Obi23 Posted Február 18, 2014 Share Posted Február 18, 2014 Sziasztok. Van valakinek valami híre az új Far Cry-ról? Tudom hogy már megjelent Xboxra és PS re csak hogy PC mikor lesz elérhető és letölthető valamelyik új rész. Köszi a választ 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Február 18, 2014 Share Posted Február 18, 2014 Nem csak hogy nem jelent meg semmilyen konzolra, de még csak nem is létezik. Remake lesz egy, az első HD verziója. Ez csak ebben a packban lesz kapható. Semmi több. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi23 Posted Február 18, 2014 Author Share Posted Február 18, 2014 Bocsi rosszul tudod.Létezik már.Amerikában is és Európában is kiadták.Elég sok helyen utána olvastam csak várom hogy PC re is meglegyen..Amugy a hivatalos Far Cry oldalon ezt irták ki február 11 én:Good news, Far Cry fans! FAR CRY CLASSIC and FAR CRY COMPILATION have launched! Find CLASSIC on PSN (PS3) and XBLA (Xbox 360) and grab COMPILATION for PS3 online and in stores now! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Február 19, 2014 Share Posted Február 19, 2014 Én most kicsit szétnéztem, ami találtam február 11-es feltöltéssel, az egy Far Cry Classic nevű játék volt, ha erre gondolsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi23 Posted Február 19, 2014 Author Share Posted Február 19, 2014 Igen erre gondolok.lehet tényleg csak febr.20 án jelenik meg PCre is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Február 19, 2014 Share Posted Február 19, 2014 Nonszensz. Új Far Cry-ról beszélsz, holott nincs új. A régieket adják ki csomagban. Ha ez "új", akkor oké. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi23 Posted Február 20, 2014 Author Share Posted Február 20, 2014 Nem is azt irtam,hogy Far Cry 4 mert az még csak készül.Ha felújitott akkor az neked nem új de nekem igen.Csak mindenki másképp értelmezi.Azert az a cime is hogy Classic és Wild Expedition..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts