Jump to content
PirateClub.hu

V-Ba

Veterán
  • Pontszám

    74
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: V-Ba

  1. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Ezenkívül (amit McCormik elmondott), a dohányzás miatt az inaid és a porcok idővel elgyengülnek, ez nagy súlyos edzésnél sérüléshez vezethet. Aztán mellette ott van az állóképesség és vitálkapacitás, ami jelentősen visszaesik. A keringésről nem is beszélve... Az én tanácsom is a leszokás, teljes mértékben.
  2. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Lehet vki olvasta, de ha nem akk itt van egy elég hosszú interjúsorozat Nassertől: http://magazin.builder.hu/kereses?q=nasser
  3. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Akk egy helyzetjelentés: Áprilisban "ünnepeltem" az 1 éves terembe járást egy finom kis HST-ciklussal, ami erőbe nagyon megdobott és híztam 1,5 kg-t is alatta. Akk voltam 72 kg és elértem fekve a testsúlykg-ot. Testzsírom 10% körül mozog immár fél éve, remélem ezt tudom tartani. Aztán jött a jó idő, egyre többet eljárok intervallumba futni, állóképesség miatt, aztán nyáron továbbra is edzés, és majd úszás, futás, ugrálókötél, és kipróbálom az ilyen crossfites dolgokat (kocsitolás, traktorkerék-görgetés, farönk-felvétel stb.). Úgy komolyabb cél nincs a nyáron, kajálás marad ugyanígy, inkább erőbe és kondícióba akarok fejlődni.
  4. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Hello! Én mindenképp a hagyományos csatost ajánlanám, én is azt használom, az már rajtad múlik, hogy a keskenyebbet vagy szélesebbet veszed-e. Itt van egy Titan öv: http://www.titanpower.hu/index.php?page=shop&lang=hu&kat=%D6VEK Igaz egy kicsit drága, de ezek a legjobbak.
  5. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Cső tusnyák! Ha 16 éves vagy (mint én ), akk sztem felesleges a kreatin. Túlzottan megerősödsz tőle, és az a 10-20 kg plusz fekve nem biztos hogy később jót tesz az ízületeidnek. Majd kb 18-20 éves kortól nyomhatod. Én most csak fehérjét meg vitamint szedek, meg most fogyott el egy glutamin. A glutamin serkentheti a növekedési hormont, szal ha már nem akarsz nőni, akk azt kihagyhatod. De ha szeded is, akk se leszel egy Jao Ming, a genetikád úgyis behatárolja. Amúgy a glutamint én szerettem, jól visszatöltötte a glikogént és segített a regenerációban. A többit meg már elmondta előttem juhzo.
  6. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Cső tusnyák! Ha 16 éves vagy (mint én ), akk sztem felesleges a kreatin. Túlzottan megerősödsz tőle, és az a 10-20 kg plusz fekve nem biztos hogy később jót tesz az ízületeidnek. Majd kb 18-20 éves kortól nyomhatod. Én most csak fehérjét meg vitamint szedek, meg most fogyott el egy glutamin. A glutamin serkentheti a növekedési hormont, szal ha már nem akarsz nőni, akk azt kihagyhatod. De ha szeded is, akk se leszel egy Jao Ming, a genetikád úgyis behatárolja. Amúgy a glutamint én szerettem, jól visszatöltötte a glikogént és segített a regenerációban. A többit meg már elmondta előttem juhzo. szerk: hoppá ez nekem is dupla post lett.. bocsii
  7. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Köszi. Linkelek inkább mer így hosszú lenne http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_01_ghj564_hst_megtervezese.php http://tesztoszteron.hu/emagazin_01_48_loa_311_hst_analizis.php http://www.tesztoszteron.hu/testepites_hst_kulonbsegek.php http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_22_poi_252_megint_hst.php http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_02_dkg435_hsp.php http://www.tesztoszteron.hu/testepites_hst_gyakorlati.php HST: Hipertrófia Specifikus Tréning http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitnesspont.hu/mass-shop/magazinok/PDF_files/MS19/HST_MS19_teljes.pdf Namost, a HST megtervezése teljesen egyedi, de lehet úgy is mint ahogy az uccsó linkben 1 komplett heti edzésterv van (nekem az segítette a legtöbbet). A lényeg, az alapelvek pedig az első linkben is megtalálhatóak.
  8. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Na ma végeztem egy 5 hetes HST-ciklussal. Mindenképpen nyertem vele, feljött 1,5 kg, erőbe pedig nagyon megdobott. Fekvenyomást úgy indítottam, hogy 60-ba alig ment 4-5 ism, HST végére 70kg (közel testsúly) meglett (1*10). Guggolásnál már volt, hogy régebben belement 1 ism a 100-ba, de az nem volt az az "igazi" guggolás. Most elértem, hogy 90-be a 10 simán megy, teljes mozgástartománnyal. Húzódzkodás, tolódzkodás, karhajlítás, szűknyomás, felhúzás + a többi alapgyaksiban is nőttek a súlyok, remélem ezek megmaradnak a következő, heti 2 izomcsoportos bontású edzésnél is.
  9. V-Ba

