Jump to content
PirateClub.hu

hankock

ViP
  • Pontszám

    7,143
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    4

Posts posted by hankock

  1. Quote

     

    Bad Boys 4.- Mindent vagy többet

    Premier: 2024.06.06

     

    Will Smith és Martin Lawrence legalább olyan ikonikus párost alkottak a Bad Boysban, mint Mel Gibson és Danny Glover a Halálos fegyverben, a másik klasszikus haverzsaru filmben. Úgyhogy a nézők szívesen látják őket újra együtt. Jönnek is értünk a rosszfiúk a Bad Boys: Ride or Die-ban, amelynek magyar címváltozata a Bad Boys: Mindent vagy többet. Nézzétek meg alább a nemrég közzétett első előzetest magyar szinkronnal!

    Azon kívül, amit a trailerben láthatunk, nem sok mindent tudtunk meg a film sztorijáról. Persze nem is nagyon kell, mert egy biztos: Mike és Marcus ismét őrült szituációkban bizonyíthatják, hogy mennyire menők is ezek a rosszfiúk. Egyébként meg úgy tűnik, minden eddiginél nagyobb sz*rba kerülnek, mert egy korrupciós ügybe keverednek, amelynek következtében menekülőre kell fogniuk a dolgokat. Közben pedig természetesen tisztázniuk kell a saját és felettesük nevét is.

    A Bad Boys: Mindent vagy többet június 6-án kerül a magyar mozikba. A filmet ugyanazok készített, mint az előző részt, a Mindörökké rosszfiúkat is: Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezők, valamint Chris Bremner forgatókönyvíró. Smith és Lawrence mellett a főbb szerepeket Melanie Liburd, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, Tasha Smith, John Salley, Jacob Scipio, Eric Dane, Ioan Gruffudd és DJ Khaled játsszák.

     

     

     

     

    ign hungary

  2.  

    Quote

     

    Alien: Romulus

    Premier: 2024.08.15

    Egy évvel ezelőtt még nagyban dolgozott az új Alien-film stábja Budapesten, augusztus 15-én pedig be is mutatják a Romulus alcímű sci-fi/horror, melynek lejjebb görgetve immár szinkronnal is megnézhetitek az első rövid, de velős előzetesét. A lassan fél évszázados múltra visszatekintő franchise rendezői székében új izgalmas alkotó debütál az uruguayi Fede Álvarez személyében, és a szereplőgárdát is csupa ígéretes fiatal színész alkotja, élen Cailee Spaenyvel, akit nemrég láthattunk a Priscilla címszerepében és fel fog tűnni az április közepén érkező Polgárháborúban is.

    A 25 éves Spaeny egy Rain Carradine nevű fiatal nőt fog játszani, aki társaival együtt akasztja össze a bajszát a xenomorffal és arctámadókkal, akik már a rövid előzetesben is csúnya vérengzést rendeznek. A vörös testnedvvel soha sem spórol Álvarez, akinek első nagyjátékfilmje a Gonosz halott 2013-as remake-je volt, aminek a forgatásán 265 ezer liter művért használt el. A rendező az Alien: Romulus készítése során igyekezett a praktikus trükkökre helyezni a hangsúlyt, és a lények megalkotása során a franchise második darabja, A bolygó neve: Halálon is dolgozó szakembereket kérte fel az animatronikus bábuk megalkotására.

     

     

    De James Cameron Alien-filmje más szempontból is hatott a Romulusra: "Emlékszem, hogy néztem A bolygó neve: Halál bővített változatát, és van egy pillanat benne, amikor egy rakás gyereket látunk futkosni a kolónia folyosóin. És akkor arra gondoltam: 'Tyű, vajon milyen lehet ezeknek a gyerekeknek felnőni egy olyan kolónián, aminek még további 50 évre van szüksége a terraformáláshoz? Nincs napfény, és nincs is igazi életük, leszámítva azt, hogy majd átveszik a szüleik helyét ugyanabban a munkakörben, amiben ők dolgoznak.'" - fejtegette Álvarez, aki a forgatókönyvet együtt írta állandó alkotótársával, Rodo Sayagues-zel, akivel a Gonosz halott mellett a Vaksötét-filmeket is együtt csinálták.

