Jump to content
PirateClub.hu

kovacs0

Veterán
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Szegény

About kovacs0

 • Rank
  Feltörekvő

Recent Profile Visitors

752 profile views
 1. Megvan a hiba! VPN-t használok és azt kikapcsolva sikerült letöltenem a data-ról. Eddig is VPN-nel töltöttem le probléma nélkül, úgy látszik, ez most megváltozott. Ez elég gáz. A VPN-t többek között pont azért használja az ember, hogy ne lehessen lekövetni a letöltéseket. Ha csak kikapcsolt VPN-nel enged ezentúl letölteni a data, az még eggyel több indok, hogy minél inkább kerüljem ezt a tárhelyet.
 2. Az ingyenes letöltés így néz ki nálam: [Hidden Content] Ezt a felvételt most készítettem, tehát még mindig letölthetetlen számomra. Próbáltam Firefox, Chrome és Microsoft Edge böngészőkkel is. Próbáltam reklámblokkolókkal és kikapcsolt reklámblokkolókkal is. Próbáltam Jdownloader2-vel is, de az nem boldogul a captcha kódokkal. Nem tudom, mi okozza ezt a problémát, de egy ideje már előjött. Először csak a feltöltés másnapján engedte a letöltést, de most már harmadik napja nem enged ingyenes letöltést. Nem csak ezzel az egy könyvvel van gond, hanem az összes ingyenes data letöltéssel, mást sem tudok letölteni. Nincs data előfizetésem, mivel szerencsére azok a filmek, játékok, stb., amiket letöltenék innen, más, ingyenes tárhelyekre is felkerülnek. Ezért a néhány könyvért, amik a méretük miatt ingyenes letöltésűek kellene, hogy legyenek, nem fogok előfizetni. Most is megoldódott a data nélkül, ezúton is köszönöm a rugalmas, alternatív feltöltést.
 3. Köszönöm a segítő szándékot, de mint írtam, nekem a Halj meg kétszer! kellene.
 4. Szia! Tegnap egész nap számtalanszor próbáltam letölteni a Halj meg kétszer!-t epub-ban, de a captcha kód megoldása után, a letöltésere kattintva mindig ez az oldal jön be: [Hidden Content] A mobi verzióval is hasonló a helyzet. Gondoltam mára hátha megjavul a data, de a mai próbálkozásom is ugyanazt az eredményt hozta. Ha tudod, tedd fel légy szíves egy másik ingyenes tárhelyre is.
 5. Szia! Nekem nincs előfizetésem data-ra, free módban próbáltam letölteni. A chapta megoldása után a letöltés gombra kattintva ez a lehetőség jön be: [Hidden Content] Ezt a ddl7.data oldalt pedig káros webhelyként letiltja a firefox és a chrome is. Nem is lehet és nem is erőltetném ennek az oldalnak a letiltását a megkerülni. Ha tudod, rakd fel légy szíves egy másik tárra is. Időközben sikerült letölteni. Köszönöm a feltöltést.
 6. kovacs0

  Internet Download Manager v6.37 Build 10

  Az IDM_Cleaner_Resetter.bat fájl használata után már nincs teendőm a fent lévő régebbi programmal? Telepítsem rá egyszerűen ezt az újat vagy előbb uninstalláljam?
 7. kovacs0

  Internet Download Manager v6.37 Build 10

  Na akkor én itt rendesen megakadtam. Mi az a Remove Traces.reg fájl? Hogyan kell használni? Hol található? Mert a csomagban nincs.
 8. kovacs0

  Internet Download Manager v6.37 Build 10

  Mire való az IDM_Cleaner_Resetter.bat fájl? Ez letakarítaná a régebbi verziót, ami fenn van a gépemen?
 9. kovacs0

  Internet Download Manager v6.37 Build 10

  Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy ez a verzió tud-e magyarul.
 10. Nekem sikerült kicsomagolnom Winrar segítségével. Az mondjuk előfordulhat, hogy régebbi verziójú Winrar nem boldogul vele. Megoldás: Újabb verziót kell használni.
 11. Sziasztok! Ha valakinek sikerült letölteni ezt a könyvet erről a nyomorult datáról, kérem, hogy töltse fel itt valamilyen más ingyenes tárhelyre is, mert ennek így én nem sok értelmét látom.
 12. Szia! Arra utalt, hogy Tyll más tárhelyre is felteszi.
 13. Sziasztok! Nálam január 2.-án még mindig ezt az üzenetet küldi a data ennél a letöltésnél: "A Data.hu oldalon, a feltöltött állományokat vírusirtóval teszteljük. Amíg a vizsgálattal nem végzünk, a fájl ideiglenesen nem elérhető. Kérjük, nézz vissza később, és próbáld meg újra letölteni." Nincs előfizetésem, ingyenes módban szerettem volna letölteni. Vajon le lehet ezt innen még valamikor tölteni szerintetek?
 14. kovacs0

  Leon Uris könyvei

  Szia! A Csatakiáltást nem tudod beszerezni véletlenül?
×