Jump to content
PirateClub.hu

Andy1210 művei


Andy1210
 Share

Recommended Posts

hm... egész jó VT-k ... kezdésnek :) a nissannál azt vettem észre, hogy 1 felmit klónoztál előre hátra. ami az első keréken még jól mutat, de a hátsó keréknél sokat kellett torzítanod, és nagyon "2D"-s hatása van... legközelebb ne sajnáld azt a plussz 2 percet lemásolni a hátsó felnit is :) ja és láttam, hogy elég érdekes hűtőrács donorod volt... ha jobban megnézed az én VTmet, a narancssárga opel astrát, akkor láthatod, hogy ott is azt használtam, de nem jó! ha jobban megnézed fekete függőleges csíkok vannak benne...

 

A hondád jó, de ... :D ott a carbonnal vannak még gondok... ha jobban megnézel egy igazi carbonos autót (keress rá googleben :) ) akkor láthatod, hogy a carbon sokkal sötétebb :)

 

Összességében jó lesz ez, csak még gyakorolni kell, sok sikert a továbbiakban :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nem rosszak, de az a willámos kép...Azt a brush-t (fű) használdd kicsit sűrűbben, és egy kis blur-t wigyél bele, úgy nem lesz olyan rossz, még egy probléma wele (szerintem), hogy a háttérben és az előtérben léwő dolgok, túl nagy színkülönbségben wannak, a VT-k hez grat, a pingwinek meg, bár tutorból, de jól néznek ki. ;)

Link to comment
Share on other sites

Aham, így már sokkal jobban néznek ki a színek egymás mellet,láttam wan benne egy kis blur is,mostmár jobb, csak a fű szinén is alakíts kicsit, hogy jobb legyen az összhang, mondjuk, nagyon komoly lenne szürkébben, wagy feketén, tök mind1, wégülis így is kúl, csak én így csinálnám, ha az én képem lenne. :) Grat, csak így towáb... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...