     

    Spaeny mellett a főbb szerepekben David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn és Aileen Wu lesznek láthatók, az Alien atyja, Ridley Scott pedig producerként jegyzi a Romulust, amit augusztus 15-én mutatnak be a magyar mozikban.

     

    ign hungary

  3. Az idei Comic-Conon Kevin Feige leleplezte, hogy miről fog szólni a Marvel Moziverzum 5–6. fázisa, és azt is megtudtuk, hogy mindezt két Bosszúállók-film fogja lezárni, A Kang-dinasztia és a Titkos háború. Ez utóbbi talán lesz olyan eposzi alkotás, mint a Végjáték volt, sőt, annál is nagyobbat szólhat, főleg, ha jó kezekben formálódik majd a sztorija. Erre garancia Michael Waldron neve, ugyanis ez az MCU-ban már jártas alkotó jegyzi majd a szkriptet.

    Egyelőre még nem hivatalos, de bennfentes forrásokra támaszkodva közölte a Deadline, hogy Waldroné a megtiszteltetés, egyúttal a hatalmas felelősség, hogy ezt a mindent lezáró történetet formába öntse. Állítólag szeptemberben volt egy nagy találkozó a Marvel Studiosnál, ahol több írójelölt is összegyűlt, és ezen a bennfentesek szerint Michael Waldron tűnt a reakciók alapján az első számú jelöltnek. Az író fejlesztette a Loki első évadát, valamint neki köszönhetjük a Doctor Strange az őrület multiverzumában sztoriját, és azt sem szabad elfelejteni, hogy dolgozott a Rick és Mortyn is, sőt állítása szerint ő rakja össze Kevin Feige Star Warsának a forgatókönyvét is. A Doctor Strange 2. és a Loki egyaránt pozitív fogadtatásban részesült, bár a rajongók talán ez utóbbit jobban kedvelik. A Loki fontos széria is, hiszen első évada felkonferálta Kanget, pontosabban annak variánsát (A megmaradó), akinek kiiktatásával a címszereplő alteregója, Sylvie elszabadította a multiverzumot, így elkezdődhetett a Multiverzum Saga, amelynek a nagy konklúziója a Titkos háború lesz.

    A Bosszúállók: A Kang-dinasztia 2025. május 2-án, a Titkos háború 2025. november 7-én kerül a mozikba a jelenlegi tervek szerint. A sztoriról még csak nagy vonalakban tudunk dolgokat, a képregények alapján sejtjük, hogy Kang (és mások) ármánykodásának köszönhetően megsemmisül, pontosabban szilánkokra hullik a multiverzum, a töredékekből pedig létrejön egy disztópia, ahol a túlélésért folyik a harc. Persze meglátjuk, Kevin Feige és Michael Waldron hogyan adaptálják ezt nagyvászonra, hiszen az MCU számos ponton eltért a nagy képregényes sztoriktól eddig is.

     

    Forrás:

    https://hu.ign.com/avengers-secret-wars/80667/news/megvan-ki-irja-a-bosszuallok-titkos-haboru-forgatokonyvet-es-neki-orulhetunk-mert-jartas-az-mcu-ban

     

    • Thanks 1
  4. A Marvel az idei Comic-Conon leplezte le két új Bosszúállók-film érkezését, ezek közül az első a Kang-dinasztia alcímet kapta, és a Shang-Chit is jegyző Destin Daniel Cretton rendezi. Most a forgatókönyvíró személyére is fény derült: a Rick és Mortyn edződött Jeff Loveness veszi kezelésbe a szkriptet.

