azota magamba vagyok zárkozva sztem ez a legjob kifejezés.
  3. Star2009

    Mennyi pornófilmet nézel?

    naponta pár órát attól füg mennyire vagyok fáradt a dolghoz
  4. Star2009

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    +1 régen hiányzik pénzt nem adok érte ez van majd egyszer összejön egy rendes nő(lány) idő megoldja
  5. Star2009

    Nem áll fel.

    nézd én már sok mindent probáltam nekem is ilyesztő volt bár a problémámon segített ,a leírás sztem pontos én egy picit elrontotam mert egy picit a bőr megéget mai napig megvan a helye (semmi komoly csak picit más színe van egy ponton)ezért írtam h ovatosan és csak saját felelőségre bár ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni !!
  6. Star2009

    Nem áll fel.

    Van egy tuti megoldás forro vízet kel rá csepegtetni ,de nagyon ovatosan és csak saját felelőségre ne várj csodát tőle ,de napi 2-3x megcsinálod 2 héten belűl elmulik a hiba. Több haveromnál müködöt illetve nálam is. Annit kel róla tudni ne 1 helyre csepegtesd meg ne túl közelről illetve elöbb logasd bele langyos vízbe hogy ne kapjon olyan hírtelen nagyon nagy hőkülömbséget. kb 7-10 cm magasról érdemes ha a bőr sérül akkor kezeld le és álj le a kurával.Mindenki csak saját felelőségre és nagyon ovatosan !!!!!
  7. Star2009

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok Jelenleg egy wayteq 950 BT HD vel nyomulok az idegeimet megőli a lassu hardwere és a lassu térkép kezelés (primo 2)Ki szeretném cserélni ami tervben van az egy ipad vagy egy androidos tablet a kérdésem az volna hogy az ipad 3g képes e futatni az igo primot vagy azt az appletől tudom csak letölteni.A másik kérdésem wifi+4G verzio is képes internet nélküli navigálásra mint a 3G válaszokat elöre köszönöm.
  8. Star2009

    Mi kell a nőnek?

    Nem a férfi felfogásával van a baj hanem a nőknél van agyban a baj.írok egy két példát ,Melos vagy munkaidőbe kimész ebédelni nem délben hanem délután x-y időpontokban összefutsz pár nővel akit leszólítasz és van amelyik szó szerint lenéz csak a munkaruha miatt.A másik beszélgetsz a nővel majd tuti lesz anyagiakra vonatkozó kérdése.A sex az benne lehet ,de sokszor mondják a nők ,hogy most nincs kedvük volt rá példa (sztem ha valaki szereti a másikat és nincs akadálya akkor enneka dolognak futnia kellene szokáshoz hívően).Az udvarlás és a romantika is oda már hiszen a nők 80-90% nem is értékeli (akár egy buszon metron átadod a helyed illemből egy nőnek sokan meg sem köszönik .pár példát levéstem aztán nyugotad lehet mondani ,hogy én nekem a felfogásom rossz,de jelen helyzetben eddig azt mondom egyetlen 1 nő legyen az életemben aki nem ezekre a dolgokra hajt.Sajnos nem igen találni ilyet a fent említett dolgok miatt sem .
  9. Star2009

    Mi kell a nőnek?

    Ez fogós kérdés ,de tudom rá a választ 1. Legyen jó érzéked a sexhez. ---> Ha ez nincs vagy nem rakod őket rendben elhagynak. 2. Legyen pénzed. --->Ha nincs már nagyon szóba sem állnak veled 3. Legyen egy jó stílusod öltözködés,beszéd stb..(személyiséged)--> Ha ez nincs szóba sem állnak veled Aki úgy gondolja ,hogy ezen kívül más is kel az téved és bátran ki is lehet jelenteni ,hogy próbálja ki.
  10. nem csodálkozom rajtad meg sztem más sem hiszen leírtad a lényeget akaratlanul is "meddig jó nekem,, neked jó legyen a másik meg nem érdekes lol ,hát ne csodálkozz akkor ,ha valaki tovább bírja mint te azt szeretnéd.
  11. Ez tényleg nagy szerencse ,mivel ahogy más is leírta 3 perc az édes kevés lol még nem voltál szerelmes és nem tudod értékelni a pároddal eltöltött időt.(másokat és magadat is becsaphatod ,de majd eljön az az idő amikor nem csak felvágásból bújsz össze valakivel 1-1 menetre és akkor rájössz,hogy is repül az idő)
  12. Amikor egy nő sex közben mást csinál az egy balfék nálam repülne is egy párkapcsolatból.Ha meg úgy érzed béna valaki akkor figyelj te is a férfira ,vagy próbálj neki segíteni pár ötlettel tanáccsal,pozícióval.(előbb utóbb jó lesz neked is meg neki is vagy ha végkép nem akkor intézkedj ,hogy neki jó legyen és már lankadtan nem is fog maszatolni). A legutolsó barátnőm szavait idézem amikor szeretkeztünk. "Neked 5 nő sem volna elég,, Semmilyen pozícióban és stílusban nem volt még nő aki bármit is tudot volna kezdeni velem.
  13. Elég ciki,hogy egyik barátnőm sem tudott elvíni a csúcsra és nekem kellet kicsapnom a répát . Illetve volt rá példa,hogy nem akarta sex után ,hogy kinyaljam és utána megcsokoljam,de ő simán leszopot lenyelte és megcsokolt de vissza fele meg nem akarta.(Pedig gecit nyelni és utána smárolni egy picit merészeb mint egy nőt kinyalni és utána smárolni)
  14. Star2009

    A leghosszabb menetidő ?

    Életemben eddig 3 barátnőm volt 2,5 hét,1 hét,2 hónap és sajnos egyik sem juttatott el arra a bizonyos pontra bármit és bárhogy csinált kevésnek bizonyult.Szóval ez a leghosszabb menet idő nem volt ,mivel eddig mindig a nők dőltek ki mindegyik hölgyel nyomtam 2-4 órás menet időt csak ugye nekik már elégé ki volt a mókus és mindig abba kellet hagyni a szájuk sem tett csodát +1 óra után sem.
  15. Nem írom le a storyt teljesen,de szerintem ami nem sok embernél fordul elő az az ,hogy szűz létemre elvitem a barátnőmet a csúcsra és egész este nem sültem el később is elment,de én nem. (ő már nem volt az) érdekes a dolog mára már kemény munkával el tud vinni ,de közben párszor elmegy ő is mire sikerül összehoznunk nekem is a dolgot. Lehet párkapcsolata válogatja ,de nekünk így nagyon jó főleg amikor látom és érzem amikor élvez és élvezi a sexet
×
×
  • Create New...