Jump to content
PirateClub.hu

blockbuster

Veterán
  • Pontszám

    131
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: blockbuster

  1. Kedves feltöltő ! Segítségedet a fórumtársak és a saját nevemben is nagyon szépen köszönöm. A Galaktika antológia papírformátumú első megjelenését követően minden szám, legyen az első megjelenés, antiikvár, vagy előfizetéses példány... Megvolt. Én még Kuczka Péter főszerkesztő Úrral, nagy szeretettel és tisztelettel, volt szerencsém kommunikálni élőben. Köszönet, hogy a folyóirat megjelenését közkinccsé teszed !
  2. Tisztelt fórumtársak ! Az eddigi évek gyakorlatától eltérő módon a Face-n nem tudom megosztani a Youtube-ról a nekem kedves dalokat. Lehet, hogy lemaradtam valamiről ? Segítséget kérek szépen, mit csinálok rosszul. Köszönettel várom megtisztelő válaszotokat !
  3. blockbuster

    Külső merevlemez probléma

    Kedves BDaWe ! Figyelmedet, segítségedet nagyon szépen köszönöm. Ezekre a tényezőkre nem gondoltam. Első olvasatra halvány sejtelmem sincs, a tanácsolt változtatásokat hol tudom elvégezni, vagy elvégeztetni. Ismételt köszönettel és üdvözlettel ! :)
  4. Kedves fórumtársak ! Szíves véleményeteket, segítségeteket kérem, mi lehet a gond. Több külsőm van, különböző kapacitásúak (500 MB, 1 TB, 2 TB), amik használatba vétele simán ment. Most az egyik márka 4 TB-s változata nem akarja felvenni a kapcsolatot a géppel. Nem tudom számít-e valamint az op, WIN XP. A tálca alján megjelenik az ikon a hardver biztonságos eltávolításához, tehát ott felismeri a gép, de a saját gép kapcsolatnál nem jelenik meg. Kérem szíves véleményeteket ! S.O.S. ! Köszönettel !
  5. Üdvözlet, kedves funghy !

    Bocsánatodat kérem, hogy priviben zavarlak.

    Szerinted elképzelhető, hogy Örkény novellái nem elérhetők ?

     Amit lementettem könyveket, neked köszönhetem.

    Segítségedet kérem szépen.:(

  6. Üdvözlet kedves zo1974 ! Az évad SD formátumban feltöltött epizódjait nagy örömmel töltöttem le, a számomra nagyon barátságos 551 MB (1. epizód) és 658 MB (2. epizód) nagyság miatt. A 3. epizód viszont 1,36 GB nagyságban jelent meg. (Tárhely problémáim miatt preferálom a lehetőség szerinti minél kisebb méretet.) Lehetséges, hogy megtekintsd az SD-hez képest nagyobb méret miértjét és ha lehet kérni, kisebb méretben feltennéd a 3. epizódot ? Figyelmedet köszönöm szépen !
  7. Kedves grabacs ! Figyelmedet, segítségedet nagy örömmel és tisztelettel köszönöm ! :)
  8. Bocsánat, de az epizód 5. (A kistestvér) és az epizód 6. (Őrmadár) ugyanaz az epizód. Segítséget kérek szépen ! :)
×
×
  • Create New...