Jump to content
PirateClub.hu

nyugdíjas

Veterán
  • Pontszám

    54
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: nyugdíjas

  1. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...60&start=60 Ezen az oldalon az ESET Smart, SCRIPT vírust fogott meg.kérlek benneteket nézzetek utána. Előre is köszönöm!
  2. Megállítanám az első járókelőt,és megkérném telefonáljon a mentőkért. (szégyenlős vagyok,meg lusta meztelen gyalogolni)vagy fordítva?
  3. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Ne dicsekedj ,hogy angolt olvasol,nem dicséretes emberi tulajdonság.(a dicsekvés) Hogy kérdésedre válaszoljak,mindenki a kedvenc témájával és érdeklődési köréből vett témákkal foglalkozik(többnyire). Az,hogy sok időt töltenek a gép előtt,talán az elfoglaltság hiányának tudható be,a kényelem és lustaság szeretetének. De ugye valójában nem arra vagy kíváncsi,hogy másoknak mi a véleménye rólad, a repüléshez,világháborúkhoz való vonzódásodról? A képzőművészet melyik ágát szereted és miért?
  4. nyugdíjas

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Építettnék egy modern börtönt,és bérbeadnám az országnak.Kb 8-10 év alatt bejönne a belefektetett összeg,és megint azon kellene gondolkodnom,hogy mire költsem el.
  5. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Sajnos még nem láttam! Szeretem Tarantínó filmjeit,és ebből kiindulva kedvező előitélettel fogom megnézni. Talán a főszereplő választása,nem egészen tökéletes a karakterhez,de ez csak az én véleményem. Mi a véleményed a Linux ról (kezelhetőség,programok,biztonság)
  6. nyugdíjas

    Mi kell a nőnek?

    Idézet Serane tól! "Utána az egyik jó barátommal egyik percről a másikra összejöttünk és azóta is együtt vagyunk, családot alapítottunk. Az okok? Ismertük egymást, ugyanazok érdekeltek, még egymás gondolatát is kitaláltuk. Hogy nem a leghelyesebb srác volt? Kit érdekelt, hiszen Ő is úgy fogadott el a hibáimmal együtt, hogy nem akart változtatni rajtam. És már az esküvőre vártunk amikor elvitt a lakásába, mert addig azt se tudtam, hogy van neki, mert nem érdekelt. Azóta se akarjuk elnyomni egymást, hanem támogatjuk a másikat a munkájában, a hobbyjában és mindenben smile.gif. És most már Én mutatom meg a helyes csajokat neki, mert tudom, hogy utána mindig megjegyzi, hogy ezt a szépséget is unhatja már valaki smile.gif Na ez a legnagyobb boldogság, ha nem a hibáink ellenére szeretnek, hanem a hibáinkkal együtt." Remek megfogalmazás a kölcsönös megbecsülés és tisztelet egymás személye iránt. Hogy mi kell a nőknek?Ugyan az mint a férfiaknak,olyan partner akiben megbízunk és akinek a társaságában jól érezzük magunkat.
  7. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Engedd meg,hogy ne minősítsem azokat az embereket akik ilyen kotyvalékot isznak. A vodka és a tej,a maga nemében mindkettö remek ital,és fogyasztom is mértékkel,(no deee együüüüüüüüütt, brrrrrr) Mi a véleményed a szegedi SZIN-ről?
  8. nyugdíjas

    Csak nőknek!

    10 ok, amiért Isten megteremtette Évát... 1. Isten tartott tőle, hogy Ádám rendszeresen eltéved a Paradicsomban, mert nem lesz hajlandó megkérdezni az útirányt. 2. Isten tudta, hogy Ádám a távoli jövőben rendszeresen nem találja majd a tévé távirányítóját. 3. Isten tudta, hogy Ádám előbb-utóbb elszakítja a fügefalevelét, és kell valaki, aki megvarrja vagy vesz egy újat helyette. 4. Isten tudta, hogy Ádámnak egyedül sosem jut majd eszébe felkeresni az orvost, a fogorvost vagy a fodrászt. 5. Isten tisztában volt vele, hogy Ádám sosem fog emlékezni rá, mikor kell a szemetet kivinni. 6. Isten előre látta, hogy a világ nem fog benépesülni, mert Ádám sohasem vállalta volna a szüléssel és gyerekneveléssel kapcsolatos fájdalmakat és egyéb nyugöket. 7. Ádám rendszerint elfelejtette, hová tette le a szerszámait és egyéb holmijait. 8. Ádámnak szüksége volt valakire, akire rákenheti a saját sikertelenségét, amikor kirúgták a Paradicsomból. 9. Ahogy a Biblia mondja: nem jó egy férfinak egyedül. 10. Amikor Isten befejezte Ádám teremtését, hátralépett, és a fejét csóválva azt mondta: \"Hmm... Ezt sokkal jobban is megcsinálhattam volna.\"
  9. nyugdíjas

