Jump to content
PirateClub.hu

Fűrész 8


Szandi05
 Share

Recommended Posts

A 2010-ben kiadott Fűrész 3D esetében minden plakáton és reklámban azt hallhattuk, hogy ez lesz az utolsó film a Fűrész szériában. Nos, a Lionsgate gondolt egyet és folytatódhat a franchise!

2pn255jkapzpwju8wgi2.jpg

A stúdiók azonban részvénytársaságok módjára működnek, minden üzleti évben fel kell mutatniuk befektetőiknek a beszedett bevételt, a Lionsgate-nek pedig hatalmas bevételt jelentett a Fűrész-sorozat, érthető módon további bevételt szeretne belőle látni. Tavaly decemberben a stúdió egyik elnöke, Michael Burns bejelentette, hogy kapni fogunk újabb Fűrész részt, ami várhatóan ismét 3D-s lesz, de akkor még csupán szavak voltak Burns szavai a szélben és azóta sem történt előrehaladás a projektben. A Lionsgate most hivatalosan is megerősítette, hogy már dolgoznak a következő Fűrész fejezet forgatókönyvén, de azt nem voltak hajlandóak velünk megosztani, hogy ki körmöli a szkriptet és azt sem tudjuk, hogy a már beharangozott Fűrész 8 készül vagy jön a manapság oly népszerű reboot. Értető a Lionsgate döntése, hiszen a Fűrész 3D mindösszesen 20 milliós büdzséből 136-ot kapart össze, ez pedig bőven megéri az erőfeszítéseket.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Bár 2010-ben a stúdió nagyon hangoztatta, hogy a Fűrész 3D az utolsó darab lesz – valljuk be, teljesen erejét vesztett – franchise-ból, a Lionsgate újra előásta a projektet és már fejleszti a folytatást.

A stúdió pillanatnyilag rendezőt keres a filmhez, tervei között pedig az szerepel, hogy a közelmúltban nagy sikert aratott “mikro-budget” horrorfilmekhez (A bűn éjszakája, Insidious, etc.) hasonlóan nem nyúlt túl mélyen a pénztárcájába, helyette szépen nyugodtan megtervezi – azaz nem mostanában állnak neki – és új irányba viszi el a sorozatot.

Néhány spekuláció reboot-ról beszél, ám belső források azt mondják, a stúdió szimplán folytatni akarja a történetet, a movieweb értesülései szerint pedig Tobin Bell, alias Jigsaw lesz a főszereplője a készülő filmnek.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...