Jump to content
PirateClub.hu

Die Hardest


hankock
 Share

Recommended Posts

Bruce Willis épp a promóciós köreit nyomja a jövő héten mozikba kerülő Die Hard – Drágább, mint az életed -nek, és a BBC’s The ONE Show-jában szerepelve egy rövid de annál egyértelműbb “igen”-nel megerősítette, hogy a franchise tovább fog folytatódni, és egészen biztosan lesz Die Hard 6.

És innen természetesen már csak találgatások következnek, melyek szerint a legendás John McClane, aki legutóbb Oroszországba tett kirándulást fiával, vajon visszatér-e New York-ba, vagy hogy lehetséges-e, hogy a hatodik részben már mindkét gyermekével – a Jai Courtney által alakított Jack McClane-nel, illetve a 2007-es részben megismert, Mary Elizabeth Winstead alakításában látott Lucy McClane – indul közös nagy kalandra.

Még nem tudni semmi konkrétumot, annyit még fontos megjegyeznünk, az, hogy Bruce Willis már 2010-ben elárulta, hogy a John McClane a Die Hard 6 után végképp visszavonul, és a franchise-ot más színésznek adja át – eddig minden jel arra utal, hogy ha ez megtörténik, Jai Courtney lesz az utód, így továbbra is a McClane család kezében marad az irányítás.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
A Total Film információi szerint a forgatókönyvet a brit Ben Trebilcook írja, aki már a negyedik rész idején írt egy Die Hard-forgatókönyvet, amit végül nem használtak. A film címe állítólag Die Hardest lesz, ami feladja a leckét a magyar címadóknak, ugyanis a Legdrágább az életed-et már elsütötték korábban. A cím mindenesetre azt sejteti, hogy ez lesz az utolsó epizód a sorozatban. A Total Film úgy tudja, hogy a hatodik rész története New Yorkban indul, de főleg Tokióban játszódik.

 

origo.filmklub

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...

Jobb lenne nem birizgálni a Die Hard franchise-t, a legutóbbi rész nem csak hogy nem érdemli meg a címét, de még akciófilmnek is béna volt. De a név szépen eladta a produkciót, 304 millió dollárt gyűjtött össze a mozikban, érhető, hogy a stúdió újabb részt akar.

A Die Hardest munkacímen futó projekt történetének kibontását Ben Trebilcookra bízták, az író a WhatCulture-nak elárult egy-két részletet. A Nakatomi Corporation Tokióba invitálja John McClane-t az egykori túszdráma 30. évfordulójára, az elnyűhetetlen zsaru 36 ember életét mentette meg három évtizeddel ezelőtt. Trebilcook szerint a hatodik felvonás lesz a franchise Rocky Balboája. Hangulatában inkább a Gyilkos napra (Rising Sun) fog hasonlítani.

Kiderült az is, hogy ezúttal nem lesz társa McClane-nek, ez az ő saját kalandja, egyedül, morogva fogja megoldani a nehézségeket. Nem egy haver akció-vígjátékot képzelt el, senki ne számítson egy Halálos fegyver (Lethal Weapon) vagy Jackie Chan-szerű alkotásra. Ezen felül Trebilcook megemlítette, hogy ezzel lezárul a franchise, nem lesz több felvonás.

A forgatókönyvben Samuel L. Jackson is feltűnik, de csak egy kisebb szerepet kap. Az élet mindig drágában Jackson játszotta Zeust, az oldalán rohangálhatott New Yorkban McClane. Apropó, McClane: a karaktert nyugdíjazták, kiégett, piszok fáradt, kiégett. A filmben nem lesz sérthetetlen, ő nem egy James Bond, több sebet is beszerez a játékidő alatt.

 

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...