Jump to content
PirateClub.hu

Walaki01

Veterán
  • Pontszám

    57
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Walaki01

  1. Pont az előtted lévő hszben van szept 1-ig jó kód. Ugyanis ami az Esethez jó, az jó a Nodhoz is.
  2. T hajmási! Köszönöm munkádat és lenne egy kérésem. Jó lenne, ha megadnád a kódokhoz a licenc érvényességét is. Így az egyszerű user, jobban tudna tájékozódni a regisztrálással kapcsolatban. Üdv.
  3. atcssf Érvényes 2014.Jan.31. Pcworld
  4. Walaki01

    Ötletek A Fórumhoz

    Gyakorlatilag, az utolsó 5 postig, mind törölhető, mert gondolom, senkinek nincs szüksége, a lejárt kódokra. Az meg köztudott, hogy a fixek, gyakorlatilag semmit nem érnek.
  5. Walaki01

    Ötletek A Fórumhoz

    Üdv! Egy kérdés. Nem lehetne a "Biztonsági programok havi kódjainál" a régi bejegyzéseket törölni? Ugyanis, véleményem szerint, már a 2-3 hónappal ezelőtti kódok is okafogyottak, nem, hogy a több évesek, tehát, csak a tárhelyet foglalják.
  6. Talán nem tudod, hogyan kell csinálni. Felmész az eset.hu/pcguru oldalra és ott beírod a kódot, valamint egy nevet és egy létező mail címet. Aztán, erre a mail címre meg fogod kapni azt a kódot, amit el fog fogadni a víruskergetőd.
  7. Walaki01

    Viccek

    Peres ügy Józsi bácsi pereli a Coca-Cola vállalatot, mert a cég teherautója nekiment Józsi bácsi kis teherautójának. A tárgyaláson a Coca-Cola vállalat ügyvédje kérdezi Józsi bácsitól: - Maga, ugye, azt mondta a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van? - Hát, - mondja Józsi bácsi - az úgy kezdődött, hogy a tehenemet felraktam a kisteherautómra... Erre közbevág az ügyvéd: - Én nem arra vagyok kíváncsi, én azt kérdeztem, hogy azt mondta-e a rendőrnek a helyszínen, hogy jól van? Józsi bácsi nem vesz tudomást az ügyvédről és folytatja: - ...elindultunk be a faluba a kisteherautómmal és elértünk az útkereszteződéshez... Megint beleszól az ügyvéd: - Tisztelt bíróság, én úgy veszem észre, hogy a felperes nem akarja beismerni, amit a helyszínelő rendőrnek mondott és most indokolatlanul nagy összegű kártérítést akar kikövetelni, ami nem is illeti meg. A bíró intett Józsi bácsinak, hogy csak folytassa a történteket. - Hát, ugye, a kereszteződésnél nekem volt elsőbbségem, a Coca-Cola teherautó meg csak áthajtott a stop tábla mellett és jól nekünk jött. A nagy ütközés következtében én jobbra, a tehenem meg balra repült. Igen nagy fájdalmaim voltak, alig bírtam feltápászkodni, amint hallom, hogy a tehenem nagyon bőg, mert igen megsérült. Egy fél perc múlva már ott is volt egy motoros rendőr és látom, hogy megáll a tehenem mellett. Nézi, majd előveszi a pisztolyát és a tehén szeme közé lő, hogy ne szenvedjen tovább. Ezek után átjön oda, ahol én fekszem, kezében még mindég ott a pisztoly és megkérdezi tőlem: "Maga jól van?" Hát tisztelt bíróság, kérdezem én, mi a lóf..t felelhettem volna erre neki?
  8. Walaki01

