Jump to content

Walaki01

Veterán
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Semleges

About Walaki01

 • Rank
  Feltörekvő
 • Birthday 09/08/1954

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

347 profile views
 1. Mi mást szedtem volna le, mint az általad adott linkeket? [Hidden Content] Portable [Hidden Content] jelszó:750753
 2. A probléma az, hogy Semmiféle portable verzió nincs. Ugyanaz van kétszer. A serial pedig lejárt, nem lehet regelni vele.
 3. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  Pont az előtted lévő hszben van szept 1-ig jó kód. Ugyanis ami az Esethez jó, az jó a Nodhoz is.
 4. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  T hajmási! Köszönöm munkádat és lenne egy kérésem. Jó lenne, ha megadnád a kódokhoz a licenc érvényességét is. Így az egyszerű user, jobban tudna tájékozódni a regisztrálással kapcsolatban. Üdv.
 5. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  atcssf Érvényes 2014.Jan.31. Pcworld
 6. Walaki01

  Ötletek A Fórumhoz

  Gyakorlatilag, az utolsó 5 postig, mind törölhető, mert gondolom, senkinek nincs szüksége, a lejárt kódokra. Az meg köztudott, hogy a fixek, gyakorlatilag semmit nem érnek.
 7. Walaki01

  Ötletek A Fórumhoz

  Üdv! Egy kérdés. Nem lehetne a "Biztonsági programok havi kódjainál" a régi bejegyzéseket törölni? Ugyanis, véleményem szerint, már a 2-3 hónappal ezelőtti kódok is okafogyottak, nem, hogy a több évesek, tehát, csak a tárhelyet foglalják.
 8. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  Talán nem tudod, hogyan kell csinálni. Felmész az eset.hu/pcguru oldalra és ott beírod a kódot, valamint egy nevet és egy létező mail címet. Aztán, erre a mail címre meg fogod kapni azt a kódot, amit el fog fogadni a víruskergetőd.
 9. Walaki01

  Viccek

  Peres ügy Józsi bácsi pereli a Coca-Cola vállalatot, mert a cég teherautója nekiment Józsi bácsi kis teherautójának. A tárgyaláson a Coca-Cola vállalat ügyvédje kérdezi Józsi bácsitól: - Maga, ugye, azt mondta a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van? - Hát, - mondja Józsi bácsi - az úgy kezdődött, hogy a tehenemet felraktam a kisteherautómra... Erre közbevág az ügyvéd: - Én nem arra vagyok kíváncsi, én azt kérdeztem, hogy azt mondta-e a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van? Józsi bácsi nem vesz tudomást az ügyvédről és folytatja: - ...elindultunk be a faluba a kisteherautómmal és elértünk az útkereszteződéshez... Megint beleszól az ügyvéd: - Tisztelt bíróság, én úgy veszem észre, hogy a felperes nem akarja beismerni, amit a helyszínelő rendőrnek mondott és most indokolatlanul nagy összegű kártérítést akar kikövetelni, ami nem is illeti meg. A bíró intett Józsi bácsinak, hogy csak folytassa a történteket. - Hát, ugye, a kereszteződésnél nekem volt elsőbbségem, a Coca-Cola teherautó meg csak áthajtott a stop tábla mellett és jól nekünk jött. A nagy ütközés következtében én jobbra, a tehenem meg balra repült. Igen nagy fájdalmaim voltak, alig bírtam feltápászkodni, amint hallom, hogy a tehenem nagyon bőg, mert igen megsérült. Egy fél perc múlva már ott is volt egy motoros rendőr és látom, hogy megáll a tehenem mellett. Nézi, majd előveszi a pisztolyát és a tehén szeme közé lő, hogy ne szenvedjen tovább. Ezek után átjön oda, ahol én fekszem, kezében még mindég ott a pisztoly és megkérdezi tőlem: "Maga jól van?" Hát tisztelt bíróság, kérdezem én, mi a lóf..t felelhettem volna erre neki?
 10. Walaki01

  Viccek

  A székely megtudja, hogy nemsokára meghal, mert rákos. Elmegy a fiával a kocsmába. Amikor kijönnek és elindulnak haza, a fia kérdi: -Apám! Miért mondta mindenkinek a kocsmában, hogy AIDS-es? Hiszen maga rákos.- -Igen fiam. De ha meghalok, senki ne b@szogassa az anyádat!- A házaspár éppen nagy munkában van a hálószobában. Apu hanyatt fekszik meztelenül az ágyon, anyu meg rajt lovagol szintén meztelenül. A gyerek meg berohan. Meglátja őket, nem szól semmit, fordul és kimegy. Anyu észrevette a gyereket, leugrik apuról, kapkodja magára a ruhát és rohan a gyerek után. -Mi a baj kisfiam?- -Anyu! Mit csináltatok apuval?- -Tudod kisfiam, te is látod, apunak egyre nagyobb a pocakja. Néha így ráülök és leugrálom.- -Nem érsz vele semmit.- -Ezt most miért mondod?- -Tudod, amikor te elmész bevásárolni, átjön a szomszéd néni, elétérdel és felfújja.-
 11. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  www.antivirushaz.hu/chip Itt kell regisztrálni, a kóddal. Talán, nem ártana, egy kicsit visszaolvasni! Nem sokat, csak 2-3 hozzászólást és már meg is van a megoldás.
 12. Walaki01

  Biztonsági programok havi kódjai

  Na igen. Sajnos egy e-mail címet csak egyszer fogadnak el. Viszont úgy tűnik, a számítástechnikai magazinokban megjelenő kódok működnek az új 6-os verzión is.
 13. Walaki01

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Ezt találtam egy másik fórumon: Aktiválás az rtm verziókra a pro-nál Nekem ezzel a módszerrel sikerült: Terminál ablak admin módban majd beírni egymás után a parancsokat: slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4 slmgr /skms benderrodriguez-1-pt.tunnel.tserv28.waw1.ipv6.he.net slmgr.vbs -ato majd vezérlőpultból indítani az aktiválást. Nem biztos, hogy elsőre menni fog, nekem is harmadikra jött be. (By HTC)
×