Jump to content
PirateClub.hu

krizsi000

Veterán
  • Pontszám

    32
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: krizsi000

  1. krizsi000

    szomorú zenék

    Ezt nem lehet űberelni! East - Elrejtettél a szívedben
  2. Felesleges fikázni! Egy alacsony árkategóriás autóról van szó, szerintem egy darabot sem azért adnak el mert annyira szép! Az már más dolog, hogy én sem WagonR-be fektetném a pénzem. Ha jól tudom ezek csak tanulmány autók. Splash van WagonR helyett.
  3. krizsi000

    Mercedes kedvelők topikja!

    Az egy W123-as Merci, és igen mindenkinek vagy a taxi, vagy a zöldségesverda jut az eszébe róla, pedig ezek gyönyörű autók, még anyagból vannak, és lassan már kuriózum. Ez sokkal inkább autó mind az a sok tejfölös doboz amit ilyen-olyan hitelekkel vesztegetnek a hozzá nem értő madaraknak... A mai mercikről meg csak annyit, hogy 20éve még az autó adta el az emblémát, ma meg az embléma az autót. Nagy vágyam egy 190D Merci, nem nagy dolog megvenni mert nem drága annyira, de félek a fenntartási költségektől... valakinek nincs erről tapasztalata hogy egy 2000 köbcentis 190D-nek mennyi is a fenntartása?
  4. krizsi000

    rázd ki a billentyűzetet

    Egy nádfödeles falu.... :lol: neem amúgy körömdarab, radírcsörmő, meg mogyoróhaj...
  5. krizsi000

    Kresz-teszt

    Amikor visszamentem reklamálni akkor már késő volt, elküldtek. Na mindegy a jogsi megvan, csak az a baj, hogy lehet hogy ebből a kérdésből még egy pár pótvizsgadíjat összeszednek.
  6. krizsi000

    Kresz-teszt

    Na erre varrjatok gombot! Ezért (is) buktam meg! Az "A" jelű jármű egy kerékpáros és a bicikli úton jön az autóssal párhuzamosan az autós rá kanyarodik a bicikliútra merőlegesen, kinek van elsőbbsége??? De eleve "kormánykerékkel ábrázolt gépkocsi"... hát nemtom.... ja és bocs, hogy nem épp spamelo, csak megragadtam az alkalmat. Itt a link a tesztkérdésről: Link, a szerintem hibás tesztkérdésről
  7. A Pappas-nál azért volt a kereskedőnek annyi humorérzéke, hogy vissza írjon
  8. krizsi000

    Hülye körlevél 'a la MyVIP/IWIW

    Idióta haverom is besokallt már ezekből, és elkezdte küldözgeti a levelet úgy, hogy címnek ez volt beírva: FIGYELEM EZ NEM KÖRLEVÉL!!!!!!!!!---->megnyitom, erre ez állt a levélben: De b@zdmeg ez egy körlevél!!!XD :lol:
  9. krizsi000

    Japán "zene"

    Nem is tudtam hogy a kínaiak is jódliznak!!!
  10. krizsi000

    !3 szavas játék!

    ...a tablettástól, amit...
  11. krizsi000

    Sebestyén Balázs a Tahó

    Ez egy utolsó kókler....
  12. krizsi000

    Dizel sportautók?!

    Itt már a dízelé a jövő be kell látni!Sokkal fejlettebb mint a benzines! Dízelfanoknak itt egy kis "csemege" http://youtube.com/watch?v=-gVUwDJ1QyY
  13. krizsi000

    2 kérdés autós témábam

    Üdv! Próbáljatok meg kisteherautót (pickupot) behozni, mert ha jól tudom arra nincs regadó!Ha munkára vagy terepre kell a kocsi akkor a Mercedes G300D tudom ajánlani egy jó öreg példány olcsón megkapható és kisteherautóként forgalomba helyezhető!
  14. krizsi000

    Balázs Show

    Szegény néni összehord tücsköt bogarat
  15. krizsi000

    Beszólások topic

    Nemtom volt-e már: Ha olyan messze laknál mint amilyen hülye vagy, sose érnél haza!
  16. Szerintem ne kereskedésekben gondolkozz, ritka ott a megkimélt, érdekes varázslatokat csinálnak az autókkal:D (tiszt. kiv.) Én elsősorban magányszemélyeknél néznék szét! Ja és az agyontunyingolt példánykotól is óvakodnék! <_<
  17. Voltam a stuttgarti gyárban... ott állítólag a kezdő fizetés 3000€ három év után pedig 5000€!!!Gondolom itt majd csak a töredékét fizetik, ami a németeknek aprópénz. (mondjuk az még itt egy közepes fizetés)
  18. krizsi000

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    Látom sokan unatkoznak/ vagy nagyon ráérnek:D
  19. Akkoriban az ember egy kezén megszámolhatta az összes állólámpást az országban.A piros akkor divatos volt nem?
  20. Gondolok itt a népszerű W123-as vagy W124-es 190-es típusokra is!Azért írtam hogy 1995 től visszamenőleg, mert 95-ben a W124 megszűnésével (w210 "kereklámpás" bevezetésével) már nem az autó adta el az embémát, hanem az embléma az autót!Ezért nekem az igazi merci csak a régi merci.Ha valakinek más tapasztalata van azt is írja ide!
  21. Én is a Honda Civicet ajánlom! www.hasznaltauto.hu/2177532_honda_civic_1998 Ez teljesen jó, elég az 1.5-ös motor ereje, klímás is!!!!Mondjk valahogy elfelejtették odaírni hány km van benne, vajon miért
  22. krizsi000

    Kinek milyen autoja van?

    1996-os Passat TDi és egy macskán mentünk keresztül vele!
  23. krizsi000

    Kia Pro-cee'd

    Azért büszkék lehetünk a magyar formatervre!!!!!Jól sikerült! Azon meg el kell gondolkodni, hogy ha már a KIA 7év garit ad akkor biztos nem lehet rossz a kocsi!És minőségre is nagyot lépett ez a KIA modell!
  24. krizsi000

    !Választós Játék!

    pc Need for speed vagy Colin MCrae rally?
×
×
  • Create New...