    Viccek

    A székely megtudja, hogy nemsokára meghal, mert rákos. Elmegy a fiával a kocsmába. Amikor kijönnek és elindulnak haza, a fia kérdi: -Apám! Miért mondta mindenkinek a kocsmában, hogy AIDS-es? Hiszen maga rákos.- -Igen fiam. De ha meghalok, senki ne b@szogassa az anyádat!- A házaspár éppen nagy munkában van a hálószobában. Apu hanyatt fekszik meztelenül az ágyon, anyu meg rajt lovagol szintén meztelenül. A gyerek meg berohan. Meglátja őket, nem szól semmit, fordul és kimegy. Anyu észrevette a gyereket, leugrik apuról, kapkodja magára a ruhát és rohan a gyerek után. -Mi a baj kisfiam?- -Anyu! Mit csináltatok apuval?- -Tudod kisfiam, te is látod, apunak egyre nagyobb a pocakja. Néha így ráülök és leugrálom.- -Nem érsz vele semmit.- -Ezt most miért mondod?- -Tudod, amikor te elmész bevásárolni, átjön a szomszéd néni, elétérdel és felfújja.-
  9. www.antivirushaz.hu/chip Itt kell regisztrálni, a kóddal. Talán, nem ártana, egy kicsit visszaolvasni! Nem sokat, csak 2-3 hozzászólást és már meg is van a megoldás.
  10. Na igen. Sajnos egy e-mail címet csak egyszer fogadnak el. Viszont úgy tűnik, a számítástechnikai magazinokban megjelenő kódok működnek az új 6-os verzión is.
  11. Barabas1! Valóban nem biztos, hogy van benne magyar, ezért írtam, hogy "elképzelhető". Goggle a barátom, sőt néha használom a google fordítót is. Viszont az a gond, hogy néha olyan fordításokat ad, amik szinte értelmezhetetlenek. Tudod, én úgy képzeltem, (lehet, hogy naiv vagyok) hogy aki felteszi a programot, az érti és ismeri, tehát tudna írni róla egy pár szavas magyar leirást. Legalább annyit, hogy egyáltalán mire használható. Nekem is van néhány olyan progi a gépemen, ami nem magyar, viszont mivel a feltöltő pár szóban leírta magyarul, hogy mire és hogyan használható, minden gond nélkül tudom használni őket, annak ellenére, hogy nem tudok angolul.
  12. Na igen. De vannnak olyan programok, amiknél ott a multi language, tehát elképzelhető, hogy van benne magyar is. Viszont, mivel nem tudom, (mert nem értek angolul) hogy a program mire való, nem fogom letölteni. Azonkívül, a fórum magyar tehát, véleményem szerint illene egy magyar leírást is mellékelni. Ezt még Doktor is megteszi, az ő érdekes magyarságával, de vannak akik erre nem képesek.
  13. Üdvözletem! Van egy gondom és szerintem nem csak nekem. Van néhány feltöltő, aki látszólag nem ismeri a magyar nyelvet, azaz a program leírását csak angol nyelven adja meg. Véleményem szerint, egy magyar fórumon, ahol az userek nagy része nem tud angolul, illene a leírást magyar nyelven is megadni, mert az userek többsége, nem érti miről van szó.
  14. Szia! Vannak olyan alaplapok, amik dualban kezelik a RAMokat. Tehát, az A1-es és a B1-es szlotba próbálj azonos méretű és frekvenciájú Ramot tenni!Az A2 és B2 un. hozzárendelt RAM, annak a mérete és Frekije tetszőleges lehet, de arra számíts, hogy a Ram készlet sebessége azonos lesz a készletben található leglassúbb Ram sebességével.
  15. A T-mobile meglepte a mobil netezőket. Az összes Relaxnet internet csomag adatforgalmát megemelte 1 Gigával úgy, hogy a díj nem változott. Plusz megjelentek náluk a 21 Megabites sebesség is.
  16. 80 Gb Samsung+80 Gb Hitachi+250 Gb Seagate,azaz összesen 410 Giga.
  17. Visszaemlékszem egy esetre, amikor a kisfiam 18 hónapos volt. Betettem őt a háti hordozóba, és siettem, hogy elérjük a buszt. A nagy rohanásban egy lépcsőfokon megcsúsztam és végiggurultunk az egész lépcsőn (pontosan 13 fokon). Teli lettem zúzódásokkal, vérzett a könyököm és elszakadt a farmerom, de persze nem ezzel foglalkoztam, hanem hogy mi történt a gyerekkel. Hamarosan megnyugodhattam azonban, mert a hátam mögül felhangzott egy örömteli kiáltás: "Megint!!!"
  18. Sziasztok! Volna egy kérdésem. Az alaplapom Abit KD-7G és abban egy AMD Duron proci ketyeg, 1,3 GHZ-el.Az Everest szerint, a proci 2,25-ig tud menni.Hogyan lehetne átállítani?
  19. Walaki01

    Help!

    Köszönöm a tanácsokat. Format c: után újratelepítettem a wint,aztán az update webhelyről telepítettem a biztonsági friisítéseket és a SP3-at.Most úgy néz ki,minden rendben.
  20. Ma vettem a E 65-ős Nokiámhoz aksit a Márkakereskedésben és a következőt mondták:16 öra töltés,aztán használat addig,amíg a telefonban annyira ki nem merül,hogy a teló kikapcsol.Azután újra 16 óra töltés és akkor van az akku megformázva.Ezután már nem kell várni,hogy totálra kimerüljön,tetszés szerint bármikor rá lehet tölteni.Viszont 3 havonként ajánlatos teljesen lemeríteni,(amíg a teló kikapcsol) és utána egy 16 órás töltés.Túltölteni a telóban az akksit nem lehet,mert ha megvan a töltöttségi szint,a töltés leáll.(a készülék leállítja a töltést)
  21. Walaki01

    Help!

    Köszi,kipróbálom. Amúgy a hivatalos update oldalról történt a frissítés. Sajna nem jött össze,úgyhogy holnap format c: .
  22. Sziasztok! Megköszönném.ha tudnátok segíteni.A gondom az,hogy amióta felraktam az SP3-at állandóan megjelenik a tálcán egy WinSheduler nevű felirat.Ha ráklikkelek nem történik semmi.Jobb klikkre felajánlja a program bezárását.Ez valami hiba?
  23. Walaki01

    SIM Unlock!

    Viszont arról egy szó sem esik a tesztben,hogy hol lehet beszerezni. Az általam beírt link viszont az egyik forgalmazó és ott is található egy elég részletes leírás.
  24. Walaki01

    Windows eredetiségvizsgálat

    Ez érdekes.Letöltöttem a crakket,átmásoltam pendrive-ra és 4 külömböző víruskergetővel vizsgáltattam át.Egyik sem visított.
  25. Ezt én is sejtettem,mármint,hogy nem minden progi jó a telóra.Viszont az az érdekes,hogy e-mailt írtam a nokiásoknak,ők adták mailban a linket,hogy az a progi kell a Nokia E65-re.Viszont mint írtam,nem fogadja el. Mindenesetre köszi a linket,megnézem,hátha tudok valamit okozni.
×
×
  • Create New...