    Csak nőknek!

    Milyen férfira vágynak a nők? Milyen férfira vágyom - Az eredeti lista 1. Jóképű 2. Elbűvölő 3. Anyagilag sikeres 4. Figyelmes hallgatóság 5. Szellemes 6. Jó kondícióban van 7. Stílusosan öltözik 8. Értékeli a minőségi dolgokat 9. Tele van kellemes meglepetéssel 10. Fantáziadús, romantikus szerető Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (32 évesen) 1. Kellemes kinézetű (előnyben azok, akiknek van haja) 2. Kinyitja a kocsi ajtaját, kihúzza a széket 3. Van elég pénze egy kellemes vacsorára 4. Többet hallgat, mint amennyit beszél 5. Nevet a vicceimen 6. Gond nélkül haza tudja cipelni a szatyrokat a közértből 7. Van legalább egy nyakkendője 8. Értékeli a jó házi kosztot 9. Nem feledkezik meg a születésnapokról és az évfordulókról 10. Legalább hetente egyszer romantikus hangulatba kerül Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (42 évesen) 1. Nem túl csúnya (kopasz fej rendben) 2. Nem indul el, mielőtt még kiszállnék a kocsiból 3. Van állandó munkája - időnként felvág azzal, hogy étterembe visz 4. Bólogat, miközben beszélek hozzá 5. Többnyire emlékszik a viccek poénjára 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy átrendezze a bútorokat 7. Olyan inget visel, amiből nem lóg ki a hasa 8. Tudja, hogy nem veszünk olyan pezsgőt, aminek csavaros kupakja van 9. Nem felejti el lehajtani a WC ülőkét 10. Hétvégén általában megborotválkozik Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (52 évesen) 1. Vágja az orr- és fülszőrzetét 2. Nyilvános helyen nem böfög és nem vakarózik 3. Nem kér túl gyakran kölcsön 4. Nem bóbiskol el, miközben mondom a magamét 5. Nem meséli el túl sokszor ugyanazt a viccet 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy hétvégenként felkeljen a kanapéról 7. Általában két egyforma zoknit és tiszta gatyát visel 8. Értékel egy jó vacsorát a TV előtt 9. Időnként beugrik neki a nevem 10. Van úgy, hogy hétvégén megborotválkozik Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (62 évesen) 1. Nem ijednek meg tőle a kisgyerekek 2. Emlékszik, hogy hol van a fürdőszoba 3. Nem kell túl sok pénz a fenntartásához 4. Alvás közben csak mérsékelten horkol 5. Tudja, min nevet 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy egyedül felálljon 7. Általában felvesz valami ruhát 8. Szereti a puha ételeket 9. Emlékszik rá, hol hagyta a fogsorát 10. Tudja, hogy hétvége van Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (72 évesen) 1. Lélegzik 2. Beletalál a WC-be
  10. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Ha jól emlékszem rá a tudatos álmodást meditációval,relaxációs alvásállapotban lehet elérni. Ezt az állapotot éber alvásnak is nevezhetjük.Sajnos én sosem tudtam odáig eljutni.Ritkán emlékszem álmaimra ezért, én mély alvónak tartom magam. Mi a véleményed a nyerő automatákról?
  11. nyugdíjas

    Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...

