Jump to content
PirateClub.hu

traaaack

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

traaaack's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Jeti Peti ez undorító A radiológus magához hívatja a beteget: - Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először? - A rosszat, doktor úr! - Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik! - Hát ez szörnyű, és mi a jó hír? - Photoshoppal el tudom tüntetni.
  2. Állandóan ez megy, mióta az eszemet tudom folyamatosan mondják, hogy hopp most van egy aszteroida ami lehet, hogy becsapódik a földbe. Aztán semmi hír, később megint egy. Kicsit már uncsi. Kinek jó ez , hogy próbálják "félelembe " tartani a népet ? Igazából tudom.......... Ami meg elszomorít, hogy zsomboy ad le ilyen rémisztgetős cikket amibe tulajdonképpen ott van , hogy 99.9999998% becslést, csak az elkövetkező 18 éven belül tudnak adni, illetve 2,7% esély a becsapódásra.
  3. traaaack

    Harry Potter 6

    köszi, bár nem értem miért várnak addig ha már most kész van
  4. traaaack

    Harry Potter 6

    Most mondták be, hogy elkészült a film. Mikor kerül a külföldi mozikba ?
  5. traaaack

    Hajtrendek

    Azért ha EMO-s hajad van akkor ne lepődj meg ha emonak könyvelnek el.
  6. traaaack

    Hajtrendek

    meXx16 kérlek szépen ez a hajviselet is az EMO-ból jött át ahogy még nagyon sok minden, elképesztő, hogy ez a divat, nőies haj, nőies testalkat ,érzékeny férfiak. És milyen emberek lesznek az ilyenekből? Eltűnik a klasszikus apa és ilyen érzékeny emberek lesznek ? És ha esetleg fegyverrel kell megvédeni az országot akkor sírnak egyet ? Na ennyit a liberalizmusról, tönkreteszi a világot....
×
×
  • Create New...