Jump to content
PirateClub.hu

thommz

Veterán
  • Pontszám

    700
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by thommz

  1. A Virrasztókat meg a Niburtát is szeretem, de azért jó volt a régebbi felállású Dalriada is. A PC-s zenei fórum meg eléggé lankad az utóbbi 2-3 évben sajnos, szóval lassan jönnek a válaszok.

  2. Osztom Mortuus véleményét, így már tényleg kezd elmenni lagzi-metálba. Én is örülnék, ha újra Kikelet vagy Szelek fajta lemezben gondolkodnának.

  3. Nem.

     

    A nyaka emlékeim szerint nem homorú, inkább kicsit domború is (most nincs nálam a gitár, azt már nem tudtam elvinni kollégiumba =/ ). De mondom, nem annyira zavaró az elhangolódás, még az alap vintage tremolójával is pillanatok alatt be lehet lőni. Csak furcsa, hogy alaphangolásban szilárdan tartotta a hangolást egy hétig is.

  4. Nekem indonéz GRG170DX-em van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig nem volt vele bajom, jó erősítővel jól szól, nyaka jól használható, csak mély hangolásban (C# és C környékén) nagyon szeret felfelé hangolódni gitár, bár nem vészes, csak minden nap kell hangolni egy kicsit. Nem tudom, hogy ez a gitártól vagy a hőmérséklet-változásoktól van-e.

    TOP 5

    0. Led Zeppelin - Stairway to Heaven

     

    1. PJ Harvey - Piano

    2. Suhancos - Költészet az aszfaltról

    3. Warmen - Spark

    4. Muse - Hysteria

    5. Timur Lenk M. G. - Kultúrrap

  5. Alapjában egyetértek Krass-szal, de mondjuk ezt a 2-3 hónapos passzivitás utáni törlést nem tartom jó ötletnek. Volt, hogy közel fél évet nem jöttem fel a fórumra, mert nem nagyon kerültem internetközelbe, ha meg mégis, érthetően voltak fontosabb dolgaim is. Utána töltöttem is fel szépen, segítettem is, új embereket ismertem meg itt, amikre nem igazán kerülhetett volna sor, ha mondjuk önhibámon kívüli passzivitásból bannolnak.

    TOP 5

    No. 0 még mindig: Led Zeppelin - Stairway to Heaven

     

    1. Cseh Tamás - Csönded vagyok

    2. Cseh Tamás - Budapest

    3. Cseh Tamás - Illegalitásban

    4. Dream Theater - Take your fingers from my hair (Zebra cover)

    5. Timo Tolkki - Now I understand

  6. Jól. Tegnap ünnepeltük egy volt osztálytársnőm születésnapját, és jó kis buli volt. Ráadásul a bulin találtam egy jó dobost, akinek végre lenne kedve az én hülye elképzeléseimhez :D

    TOP 5

    No. 0 - Led Zeppelin - Stairway to Heaven

     

    1. Crystal Lake - Way of dream

    2. Presser és Adamis - Valaki mondja meg

    3. Current 93 & Nick Cave - All the pretty little horses

    4. Depeche Mode - Stripped

    5. Stratovarius - When The Mountains fall

  7. Exile - Indestructible

     

    Alapjában nem rossz szám, de az énekesnek a hangja jópár helyen idegesít engem... A refrén meg tetszik annak ellenére, hogy elég egyszerű :D Az énekes miatt 6/10

     

    Nick Cave and The Bad Seeds feat. PJ Harvey - Henry Lee

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=1ZsfpQP7SPw

  8. Fordítva nem jellemző? :D

    Olvass vissza :D

     

    Szerk:

    metal4ever: Ha Te nem tisztelted mások zenei ízlését, és az ezzel járó szokásaikat, ha sztereotípiák alapján ítélkezel, akkor ne csodálkozz, ha a "Te világodat" kritizálják. Valamint én is megkérnélek, hogy tanulj meg normálisan írni.

     

    Szerk2:

    Nem tudom miért hiszik egyesek, hogy az ízlés kérdése az erőjáték, hogy aki nagyobb pofával nagyobb hülyeséget ír, mint a másik, az nyer... Gondolok itt mostanában megjelenő pár nagyokosra, akik normális érvek nélkül oltogatják a másikat, és csodálkoznak hogy miért kapja vissza, esetleg miért rójjuk fel neki.

×
×
  • Create New...