Jump to content
PirateClub.hu

krizsi000

Veterán
  • Pontszám

    32
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by krizsi000

  1. Felesleges fikázni! Egy alacsony árkategóriás autóról van szó, szerintem egy darabot sem azért adnak el mert annyira szép! Az már más dolog, hogy én sem WagonR-be fektetném a pénzem.

     

    Ha jól tudom ezek csak tanulmány autók. Splash van WagonR helyett.

  2. Az egy W123-as Merci, és igen mindenkinek vagy a taxi, vagy a zöldségesverda jut az eszébe róla, pedig ezek gyönyörű autók, még anyagból vannak, és lassan már kuriózum. Ez sokkal inkább autó mind az a sok tejfölös doboz amit ilyen-olyan hitelekkel vesztegetnek a hozzá nem értő madaraknak...

     

    A mai mercikről meg csak annyit, hogy 20éve még az autó adta el az emblémát, ma meg az embléma az autót.

     

    Nagy vágyam egy 190D Merci, nem nagy dolog megvenni mert nem drága annyira, de félek a fenntartási költségektől... valakinek nincs erről tapasztalata hogy egy 2000 köbcentis 190D-nek mennyi is a fenntartása?

  3. Amikor visszamentem reklamálni akkor már késő volt, elküldtek. Na mindegy a jogsi megvan, csak az a baj, hogy lehet hogy ebből a kérdésből még egy pár pótvizsgadíjat összeszednek.

  4. Na erre varrjatok gombot! Ezért (is) buktam meg! Az "A" jelű jármű egy kerékpáros és a bicikli úton jön az autóssal párhuzamosan az autós rá kanyarodik a bicikliútra merőlegesen, kinek van elsőbbsége??? De eleve "kormánykerékkel ábrázolt gépkocsi"... hát nemtom.... ja és bocs, hogy nem épp spamelo, csak megragadtam az alkalmat.

    Itt a link a tesztkérdésről:

    Link, a szerintem hibás tesztkérdésről

     

     

  5. Üdv!

    Próbáljatok meg kisteherautót (pickupot) behozni, mert ha jól tudom arra nincs regadó!Ha munkára vagy terepre kell a kocsi akkor a Mercedes G300D tudom ajánlani egy jó öreg példány olcsón megkapható és kisteherautóként forgalomba helyezhető!

  6. jaja, nem nez ki rosszl, meg a loerok szamas se rossz. :) :)

     

    nekem 1 kicsit drag mert max 1 millara gondoltam.

     

    eddig csak neten nezelodtem meg infokat gyujtottem de lassan elmegyek kereskedesbe, mert mar nemsokara +van a money.

     

    majd ha talalok valami jót akkor majd kozze teszem.

     

     

    + ha valaki hasonlo cipobe jar nyugodtan irja ide be kerdeseit meg minden mert itt tenyleg jo tippeket lehet kapni

     

    tenyleg szerintetek hasznaltauto kereskedes a jobb vagy a markakereskedeseknel levo hasznalt autok?

     

     

    valaki azt mondta h a markakereskedonel levot atnezik meg adnak ra garit is. igaz ez?

     

     

    Szerintem ne kereskedésekben gondolkozz, ritka ott a megkimélt, érdekes varázslatokat csinálnak az autókkal:D (tiszt. kiv.)

    Én elsősorban magányszemélyeknél néznék szét!

     

     

    Ja és az agyontunyingolt példánykotól is óvakodnék! <_<

  7. Gondolok itt a népszerű W123-as vagy W124-es 190-es típusokra is!Azért írtam hogy 1995 től visszamenőleg, mert 95-ben a W124 megszűnésével (w210 "kereklámpás" bevezetésével) már nem az autó adta el az embémát, hanem az embléma az autót!Ezért nekem az igazi merci csak a régi merci.Ha valakinek más tapasztalata van azt is írja ide!

     

     

    post-1122761-1214145940_thumb.jpg

  8. Azért büszkék lehetünk a magyar formatervre!!!!!Jól sikerült! Azon meg el kell gondolkodni, hogy ha már a KIA 7év garit ad akkor biztos nem lehet rossz a kocsi!És minőségre is nagyot lépett ez a KIA modell!

×
×
  • Create New...