Jump to content
PirateClub.hu

zsirosmeheszet

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About zsirosmeheszet

  • Születésnap 02/09/1960

Profile Information

  • Neme
    Férfi

zsirosmeheszet's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. zsirosmeheszet

    vicc tőlem :)

    Kovács az orvosnál: - Drága doktor Úr! A feleségem gyermeket vár és szeretném tudni, mi módon élhetünk házaséletet ez idő alatt? - A terhesség első 3 hónapjában a szokásos módon, természetesen kellő óvatossággal. A terhesség második 3 hónapjában a kutyapózt javasolnám. Az utolsó 3 hónapban pedig mindenképp a farkaspózt ajánlom. - Farkaspóz? Az milyen? - Ül a lyuk mellett, és vonyít.
  2. zsirosmeheszet

    vicc tőlem :)

    A cigány család tolja az úton a taligát,benne cókmók,meg a kis purdék. Jön egy kamion,kivasalja őket,megáll,áttolat rajtuk,majd a sofőr kiszáll, leönti őket gázolajjal és meggyújtja őket.Ekkor veszi észre,hogy az útszéli fa mögül kilép egy rendőr. Odasétál a sofőr mellé és így szól: - Húsz éve teljesítek szolgálatot, de ilyen csúnya öngyilkosságot még nem láttam!
  3. zsirosmeheszet

    vicc tőlem :)

    A Hortobágyon, valahogy méreg kerül, az egyik gémeskút vizébe. Szép nagy piros betűkkel ki is írják rá,hogy vigyázz mérgezett!!! De a biztonság kedvéért, állítanak mellé egy őrt is jó nagy darab kopaszt. Arra jár egy német turista csoport inni szeretnének,az őr persze nem tud németül,de azért kézzel,lábbal,mutogatva csak el magyarázza nekik,hogy miért nem ihatnak. Jönnek még más külföldi csoportok is,ugyan az a szituáció. Egyszer csak lepukkant Ladával meg érkeznek cigányék... Ki szálnak mennének inni,mikor meg látják a táblát.Persze olvasni egyik sem tud ezért az őrhöz fordulva mondja az egyik. -Tudunk mi olvasni csak a nap a szemünkbe süt,megmondaná mi van oda írva a táblára? Mire az őr: -Hogyne: Csak lassan inni mert hideg!!
  4. zsirosmeheszet

    Buli sms-ek

    Ti is tudtok.GRATULA
×
×
  • Create New...