    A hírt a Deadline írta meg, és a Marvel Studios egyelőre nem erősítette meg hivatalosan, de Loveness szerződtetése erre a projektre nem meglepő, hiszen ő írta a j Hangya és Darázs: Kvantumánia forgatókönyvét. Annak a filmnek pedig Kang, a hódító lesz a gonosztevője, akit a multiverzumot az MCU-ba bevezető Lokiban mutatkozott be tavaly Jonathan Majors megformálásában. Illetve egészen pontosan csak Kang egyik variánsát láthattuk a sorozatban, és jól is jön az, hogy egy olyan író göngyölíti tovább ezeknek az alternatív dimenzióknak a szálait, aki a multiverzumot már jóval az MCU előtt boncolgató Rick és Morty több epizódját is írta. Loveness emellett Marvel-képregényeket is írt már (2015-ben egy Groot, 2017-ben egy-egy Nova és Pókember füzeten dolgozott).

    A Kang-dinasztia 2025. május 2-án, a Bosszúállók: Titkos háború pedig 2025. november 7-én a mostani tervek szerint. Arról, hogy ezekben kik lehetnek majd a Föld legnagyobb hősei, alábbi videónkban értekeztünk.

    Forrás:

    https://hu.ign.com/avengers-the-kang-dynasty/80169/news/megvan-a-bosszuallok-a-kang-dinasztia-iroja-es-neki-orulni-fogtok

     

  5. Premier: 2024

    Egyszerre két Alien-projekten is dolgoznak, az egyik egy film lesz, illetve a franchise első élőszereplős sorozatán. A Gonosz halott rendezője, Fede Álvarez már március eleje óta forgatja a filmet, de Noah Hawley tévésorozatáról is ígéretes híreket osztott meg az FX főnöke.

    Az Alien egyike volt azoknak a franchise-oknak, amelyeket a Disney felvásárolt, amikor egyesült a Fox-szal, és a Préda sikeres bemutatása után nagy izgalommal várjuk, hogy mit tartogat a stúdió a Xenomorphok számára. Nemrég kaptunk néhány részletet Álvarez filmjéről, és most a csatorna főnökének, John Landgraf köszönhetően az FX tévésorozatáról is kiderült néhány apróság. Landgraf elárulta, hogy az 1. évad forgatókönyvével elkészültek, jelenleg aktív előkészítő munka zajlik, és még idén elkezdődik a forgatás.

    A tévésorozatot először 2020 decemberében jelentették be, a filmes később megerősítette, hogy a cselekmény a Földön fog játszódni. Landgraf az Alien-franchise “kiterjesztésének és újrafelfedezésének” nevezte ezt a sorozatot, de azt egyelőre nem árulták el, hogy sorozat és Álvarez filmje kapcsolódik-e egymáshoz.

    “Ez az első történet, amely az Alien-franchise-ban a Földön játszódik” – árulta el Landgraf tavaly. “Tehát a mi bolygónkon játszódik. Közel a század végéhez, amiben most vagyunk – tehát 70 év múlva. Ripley nem szerepel benne, sem az Alien többi szereplője, kivéve magát az idegent”.

    Hawley állítólag már találkozott a produkciós tervezőjével, és a kamerák hivatalosan akkor kezdenek el forogni az Alien-sorozaton, amikor az író és rendező befejezte a Fargo várva várt ötödik évadának munkálatait.

    Nemrég volt 35 éves a James Cameron által rendezett Aliens, avagy A bolygó neve: Halál, ám a filmsorozat rajongóit mostanában nem kényeztették el túlságosan, hiszen az Alien: Covenant nem kis zsákutcának bizonyult. Sebaj, mert Noah Hawley, a Fargo-sorozat és a Légio alkotója fejleszt az FX számára egy Alien-szériát, amelyről a múltkor Hawley leszögezte, hogy Ellen Ripley sztorijához ennek már semmilyen szinten nem lesz köze. De ez nem érvényes a "moziverzumra", ahhoz nagyon is kapcsolódni fog a sorozat!