    A nő vegyelemzése. ELEM NEVE: NŐ VEGYJELE: Fm FELTALÁLÓ: Ádám TÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-200 kg között FELLELHETőSÉG :Nagy mennyiségben található urbánus környezetben Fizikai tulajdonságai: a) felület általában színes mázzal van bevonva; azonnal forr és ok nélkül fagy; c) megfelelő eljárás alkalmazásával olvad; d) rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk; e) ritkán lelhető fel szűziesen tiszta állapotában; f) erős hangokat hallat, ha a megfelelő; helyre nyomást gyakorlunk; Vegyi tulajdonságai: a) könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel; nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni; c) könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül; d) vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával; e) az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére; Leggyakoribb felhasználásai: a) leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban; kitünően alkalmazható relaxációs célokra; c) nagyon hatékony tisztítóeszköz; Elvégzett kísérletek: a) színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk; színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül; Veszélyek: a) nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele; illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük, azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk.
  12. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Igen szeretem a fehér csokit is! Mi a véleményed az állatok lakásba való tartásáról?(pl:nagytestű kutya)
  13. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Piszok rossz dolog a koránkelés,pláne,ha későn fekszünk le! Én már megengedhetem magamnak a lustálkodást ,minden nap 7 kor kelek. Mi a véleményed a teleholdról szóló hiedelmekről ( vagy valóság)?
  14. nyugdíjas

    Ajándékok a pasiknak, de mit?

    Az igazi ajándék az amit nem lehet a boltban megvenni,saját kezűleg készített bármilyen apróság lehet csodálatos,ha tiszta szívbőljövő szeretettel adod át.
  15. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Igazi népautó,megvalósítva a tervezők és gyártók tömegszériás "olcsó"kategóriát.(az egérkamion bővített változata) Én nem igazán vágyom rá,ha kocsit vennék,nagyobb belterűt kényelmesebbet választanék. Mi a véleményed a western filmekről?
  16. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Irigylem őket! Nem csak azért mert világot látnak,utaznak,hanem fizikálisan , pszihésen is egészséges emberek. Gyors reakció képességre van szükségük,hogy adott szituációban megfelelően tudjanak dönteni. Mi a véleményed a zenéről (általában)?
  17. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Szigorúan büntetendő! A büntetés mértéke,attól függ ki (kik) követte, követték el.Lásd Olajszőkítés. Mi a véleményed a Windows 7 operácíós rendszerről?
  18. nyugdíjas

    Szerelmes vagy jelen pillanatban?

    Szerelmes?Már nem,házasságunk elején még nagyon szerelmes voltam,de az évek során átment egy lecsillapodott szeretetbe,mely sokkal többet ér.
  19. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Számomra fogós kérdést tettél fel.nem hallottam róla,nem ismerem munkásságát nem láttam egy filmet sem tőle. Utána olvastam ,és érdekes személyisége,különleges életfelfogása,nem mindennapi emberé tette. A munkásságát,lehet ,hogy csak a "szakma" nem értékeli? Mi a véleményed az úgynevezett művész filmekről?
  20. nyugdíjas

    Kedvenc Vers, Idézet

    ?Nem kívánok ragyogást, pénzt, dicsőséget. Csak egy tűzhelyét kívánok. Hívó lámpa fényt, meleget azoknak, akiket szeretek. Egy darab kenyeret, csendet, pár halk szót, jó könyvet, és kevés embert. De az aztán Ember legyen!? Fekete István.
  21. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    "Te pedig miért nem fűzöd össze a hozzászólásaid, miért kell tíz percenként újat nyitni? " Úgy gondolom,megillet mindenkit,az a tisztelet,akinek személyre szólóan válaszolok,hogy külön ablakot nyissak. Kérdésedre a válaszom,igen a mai fiatalok hamarább "érnek",ez köszönhető a jelenkori felfokozott életvitelnek, a tudományok fejlődésének,és annak a napi harcnak amely a másokkal szembeni megfelelésnek jegyében zajlik. Ezen kívül még számtalan valós,és vélt oka van. Mit gondolsz a holdraszálásról.( sokan kételkednek benne)
  22. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Mi a véleményetek a gyerekekkel szembeni, szülői felelősség vállalásról?
  23. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Nagyon elitélem azokat a szülőket,akik ilyet művelnek. Sajnos sok baleset származott abból,hogy jogosítvány nélküli fiatalkorú " ellopta " otthonról a kocsit,mert a szülők (nem meg) tanították vezetni.
  24. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Attól függ a függetlenségedből mennyit vagy hajlandó a párod kedvéért lemondani,és a kapcsolatotok mennyire alapul az őszinteségre,bizalomra.
×
×
  • Create New...