Jump to content
PirateClub.hu

krizsi000

Veterán
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About krizsi000

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. krizsi000

  szomorú zenék

  Ezt nem lehet űberelni! East - Elrejtettél a szívedben
 2. krizsi000

  Lehull a lepel az új Suzuki WagonR-ről

  Felesleges fikázni! Egy alacsony árkategóriás autóról van szó, szerintem egy darabot sem azért adnak el mert annyira szép! Az már más dolog, hogy én sem WagonR-be fektetném a pénzem. Ha jól tudom ezek csak tanulmány autók. Splash van WagonR helyett.
 3. krizsi000

  Mercedes kedvelők topikja!

  Az egy W123-as Merci, és igen mindenkinek vagy a taxi, vagy a zöldségesverda jut az eszébe róla, pedig ezek gyönyörű autók, még anyagból vannak, és lassan már kuriózum. Ez sokkal inkább autó mind az a sok tejfölös doboz amit ilyen-olyan hitelekkel vesztegetnek a hozzá nem értő madaraknak... A mai mercikről meg csak annyit, hogy 20éve még az autó adta el az emblémát, ma meg az embléma az autót. Nagy vágyam egy 190D Merci, nem nagy dolog megvenni mert nem drága annyira, de félek a fenntartási költségektől... valakinek nincs erről tapasztalata hogy egy 2000 köbcentis 190D-nek mennyi is a fenntartása?
 4. krizsi000

  rázd ki a billentyűzetet

  Egy nádfödeles falu.... :lol: neem amúgy körömdarab, radírcsörmő, meg mogyoróhaj...
 5. krizsi000

  Kresz-teszt

  Amikor visszamentem reklamálni akkor már késő volt, elküldtek. Na mindegy a jogsi megvan, csak az a baj, hogy lehet hogy ebből a kérdésből még egy pár pótvizsgadíjat összeszednek.
 6. krizsi000

  Kresz-teszt

  Na erre varrjatok gombot! Ezért (is) buktam meg! Az "A" jelű jármű egy kerékpáros és a bicikli úton jön az autóssal párhuzamosan az autós rá kanyarodik a bicikliútra merőlegesen, kinek van elsőbbsége??? De eleve "kormánykerékkel ábrázolt gépkocsi"... hát nemtom.... ja és bocs, hogy nem épp spamelo, csak megragadtam az alkalmat. Itt a link a tesztkérdésről: Link, a szerintem hibás tesztkérdésről
 7. krizsi000

  Hogyan rendeljünk S-osztályú Mercedes-t?

  A Pappas-nál azért volt a kereskedőnek annyi humorérzéke, hogy vissza írjon
 8. krizsi000

  Hülye körlevél 'a la MyVIP/IWIW

  Idióta haverom is besokallt már ezekből, és elkezdte küldözgeti a levelet úgy, hogy címnek ez volt beírva: FIGYELEM EZ NEM KÖRLEVÉL!!!!!!!!!---->megnyitom, erre ez állt a levélben: De b@zdmeg ez egy körlevél!!!XD :lol:
 9. krizsi000

  Japán "zene"

  Nem is tudtam hogy a kínaiak is jódliznak!!!
 10. krizsi000

  !3 szavas játék!

  ...a tablettástól, amit...
 11. krizsi000

  Sebestyén Balázs a Tahó

  Ez egy utolsó kókler....
 12. krizsi000

  Dizel sportautók?!

  Itt már a dízelé a jövő be kell látni!Sokkal fejlettebb mint a benzines! Dízelfanoknak itt egy kis "csemege" [Hidden Content]
 13. krizsi000

  2 kérdés autós témábam

  Üdv! Próbáljatok meg kisteherautót (pickupot) behozni, mert ha jól tudom arra nincs regadó!Ha munkára vagy terepre kell a kocsi akkor a Mercedes G300D tudom ajánlani egy jó öreg példány olcsón megkapható és kisteherautóként forgalomba helyezhető!
 14. krizsi000

  Balázs Show

  Szegény néni összehord tücsköt bogarat
 15. krizsi000

  Beszólások topic

  Nemtom volt-e már: Ha olyan messze laknál mint amilyen hülye vagy, sose érnél haza!
×