    Manapság már boldog-boldogtalan univerzumot épít, és az Alien-sorozat is ennek szellemében készül. John Landgraf, az FX csatorna fejese állította azt a Deadline jelentése szerint, hogy Noah Hawley nagyon is tudatában van annak, hogy létezik egy, a sorozatnál nagyobb moziverzum, azaz szorosan kapcsolódni fog ehhez a széria. Landgraf leszögezte, hogy ez azt jelenti, hogy a klasszikus filmek világa és Hawley eredeti ötletei találkoznak majd az új Alien epizódjaiban, úgyhogy számíthatunk arra a kreativitásra, műfajtudatosságra és kísérletezésre, amely a Fargót vagy az alkotó korábbi művét, a Dr. Csontot is jellemezte. A vezető továbbá azt is állította ezzel összefüggésben, hogy Noah Hawley projektje nagyszabású, "világépítő gyakorlat", tehát mindenképp bővíteni fogja a filmes univerzumot. Egyre kíváncsibbak vagyunk rá!

    John Landgraf emellett azt nyilatkozta, hogy ha minden jól megy, akkor 2023-ban már láthatjuk is az Alien-sorozatot. Persze Landgraf azt is hozzátette, hogy az elsődleges számukra az, hogy egy ütős szériát készítsenek, tehát jól meg akarják csinálni, ehhez pedig idő kell, tehát lehetséges, hogy a 2023-at nem fogják tudni tartani.

    Noah Hawley Alienjéről eddig annyit tudunk, hogy valamikor a nem is olyan távoli jövőben fog játszódni a Földön, ahol az emberi társadalom az osztály-egyenlőtlenségekkel és az új technológiákkal egyaránt küzd, valamint a klausztrofób hangulatot ebben már ne feltétlenül várjuk, mivel ezt és a Ripley-vonatkozást is szeretné meghaladni Hawley. Pontosabban a hősnő annyiban mégis jelen lesz a sorozatban, hogy annak premisszája, vezérmotívuma Ellen Ripley egyik kulcsmondata A bolygó neve: Halálból, ami így hangzik: "Tudja, Burke, én már nem is tudom, melyik faj rosszabb. Ők legalább nem ölik egymást nyomorult százalékokért."

     

    Forrás:

    https://widescreen.hu/az-utolso-simitasokat-vegzik-noah-hawley-alien-sorozatan-az-fx-nel-mikozben-fede-alvarez-filmje-mar-forog/
    https://hu.ign.com/untitled-alien-series/69957/news/igy-kapcsolodik-majd-az-alien-sorozat-a-mozifilmekhez-es-az-is-kiderult-mikor-lathatjuk-legkorabban

     

  6. Szerintem Windows  10 Home van a gépeden akkor szokta ezt csinálni, az alábbi link segitségével letudod tölteni a fiókháziredet, de szerintem rakd újra s tegyél egy windwos10 prot!

    https://www.youtube.com/watch?v=7wkgwEhtqdI

     

  7. Futtatásba beirod: gpedit.msc

    Felügyeleti eszközök-Windows sablonok-One drive - one drive fila tárolásra való használatának letiltás- engedélyezés -alkalmaz-ok
    Utána

    Futtatás: cmd-

    A parancssorba beirod hogy: gpupdate s enter

    S utána egy rendszer újraindítás!

  8. Talán sokatokban felmerülhet a kérdés, miért nem maradtak az eredeti terveknél, miszerint két részben készítik el a Végtelen Háborút. Megkaptuk a választ.

     

    Még 2014 októberében a harmadik fázis bejelentésekor úgy hirdette meg a Marvel Studios a közelgő Bosszúállók filmeket, mint Avengers: Infinity War - Part 1 (2018) és Avengers: Infinity War - Part 2 (2019). Ugyan a premierdátumokban nem történt változás, de a címekben (így pedig a tartalomban is) annál inkább: Előbbi adaptáció simán az Avengers: Infinity War címet kapta, míg az utóbbi egyelőre egy cím nélküli Bosszúállók folytatásként van emlegetve - jelentették be előző hónapban hivatalosan is.