    Bajnokok Ligája

    Live streamet tud vki adni a mai meccshez? szerk: http://tv.0n-line.info/ magyar digitv is van, rem nem fog akadni
  10. V-Ba

    Underground topic (2)

    Killa K - Trap Muzik mixtape elvileg jövő héten! Csekk a myspace-t a promoért! http://www.myspace.com/killakenbeatz sztem eléggé fog ütni.!!
  11. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Csá megint! szeretném megkérdeni a véleményeteket a HST edzésprogramról, és esetleg ha vki alkalmazza akkor a tapasztalatokat is! fdavid91, én úgy gondolom, minden a céljaidtól függ. Ha mondjuk mint írtad a rendészeti suli miatt inkább erőt akarsz növelni, akk annak csinálj kisebb ismétléseket nagyobb súllyal, kiegnek kreatin, fehérje + csinálj kardiót is (akár intervallum) ha viszont izmosodni szeretnél (és nehezen hízós vagy) akk 1 szénhidrátos tömegnövi - Jumbo, Volumass35 stb.., ezektől viszont könnyebben jön a has is fel, mivel cukor is van bennük. Ebben az esetben tömegnövi helyett mondjuk fehérje, kreatin, amino (bcaa v. glutamin). A vitaminkiegészítés ne maradjon el! Amúgy a legelső a kaja, egyesek szerint edzésnél is fontosabb, először azt rakd rendbe és akk jön a tömeg & erő! http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_132_alap_etkezes_2009_-_1_resz.php http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_133_alap_etkezes_2009_2.php Szerk: Bocs, nem olvastam annyira fel, de most látom h a kajád rendbe, szal a legnehezebb lépést már megtetted!
  12. és még 1 kérdés, hogyha megveszem az 1iket, akk ilyen gondom, h csatlakoztatás v hasonló nem lesz? szerk: vagyis annyi elég ha mindkettő pci-e csatlakozással csatlakozik? bocs, ha kicsit hülye kérdés..
  13. és mindenképp ati-t ajánlasz?
  14. hello, én is új videokarit szeretnék, kb 20-30 e körül, légyszi segítsetek! konfig: alaplap: msi p35 neo proci: dualcore intel pentium iv d930 3ghz (mostani) videokártya: ati radeon x1650 256 mb pci-e memória: 1gb 800mhz ddr2 ram táp: 400w ha bővebb info kell, akk everestből ki tudom másolni előre is köszi!
  15. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Mert mi történt juhzo, h így visszaestél?
  16. V-Ba

    Underground topic (2)

    Egypontnulla rulz.. igen adja!
  17. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Hehe, Juhzo, ez a komment 1 kicsit olyan Bunny-sztilóban íródott (am igazad van, akinek vmi nem tiszta, olvasson vissza v keressen rá, és utána kérdezze meg!)
  18. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Hello, szerintetek a mell - bicepsz, hát - tricepsz, láb - váll vagy a mell - kar, láb, hát - váll bontás jobb, ha heti 3x megyek? Eddig az előbbit alkalmaztam kb fél évig, be is vált, de lehet váltok. Végülis sok különbség nincs, max jobban tudok fókuszálni a láb edzésére. Hmm..?
  19. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Vitaminból Greens (asszem már Green Vitamins néven fut) vagy Daily-One.. a legjobbak! Vállvonogatás meg nem a vállat dolgoztatja meg, hanem a csuklyásizmokat, nem is csodálom h nem fejlődik a vállad ha csak ezt csinálod. Vállra: nyakból nyomás, mellről nyomás, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel (hátsó delta), előreemelés, állig húzás. Ezeket variálhatod! Am meg: http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=1
  20. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Szevasz! Hát 1 kis erőnlétjavulást várhatsz, esetleg kis izomnövekedést az elején, de az izmokat normálisan megdolgozni teremben lehet!
  21. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Hi Ti szoktatok súlyzós edzés mellett aerob/kardió tevékenységet folytatni, állóképesség-javítóként? Elég sok jó dolgot olvastam róla, lehet én is elkezdek heti 3 * 20-30percbe gyalogolni.. Vélemény?
  22. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Okés, kösz.. Eddig am nagyon jól működött az osztott, csak mondom vmi változatosságot viszek bele, de ahogy arnold mondaná: minek megváltoztatni azt ami működik?.. Inkább növelem az intenzitást! Köszi
  23. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Csáó! Mi a véleményetek a teljes testes edzésről?
  24. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Ja és ha megvan a min. napi 2x-es testsúlykg fehérje + mellé az 5x-ös tskg ch, akkor ne felejts el aludni legalább 8-10 órát! Ez is fontos! Na meg mellé a napi 3 liter víz! Egy hasznos cikk: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_133_alap_etkezes_2009_2.php
  25. V-Ba

    Gyúrjunk wazze!

    Nálunk múltkor 1ik srác berakott 1 cd-t, 1. szám barbárfivérek (vmi zúzós trekk az új albumról.. még nem hallgattam ezér nemtom a címét..) aztán 2. furakor - mévagyilyen és utána meg bárány live @ vertigo.. Hát aznap épp guggoltam.. és egész jól sikerült az edzés Szerk: barbárfivérek - sziklaszív
×
×
  • Create New...