Jump to content
PirateClub.hu

glevis

Veterán
  • Pontszám

    62
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About glevis

  • Születésnap Október 12

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szeged

glevis's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. több mint 1,5 óra. akkunál beállítja a rendes feszültségeket és nem is melegszik túl.
  2. Sziasztok! Nekem egy C2D Inteles proci van a laptopomban. Itt kezdődnek a gondok. A laptop túl akarja hajtani a procit nagy igényű feladatoknál és annyira felmelegszik h 80 foknál kikapcsol. Ez csak akkor van ha hálózatról használom, telepnél nem hajtja annyira. Valaki tudna segíteni hogyan tudom beállítani a gépet hogy 70 foknál tovább ne hajtsa túl a procit? Az áramellátást kellene valahogy optimalizálni hálózati használatnál. Clevo 660N Előre is köszönöm!
  3. benevezhetek? lehet mozgó animáció is?
  4. glevis

    Virtual Tuning

    Teccik. Észrevételek: nekem kicsit olyan üresnek tűnik az autó mondjuk hátul megmaradhatott volna a logo vagy beraksz vmi króm izét szal érted Ami feltűnt nekem h szépek a felnik de az első mintha nagyobb lenne.
  5. glevis

    3ds Max Munkák

    ez egész jó! nekem sincs sok időm maxozni... fogjunk össze!
  6. glevis

    3ds Max Munkák

    nekem teccik! jó a háttérkép is!
  7. glevis

    Photomanipulation

    nem értem mért nem idézhetném hiszen csak egy másik gombot nyomtam meg... :Pja lehet h majd tömegcikkeket fogok gyártani pl. ha majd a gyufagyárba dolgozhatok végre hmm milyen jó lesz foglalkozom webdesignnal is azt már lehet tömegcikknek nevezni.
  8. glevis

    Photomanipulation

    köszi! nemgond h pár képem nem tetszik elvégre nem tömegcikkeket gyártok!
  9. glevis

    Photomanipulation

    köszi a programot! naon teccik! már le is töltöttem és remekül fut. na majd itt az őszi szünet lehet összedobok mostmár vmit. még1X kösz a faja progit!
  10. glevis

    Virtual Tuning

    nemrossz! lehetett volna nagyobb képet is linkelni akk többet láthattunk volna belőle de mind1.. jó az átszínezés a morcosítás szakszavakat nemtok mert laikus szemmel nézem a VT-s munkákat egyedül elől a rács nem teccet nem illik oda! talán egy más perspektívából kellene állnia a rácsoknak. a felniben van még egy kis hiba. látszik h csak oda van vágva, más a felbontása...
  11. glevis

    Virtual Tuning

    szép munka Enisz! én sem találtam hibát... pedig kerestem mint az állat csak a logód nem teccik de te érzed...
  12. glevis

    Trane művei

    Ez lol!! most nézem a srác csak lemásolta és odavágta az ő autójához. Annyira lol ah ott fityeg! annyira feltünő ejnye ejnye legalább szépen másoltad volna rá XD Érdekes művészeti ág ez a VT. Bírom az ilyen feltörekvő TOI-kat akik csinálnák egy képet mert nekik az tetszik na mind1 kellemes perceket éltem át amikor megnéztem ezt a képet mivel az előző kommentemnél csak egy képet néztem meg tudtam mennyire gáz lesz a többi is:D Enisz jó volt az észrevétel! A sig tuti másolás még tutorial alapján se tudna ilyet összehozni az életbe se!
  13. glevis

    Photomanipulation

    igazából rohadtul nincs időm... A brushok kb. 300 MB elég gatya a feltöltésem. ha tudtuk ajánlani egy jó kis felvevő progit az király lenne akk tudnák csinálni tutorialt. mondjátok melyik képhez szeretnétek tutorialt vagy küldjetek egy képet és arra csinálok egy tutorialt ahogyan teszek rá egy GLevis designt. nem vagyok semmi jónak megrontója de nagyon kevés időm van...
  14. glevis

    Photomanipulation

    hát elég rég volta erre felé de azóta van rengeteg képem ha érdekel töltök fel...
  15. glevis

    Photomanipulation

    erre gondoltál? http://www.wapzona.hu/index.php?kategoria=hirek&cikkid=2335 wow ez a Sony Ericsson borzalmasan jókat tud alkotni!! 5MP? ez több mint telefon!! Bárcsak lenne egy ilyenem megfizethető áron... am lehet h készítek egy ilyen plakátot csak akk azon még kellene alakítani mert minden telefonnak más az egyénisége. A W800-nak sztem ez a legmefelelőbb. Ja és h vhova kikerüljön mint plakát cenzuráznom kellene a véres részeket indítok egy szavazást h legyen-e tutorial
×
×
  • Create New...