    Hirdetés

     

    Ennek ellenére a két mozifilmet egyben forgatják majd le, ami még idén kezdetét veszi jó néhány munkálatokkal teli hónapot vonva maga után, hogy a hatalmas színészgárdának ne kelljen ide-oda utazgatnia. De mégis mi az oka az előbb említett változtatásnak? Mire számítsunk a Bosszúállók 4. részét illetően? A Russo testvérek a CinemaBlend-del beszélgettek, ahol Joe szolgált számunkra némi részlettel ennek kapcsán.

     

        Azt akartuk, hogy a filmjeink nagyon különbözőek és jellegzetesek legyenek. Lesz természetesen összefüggés karakterek és némi történetszál között, de az első film nagyon világosan Bosszúállók: Végtelen Háború, és idővel felfedjük azt is, hogy mi a második.

     

    Habár ez már nem szorosan ehhez a témához köthető, Anthony is beszélt egy kicsit az előkészületekben lévő produkciókról.

     

        Nem tudok sok részletet elmondani arról, hogy kiket fogunk bevezetni, de ennek a két filmnek az a célja, hogy betetőzzön mindent, ami a Marvel Filmes Univerzumában történt az első Vasember óta. Mivel ez valaminek a csúcspontja lesz, ezek a filmek bizonyos szempontból valami végét, bizonyos szempontból valami kezdetét fogják jelenteni.

     

    Amikor megkérdezték a rendezőpárost arról, hogy mikor fogják felfedni a 2019-ben érkező Bosszúállók 4 hivatalos alcímét, Anthony megjegyezte, miszerint nem túl hamar. Nincs kizárva, hogy az valamilyen szinten spoileres lehet a Végtelen Háború eseményeire nézve, ám ebben az esetben ne számoljunk vele annak 2018-as bemutatójánál előbb. Mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk, mik a Marvel konkrét tervei, de ha minket kérdeztek, Thanos-t nem fogják lerendezni egyetlen mozival.  

     

     

    Írta: Marvel Magyarország

  9. A sikerre való tekintettel várható volt, hogy a Marvel zöld utat fog adni A galaxis őrzői harmadik részének is, James Gunn pedig most bejelentette, hogy mikor számíthatunk az sfejek visszatérésére.

    Valószínűleg kevés olyan néző volt idén, akinél nem csendült fel otthon David Hasselhoff fülbemászó dala, A galaxis őrzői vol. 2.-höz készített Guardians Inferno, amelynek imádtuk minden másodpercét - csakúgy, mint magát a filmet, noha azt a meglepetést, azt a frissességet nem tudta nyújtani, amit elődje, de így is egy hihetetlenül szórakoztató folytatást kaptunk.

    Hirdetés

    A Box Office Mojo adatai szerint a 200 milliós büdzséből készített blockbuster közel 900 millió dollárt szedett össze világszerte, amely hűen mutatja a Marvelnek, hogy még mindig ki vagyunk éhezve az őrzők űrbéli marhulására (mellesleg a második rész is úgy ért véget, hogy folytatni lehessen). A kiadó pedig nem teketóriázott sokat, máris berendelték

     

    Ez azt jelentheti, hogy négy egymást követő évben is láthatjuk majd Űrlordékat. 2017-ben A galaxis őrzői vol. 2-ben, 2018-ban a Bosszúállók: Végtelen háborúban, 2019-ben (elvileg) a Bosszúállók 4-ben, 2020-ban meg a harmadik A galaxis őrzőiben. A Marvel Studios korábban három, név nélküli dátumot lőtt be 2020-ra: egyet május elsejére, egyet augusztus 7-re és egyet november 6-ra. Ezek közül bármelyiket elfoglalhatja majd Gunn filmje, amelyben várhatóan újfent visszatér majd Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) és Mordály (Bradley Cooper) - már ha Thanos nem látja el valamelyikük baját véglegesen. Reméljük, hogy Nova is felbukkan majd...

