Jump to content
PirateClub.hu

kovacs0

Veterán
  • Pontszám

    73
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: kovacs0

  1. Megvan a hiba! VPN-t használok és azt kikapcsolva sikerült letöltenem a data-ról. Eddig is VPN-nel töltöttem le probléma nélkül, úgy látszik, ez most megváltozott. Ez elég gáz. A VPN-t többek között pont azért használja az ember, hogy ne lehessen lekövetni a letöltéseket. Ha csak kikapcsolt VPN-nel enged ezentúl letölteni a data, az még eggyel több indok, hogy minél inkább kerüljem ezt a tárhelyet.
  2. Az ingyenes letöltés így néz ki nálam: https://www75.zippyshare.com/v/0CDCO0Ra/file.html Ezt a felvételt most készítettem, tehát még mindig letölthetetlen számomra. Próbáltam Firefox, Chrome és Microsoft Edge böngészőkkel is. Próbáltam reklámblokkolókkal és kikapcsolt reklámblokkolókkal is. Próbáltam Jdownloader2-vel is, de az nem boldogul a captcha kódokkal. Nem tudom, mi okozza ezt a problémát, de egy ideje már előjött. Először csak a feltöltés másnapján engedte a letöltést, de most már harmadik napja nem enged ingyenes letöltést. Nem csak ezzel az egy könyvvel van gond, hanem az összes ingyenes data letöltéssel, mást sem tudok letölteni. Nincs data előfizetésem, mivel szerencsére azok a filmek, játékok, stb., amiket letöltenék innen, más, ingyenes tárhelyekre is felkerülnek. Ezért a néhány könyvért, amik a méretük miatt ingyenes letöltésűek kellene, hogy legyenek, nem fogok előfizetni. Most is megoldódott a data nélkül, ezúton is köszönöm a rugalmas, alternatív feltöltést.
  3. Köszönöm a segítő szándékot, de mint írtam, nekem a Halj meg kétszer! kellene.
  4. Szia! Tegnap egész nap számtalanszor próbáltam letölteni a Halj meg kétszer!-t epub-ban, de a captcha kód megoldása után, a letöltésere kattintva mindig ez az oldal jön be: http://ddl7.data.hu/get/299628/12545093/Sharon-Bolton-Halj-meg-ketszer.epub A mobi verzióval is hasonló a helyzet. Gondoltam mára hátha megjavul a data, de a mai próbálkozásom is ugyanazt az eredményt hozta. Ha tudod, tedd fel légy szíves egy másik ingyenes tárhelyre is.
  5. Szia! Nekem nincs előfizetésem data-ra, free módban próbáltam letölteni. A chapta megoldása után a letöltés gombra kattintva ez a lehetőség jön be: http://ddl7.data.hu/get/363872/12523236/A_2117._ALDOZAT_-_Jussi_Adler-Olsen.mobi Ezt a ddl7.data oldalt pedig káros webhelyként letiltja a firefox és a chrome is. Nem is lehet és nem is erőltetném ennek az oldalnak a letiltását a megkerülni. Ha tudod, rakd fel légy szíves egy másik tárra is. Időközben sikerült letölteni. Köszönöm a feltöltést.
  6. Sziasztok! Ha valakinek sikerült letölteni ezt a könyvet erről a nyomorult datáról, kérem, hogy töltse fel itt valamilyen más ingyenes tárhelyre is, mert ennek így én nem sok értelmét látom.
  7. A kibontás után kapott mkv-t a PC-men lévő mindegyik lejátszó csak kép nélküli hangfájlként kezeli, az asztali Western Digital Media Player-em viszont egyáltalán fel sem ismeri.
  8. Bocsánat, hogy belepofázok, de a leíráshoz képest a film nem kapott Oscar díjat, mivel jelölve sem lett. Golden Globe-ra volt jelölve 3 kategóriában, de azokat sem sikerült díjra váltania. Ez persze semmit sem von le a film értékéből.
  9. 1, Három óriásplakát Ebbing határában 2, Gary Oldman 3, Saoirse Ronan
  10. kovacs0

    1fichier gyorsabb letöltés

    Ennek a generator-nak a limitjéről tudni valamit? Nekem azt írja ki, hogy elfogyott a limitem. Idő vagy méret limit van?
×
×
  • Create New...