     

    Puliwood

     

    A Disney régi, offenzív (vagy csak eléggé idióta, "edgy" módon poénkodós - nézőpont kérdése) tweetjei miatt kirúgta pozíciójából James Gunnt, a Guardians of The Galaxy-filmek rendezőjét és íróját. A régi tweeteket egy konzervatív, szélsőjobboldali, ún. alt-rightos újságíró bányászta elő, s tette közzé a közösségi oldalakon, s követelte a stúdió retorzióját, mely nem sokat várt, s ugyanazt megtette, mint Roseanne Barr esetében, s kirúgta a vétkest.

     

    A két eset között az az érdekes különbség, hogy míg a Roseanne főszereplőjét egy aktuális hülyetweet miatt rúgták ki, Gunnt régiek miatt. Mindez pedig felvet egy kérdést, miszerint a Disney miért nem vizsgálja meg leendő alkalmazottainak korábbi közösségi tevékenységét? Hiszen az köztudott volt, hogy a Slither és a Super rendezője nem feltétlenül Disney-kompatibilis perszónával bír a neten.

     

    Az már külön furcsaság, hogy Barrnak is voltak, illetve vannak régi, offenzív tweetjei, amik sosem érdekelték a stúdiót, mely legalább annyit "nyer" ezzel a két elbocsátással, hogy a rajongók még véletlenül sem mondhatják ezentúl azt, hogy a Disney-t csak a pénz érdekli, hiszen a két nagyformátumú készítőtől való megválással dollárszázmilliókat buktak.

     

    SG

     

     

  10. Felélesztésre került a Star Wars: A klónok háborúja.

     

    A héten San Diegóban kerül megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A rendezvény általában arról szól, hogy már bemutatott, vagy bemutatás előtt álló filmeket és sorozatokat promóznak a keretein belül, hiszen a legnagyobb híreket és bejelentéseket a sajtó korábban megneszeli, de a Disney-nek idén sikerült előállnia egy nagy durranással.

     

     

     

    A stúdió ugyanis bejelentette, hogy felélesztésre kerül a Csillagok háborúja: Klónok háborúja című animációs sorozatot, melyet pár éve elég dicstelen körülmények között szüntettek meg a Lucasfilm-Disney üzletet követően. Jó hír, hogy a 7. évadot, melyhez a fenti videót is kiadták, az eredeti sorozatot kormányozó Dave Filoni fogja igazgatni. A sorozat a Disney indulás előtt álló streaming platformján kerül majd bemutatásra, és első körben 12 részre szól a berendelés.

     

    SG

  11. Altered Carbon

     

    2lw658l.jpg

     

     

     

    Lehet, hogy az év egyik legambiciózusabb újoncával rukkolt elő a Netflix az itthon Valós halálként ismert Richard Morgan-regénytrilógia adaptációjával. A történet egy némiképp disztópikus jövőben játszódik, a 25. század környékén, amikor is az emberek képesek a tudatukat egy koponyaalapba épített tok segítségével másik testbe átvinni, így élve túl a halált. Már persze akkor, ha nem sérül a tok, mert akkor jön a Valós halál.

     

    Kritika folytatása a sorozatjunkin:

     

    https://www.sorozatjunkie.hu/2018/02/02/pilot-mustra-altered-carbon-1x01/
    

     

     

     

    Forrás: youtube, google, sorozatjunkie

  12. Az amerikai premier után 24 órával elhozza az RTL az új X-akták sorozatot. Kint január 24-én indul, itthon 25-én este már leadják magyar szinkronnal a Coolon - mondta Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes a SorozatWikinek.

     

    origo

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...